Домашни рецепти за разкрасяване - 2

• 114 595
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
да се оплача, реших да направя маската с мая за лицето, но за жалост при мен нямаше добър ефект- станах на червени петна  Cry, сега се надявам бързо да минат.
пробвах и кафето като ексфолиант- супер, мн ми хареса. и масна на косата направих от кафе, също ми хареса.  Peace

И аз първият път като сложих маската бях на петна, но на сутринта търках с кубче лед от лайка и изчезнаха.  Момичета изчетох темата, ползвам маската с маята и тази с какаото, благодаря Ви, страхотни са.  Hug Hug  bouquet  bouquet  Аз всяка сутрин събуждам лицето си с ку бче лед от лайка или лимон. Черните точки най.- добре почиствам с обикновен крем за бръснене и малко сода бикарбонат.

# 601
искам да попитам тези които си правят домашни ексфолианти за тяло- преди или след ползването се измивате и с душ гел или направо го пропускате

Да ти кажа времето ми е супер ограничено и гледам да се улесня с каквото мога  Peace в един душ гел съм сложила едросмляно кафе (5 ч.л. но НЕ утайка)  просто е фантастично става нещо приказно  Peace
понякога ,но рядко се мия цялата със сода ,ефекта също е супер мека и кадифена кожа НО содата се ползва само за мазна кожа (за обтриване) за нормална и суха кожа содата се разтваря предварително
Содата я ползвам и за интимна хигиена ,но също рядко

нещо супер лесно  за суха коса и за жени който нямат време да бъркат маски ,маже се косата със зехтин ,слага се един плик и се запарва косата със сешоара  Peace

# 602
Да се похваля,днес си направих маската с маята-просто разкош! Heart Eyesникога не съм чувствала кожата си толкова чиста,стегната и с по-малко пори.Наклепала съм се и с какаовата маска-какъв божествен аромат Crazy,но ще я махна след час-два.А между другото се сетих за още една хитра маска,само че тя е само за черни точки,нещо като пластирите дето се лепят на носа.Нужни са 1 суп.лъжица прясно мляко,в нея се разтваря желатин до получаване на гъста маса(но не много гъста.Това нещо се маже на носа,челото,кой където има нужда,изчаква се да изсъхне,след което се отлепя внимателно.

# 603
kika 86 да не си алергична?  newsm78 Дано е както казва babyface_f,аз като си я направих за 1 път ефекта беше като при Babybuba  Party ..и може ли да ме светнете за маската с какаото,че не ми се чете назад..предварително благодаря  Hug
babyface_f крем за бръснене и малко сода бикарбонат?-ама колко малко (1 ч.л )? newsm78

# 604
Мерси, а аз мислех, че е малко нескопосана  Hug В предната май бях писала за маската за коса с какао, да я напиша и тук (за фина,тънка и изтощена коса)

2с.л. какао на прах
1 л. мед
2 с.л. зехтин

Косата става много хубава, може да се прибави и малко натурален шоколад и ром или кояк.
За теб *Бубка* Hug

# 605
Благодаря много Babybuba  Hug

# 606
  • София
Мерси, а аз мислех, че е малко нескопосана  Hug В предната май бях писала за маската за коса с какао, да я напиша и тук (за фина,тънка и изтощена коса)

2с.л. какао на прах
1 л. мед
2 с.л. зехтин

Косата става много хубава, може да се прибави и малко натурален шоколад и ром или кояк.
За теб *Бубка* Hug

А колко време трябва да престои на глават? Embarassed

# 607
  • Пловдив
Здравейте момичета, чета за маската за лице с мая, но се върнах малко назад и не мога да я намеря, ще ви бъда благодарна ако някой я качи тук.

# 608
Здравейте момичета, чета за маската за лице с мая, но се върнах малко назад и не мога да я намеря, ще ви бъда благодарна ако някой я качи тук.

заповядай!

# 609
Тази маска с какао ме притеснява това, че какаото колкото и да е ситно смляно все пак ще се отмие трудно от косата. Не съм си я правила и за това се чудя лесно ли се измива?

# 610
Да, аз го отмивам много лесно.

# 611
Тази маска с какао ме притеснява това, че какаото колкото и да е ситно смляно все пак ще се отмие трудно от косата. Не съм си я правила и за това се чудя лесно ли се измива?
И аз си го отмивам лесно,все пак какаото се разтваря в маслото или зехтина,а като сложиш и алкохол съвсем.При мен няма никакъв проблем!

# 612
kika 86 да не си алергична?  newsm78 Дано е както казва babyface_f,аз като си я направих за 1 път ефекта беше като при Babybuba  Party ..и може ли да ме светнете за маската с какаото,че не ми се чете назад..предварително благодаря  Hug
babyface_f крем за бръснене и малко сода бикарбонат?-ама колко малко (1 ч.л )? newsm78

Толкова сода, че да сгъстиш малко крема- на мен ми стига една лъжичка за кафе  Grinning

# 613
да се оплача, реших да направя маската с мая за лицето, но за жалост при мен нямаше добър ефект- станах на червени петна  Cry, сега се надявам бързо да минат.
пробвах и кафето като ексфолиант- супер, мн ми хареса. и масна на косата направих от кафе, също ми хареса.  Peace

Кика 86 пиши какво е станало с петната, ако не отшумят не повтаряй маската, че може да е и непоносимост.

# 614
babyface_f  забравих и да питам-колко време се стой? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт