Домашни рецепти за разкрасяване - 2

• 114 589
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
На края да се включа и аз към хубавата темичка, защото от доста време се бях решила че ако си правя микродермабразио ще ми реши проблемните  участъци по кожата и няма да ми навреди(така пишат и казват), та ходих де , на два пъти и освен гадното лющене на кожата друг ефект не открих колкото и да се мъчех да си внуша че все пак е по-добре, но уви... В последствие се замислих newsm78 че всъщност тази процедура не е нищо по-различно от обикновен пилинг - че защо тогава да не си го правя у дома ???? newsm12 и си намерих чудесни рецепти от които ефекта беше много по-осезаем и задоволяващ  А и ефтин!!!
1. Измиването на лицето с кафе не вярвах че ще има толкова добър резултат- кожата става много гладка и на вид и на допир.
2. На почистено лице се намазва доволно с чист зехтин(студено пресован задължително) след това слагам малко захар на ръцете си и така обтривам лицето си. Да малко драскащо е и мазничко, но след като обтрия достатъчно измивам с топла вода .... и  smile3521 .
Втората рецепта е невероятна ако кожата е леко дехидратирана - овлажняването й е 100% гарантирано + обирането на мъртвите клетки по кожата = резултата е сияйна кожа.( първите 20-тина минутки е леко зачервена но ако бързате да излизате фон дьо тена ще го покрие не е много)

# 691
  • София
Подобна рецепта бях чела някъде за скраб за тяло Simple Smile - зехтин и едра сол - търкат се бедрата. Sunglasses

# 692
Подобна рецепта бях чела някъде за скраб за тяло Simple Smile - зехтин и едра сол - търкат се бедрата. Sunglasses
.
Права си Аня - обтриването на целулитни участъци със сол води до премахване на излишно задържаната вода там, съответно намалява обиколката и целулита newsm10 .

# 693
  • София
Ами това ми напомня да го пробвам скоро време. Wink   bouquet
Преди пак бях чела нейде, но само за едрата сол и пробвах, много много 'щули' кожата и повече не съм.

Нещо друго полезно - не е точно за разкрасяване - хремава съм и нали знаете как се разранява носа. Снощи започнах да си мажа разранената кожа с ший масло на Икаров - то нали като крем в едно бурканче и е много удобно (не се разтича като другите масла). И ми действа много добре, оказа се, че някои от кремовете ми щипят. Аз по принцип си го ползвам за косата и лицето, но се оказа, че и за разранен нос става. Laughing Laughing

# 694
  • Пловдив
Помощ и за мен...косата ми се омазнява и се налага да я мия през ден.Споделете някаква маска за мазна коса/корени! Peace

# 695
  • София
на мен ми се изсушава от маски, в които има мед, оцет, ракия, газ, такива неща.

# 696
# 697
  • София
Момичета, на вас не ви  ли се оцветява кожата на лицето от пилинга с кафе?
Пробвах 1-2 пъти да го правя, доволна съм от кожата си на допир, но после ми стои леко кафеникава.

# 698
zdraveite na vsicki mazki,az sahto redovno vi sledia i blagodarenie na vas mnogo sam dovolna ot vashite maski predi malko si napravix maskata s kafe za lize i sam mnogo mnogo dovolna,parvo se obtirx leko edna ciast ot kafeto,posle se otmix i si slojix drugata ciast ot kafe kato pribavix edna lajicika med postoiax taka 5 min i lizeto svetna,straxotna e.

# 699
Пробвах 1-2 пъти да го правя, доволна съм от кожата си на допир, но после ми стои леко кафеникава.

ами измий се със сапун или с някакъв гел

# 700
  • София

Естествено, че така правя. Не мога да си позволя да ходя по този начин. Просто ми беше любопитно дали и при други се получава така.

# 701
Момичета, на вас не ви  ли се оцветява кожата на лицето от пилинга с кафе?

Естествено, че така правя. Не мога да си позволя да ходя по този начин. Просто ми беше любопитно дали и при други се получава така.

и при мен е така, като се измия пада голяма чернилка  Laughing понякога смесвам и с хума, след това не е нужно да се изплаквам пак със сапун

# 702
momicieta iskam da popitam v momenta sam s maskata za lize sas maia,no ne sam mnogo sigurna cie tazi maia e kato nashta v balgaria,stana mnogo lepkava i ima edin takav zviat mnogo svetlo kafiavo taka li triabva da bade ili neshto sas tazi mai tuka niama da stane  newsm78,nadiavam se cie niama da ima posledizi.

# 703
  • На изток от Ада
ами да кажа за пилинга с кафе той е за по - тъмна кожа така четах някъде но  ,аз го - правя ама ми е неприятено лицето после

# 704
Ами радвам се за тези на които пилинга с кафе им се  е отрзил благотворно , на другите които не е била подходяща но искат пилинг съм предложила и друга със зехтин и захар- лично аз съм много по-доволна от нея Peace

Общи условия

Активация на акаунт