СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 36 295
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте  Hug С риск да повторя много досаден въпрос... но не можах да се ориентирам.... искам да попитам на какъв принцип се класират децата, които имат еднакъв брой точки? Лотариен? за градината, в която искам да запиша сина ми, той и още около 60 деца имат 8,1 т. а се борят за 3-4 места.
А иначе за утре аз съм си подготвила само един въпрос, но не ми се вярва да ми бъде отговорено  Laughing (не е свързан с ДГ)

# 691
  • София
didanka,
Цитат
9.2. Какво означава термина „гранична група”?

Става въпрос за тези групи с равен брой точки и подточки, които са на границата на прием в детската градина. Например, останали са 3 свободни места, но в началото на опашката има 10 деца с равен брой точки и подточки (примерно, 8.1 т.). Тези 10 деца с 8.1 точки всяко образуват граничната група.
Цитат
9.1.Как ще се класират децата с равен брой точки и подточки?

На всички деца е въведена един и същ частичен входящ номер - 100423, който съдържа датата (година, месец, дата) преди първото класиране за следващата учебна година. В случай че детето Ви попадне в гранична група, в деня на класирането ще се генерира допълнителен входящ номер на случаен принцип, чрез специално хардуерно устройство – генератор на случайни числа. При класиране в гранична група, по-малките случайно генерирани номера са с предимство.

Входящите номера ще се нулират за всяка следваща учебна година, за да бъде избегнат факторът „време”.

# 692
Благодаря, AnMary!!

# 693
  • Sofia
Премахнати са точките за брат/сестра набор 2003, посещаващи същото ДЗ.

# 694
http://www.focus-news.net/?id=n1375850 - На 23 април ще е първото класиране за детски градини в София
http://www.focus-news.net/?id=n1375903 - И тази година няма да стигнат местата в софийските детски градини
http://www.focus-news.net/?id=n1375876 - В информационната система за детските градини трябва да се обозначава броя на децата със специални образователни потребности

Това е от агенция Фокус. Това е рекорд - за един ден три новинки в една медия.

# 695
  • СОФИЯ
10 ч. наближава, дебна за темата на Савина, ама засега тц. Ако някой мерне темата моля да даде линк.

# 696
  • София
Аз пуснах тема, защото и аз дебнах, но не видях.
Темата се казва Въпрос към г-жа Ирина Савина  Simple Smile

# 697
# 698
  • София
Моят въпрос е - ще се показва ли в списъците с чакащи поредността на техното желание?
Имам спомени, че Сирма имат техническа готовност за подобно нещо...
Това би спомогнало поне малко да убеди родителите на неприетите деца в прозрачността на системата.

Поздрави и лек ден.

# 699
  • СОФИЯ
Дами, виждам че задавате и въпроси във вр със с-мата и приема. Ще получим отговор, че това не е в нейния ресор, няма смисъл.

# 700
  • София
Аз също го видях. Момичета, въпросите свързани със с-мата задавайте в тази тема.

# 701
  • Банкя
И аз това щях да напиша.
Но в заглавието на темата не е така пояснено, какво в антетката горе и някои мами не са прочели, че иде реч само за строителство... Rolling Eyes

# 702
Аз там няма да пиша, защото не виждам особен смисъл...само ще изкоментирам, че на първия въпрос, който е зададен за Дорис Тенеди няма отговор засега (според мен нарочно е заобиколен) и едва ли и ще има...само прах в очите ни хвърлят с тия (уж) отговори.

# 703
  • София
Аз не мисля, че г-жа Савина ще успее да отговори на всички.

лек ден ви желая на всички   bouquet

# 704
  • СОФИЯ
Аз там няма да пиша, защото не виждам особен смисъл...само ще изкоментирам, че на първия въпрос, който е зададен за Дорис Тенеди няма отговор засега (според мен нарочно е заобиколен) и едва ли и ще има...само прах в очите ни хвърлят с тия (уж) отговори.

Рехаво и избирателно отговаря. За Дорис Тенеди е в пост № 1, моят въпрос е в пост № 4...е ако накрая изпляска, че не й е стигнало времето...

Общи условия

Активация на акаунт