Домашни рецепти за разкрасяване - 2

• 113 112
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Да споделя и аз - натроших един Упсарин/нямах аспирин а исках да пробвам веднага Grinning/  в шампоана си,измих си косата, и ефекта беше - бухнала коса, с повече блясък от обикновено Peace И друг ефект забелязах - скалпа ми е много чувствителен, и обикновенно си мия косата на два дена - сега е 3-ти ден,откакто си я мих с упсаринчето -много по-малко ме сърби и боли/дано не си внушавам, но определено има положителен ефект/ Peace

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 10:58 от magnoliamm

# 316
Само да попитам, аспирина в цялата опаковка шампоан ли слагате, или в определено количество, което е необходимо за едно измиване на косата? И още нещо, какво е въздействието му/ ефекта /в/у косата. Има ли някъде информация, където може да се прочете повече?

# 317
Аз натроших упсарина в целият шампоан Peace Сега отивам да пробвам медът със содата , за лицето  Peace

# 318
Аз пак да попитам - четох за една маска с аспирин, тя става ли за избистряне на тена-споменах, че някакви кафяви петънца са ми нападнали челцето Rolling Eyes
На първа страница има една маска с прясна мая и прясно мляко или прясна мая с лимон, от както ги пробвах не спирам да се радвам на лицето ми, петната изчезват с всяка маска все повече и повече. Ако не я откриваш ето я:
мая +прясно мляко=да стане на кашичка   Намазваш и стоиш 20 минути. Млякото може да замениш с лимонов сок, също е страхотна и избистря тена, а и пъпките ми изчезнаха.
Пробвай!

# 319
Аз пак да попитам - четох за една маска с аспирин, тя става ли за избистряне на тена-споменах, че някакви кафяви петънца са ми нападнали челцето Rolling Eyes
На първа страница има една маска с прясна мая и прясно мляко или прясна мая с лимон, от както ги пробвах не спирам да се радвам на лицето ми, петната изчезват с всяка маска все повече и повече. Ако не я откриваш ето я:
мая +прясно мляко=да стане на кашичка   Намазваш и стоиш 20 минути. Млякото може да замениш с лимонов сок, също е страхотна и избистря тена, а и пъпките ми изчезнаха.
Пробвай!

Благодаря ти много, още утре ще е пробвам Peace Днес, след медът със содата,лицето ми се чувства щастливо ,мекичко и гладко Peace

# 320
Момичета, прекрасна тема, мисля утре да пробвам маската за коса с какао. Въпроса ми е дали се втрива в корените и какво количество е необходимо за средно дълга коса  newsm78

# 321
Не знам дали е ставало въпрос, но искам да попитам за някаква маска за почерняване. Чела съм за такива с какао или кафе, но все още не съм пробвала. Някой има ли опит с това? Иска ми се да имам малко повече тен, но не ми се ходи на солариум, защото знам, че са вредни. Благодаря предварително.  fiuuuuuu sun

# 322
Момичета, прекрасна тема, мисля утре да пробвам маската за коса с какао. Въпроса ми е дали се втрива в корените и какво количество е необходимо за средно дълга коса  newsm78

В корените се втрива. За количеството - ти си преценяваш.

# 323
Току-що си почистих с ексфолиант от мед и сода на лицето. Резултата е: СТРАХОТНА КОЖА!

Момичета пробвайте, няма да съжалявате!

# 324
  • Пловдив
Да напиша моите рецепти за лосион и тоник за лице, които са особено добри за петна /лосион 1 и тоника/ по кожата.
Лосион 1: Смесват се равни количества розова вода и лимонов сок.
Лосион 2: 3 супени лъжици лайка се сваряват с 250 мл вода. Прецежда се и се добавя 1 супена лъжица 95% спирт.
Тоник: Една китка магданоз /след като сме го покиснали поне 10 мин във студена вода/ се сварява в 300-350 мл вода за около 20 мин.

# 325
Да напиша моите рецепти за лосион и тоник за лице, които са особено добри за петна /лосион 1 и тоника/ по кожата.
Лосион 2: 3 супени лъжици лайка се сваряват с 250 мл вода. Прецежда се и се добавя 1 супена лъжица 95% спирт.
Тоник: Една китка магданоз /след като сме го покиснали поне 10 мин във студена вода/ се сварява в 300-350 мл вода за около 20 мин.
Mmmmm,тоника с магданоза май ще го пробвам Grinning,четох,че има избелващо действие-а как го съхраняваш ,в хладилника или на стайна температура?

# 326
  • Варна
Аз преди 2 дена си направих маска на косата от жълтък,водка,мед и масло от жожоба.Косата ми сякаш стана по-блестяща.
Също си направих и маската за лице с маята и прясно мляко.Хубава ми стана кожата,обаче в началото след като я измих 15-20мин.много ме сърбеше лицето.После си отмина де.

# 327
Аз днес си правих тази с маята и млякото, и понеже стана малко по-рядка,остатъка го мацнах на косата Grinning Доволна съм и от двете места Peace/след като вчера правих ексфолианта с мед и сода, днес тази, сега утре ми е ред на някоя подхранваща масака за лицето....и се замислих,колко лесно би било,ако маските са "складирани" в началото на темата - разделени на маски за коса, за лице, за ръце, за очи, кремове, тоник, и т.н.   Дали е възможно това newsm78 newsm78

Та, отивам сега да търся подхранваща маска, ако не намеря, някой ще ми припомни ли някоя Praynig

# 328
  • Пловдив
В хладилник.

# 329
Да споделя и аз - натроших един Упсарин/нямах аспирин а исках да пробвам веднага Grinning/  в шампоана си,измих си косата, и ефекта беше - бухнала коса, с повече блясък от обикновено Peace И друг ефект забелязах - скалпа ми е много чувствителен, и обикновенно си мия косата на два дена - сега е 3-ти ден,откакто си я мих с упсаринчето -много по-малко ме сърби и боли/дано не си внушавам, но определено има положителен ефект/ Peace

А колко аспирина се слагат на един шампоан?

Общи условия

Активация на акаунт