Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 27 050
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Ванюш, дано по-скоро да се оправите. Но щом при др Снежи сте били - всичко ще  ок.
Вили, още вчера ти прочетох перипетиите с мъжоТ, но успях да седна да пиша, че посрещах родата на моята половинка Blush Та се правех на работна булка Blush ...не, че не съм де Heart Eyes Та, за Кальо - искам да ти кажа, че мойто чудо, преди ок. месец беше, се скарахме и не ми се прибра цяяяла вечер ( беше с неговите авери на 5то Авеню). ТОй сам си кза, но и аз си имам шпионите, които да потвърдят Sunglasses Joy Та моята мила сватя (Сис Hug), тогава ми изнесе нервната криза Heart Eyes Скарахме се буквално за глупости ( то и аз съм супер виновна, щото оная е много инат..ама мнооого Simple Smile Та той като каже "А" - аз след него ще изкарам цялата азбуката пет пъти Grinning Обаче като му звъннах сууупер нервна, с думите "напускам те", долетя (буквално) за 5 мин.  Whistling Joy Та споко...мъже - с тях зле, но без тях - още по-зле  Laughing
Днес, Борисовата? Аз ще съм там към 13ч.  Peace
Горгонело - for U Joy

# 526
Добро утро !!!
Вили, и на мен ми стана смешно за историята с чадъра. Важното е , че човека е мъж и се е бил докрай !!!
Моя не пие и в това отношение не бера дертове.
Дано, пък твоя мъж толкова мил и невинен изглежда, че направо се чудя как може да вдигне скандал?!
За къпането - вече не го къпя всяка вечер, а през една, но лятото пак ще е всеки ден. Два пъти в седмицата му мия косата с шампоан и така.

А сега една хубава песен - поздрав за всички и с пожелание за един прекрасен ден  Hug !
http://www.youtube.com/watch?v=ftjEcrrf7r0

# 527
  • Пловдив

Сърдечно благодаря, ей тва е закуска  Hug Знам си аз , че ма обичаш Joy

# 528
  • у дома
Добър ден и от мен  Hug
Тази сутрин получих уведомлението от НАП за данъка - на името на стария собственик, обаче, с нашата дата, когато декларирахме апартамента. Е, как сега, е възможна тая работа  Thinking Само като си представя какво ме чака и падладявам  ooooh!
Ваня, дано да се оправите бързо  Peace

# 529
  • Пловдив
Добър ден и от мен  Hug
Тази сутрин получих уведомлението от НАП за данъка - на името на стария собственик, обаче, с нашата дата, когато декларирахме апартамента. Е, как сега, е възможна тая работа  Thinking Само като си представя какво ме чака и падладявам  ooooh!
Ваня, дано да се оправите бързо  Peace

Мерси, Вале  Hug
Това на НАП им е запазена марка, аз 3 години подред получавах такива, сестра ми също 2 години - все на имената на старите собственици..нямат оправия.

# 530
  • Бургас
Горгоно, лИбя та ма, чИ как Heart Eyes Joy

# 531
  • у дома
Е, ти ме уби  ooooh!  Shocked Ще ходя днес да се разправям...Подготвям се емоционално  Tired

# 532
  • у дома
Някой интересува ли го, че Рики Мартин, най-после си призна, че е от другия бряг - http://new.music.yahoo.com/blogs/stopthepresses/132331/ricky-mar … e-homosexual-man/ - много го либех едно време и не вярвах, ама на....

# 533
Добро утро Simple Smile
закуската си я бива eat Мелито се е погрижила да има за всеки по нещо   bouquet
Вили много позната история само че на мен ми се случва с лудия ми брат Laughing ММ не ми е сервирал такива неща забърквал се е ама пребит чак не се е прибирал  Laughing
Горгона бързо оздравяване на Бо Rolling Eyes

Кърмещите майчета докога мислите да кърмите бебоците newsm78 скоро една позната ми каза че до 6м. щото после много трудно се отбивали Аз си мисля че докато има мляко ще му давам да цока пък и хич не искам да го лишам от тези моменти, много се успокоява и вечер само така се приспиваме на мен също не ми пречи дано до годинката устискаме.

# 534
Здравейте момичета  Hug
Горги да оздравявате  Heart Eyes Че и нас с таткото ни тръшна гнойна ангина  Sad  и двамата сме с Т и ходим с маски Tired много ме е страх, само малката да не заразим ,  Sad че няма и кой да я гледа Tired

# 535
Добро утро Simple Smile
За да не ставам многословна в коментирането на психичните изблици на нашите прекрасни половинки,ще цитирам 2 поговорки,които прекрасно описват това,което искам да кажа Simple Smile 1. От пияния и лудия бяга. 2. Тихите води са най-дълбоки Simple Smile
Ваня,Дани,бързо оправяне на бебоците   bouquet
Мацки,аз съм на линия към13:30 ин дъ Борисова гардън  Heart Eyes

# 536
Валка, и аз много го либех Рикито Мартин,ама то нали знаеш хубавите мъже или са женени или са на другия бряг hahaha,та в този ред на мисли,нашите мъже вече явно минават в графата "хубави"

Деска,много готска песен,а и мъжа (Боно) ми е от по-любимите

# 537
  • у дома
Нели, тъй си е - моя мъж, след като сложи халката се скъсаха да го свалят разни девойки  Mr. Green

# 538
  • Бургас
ще ме уморите хахаха
Луси, за кърменето - аз имам голям проблем от няколко дни - Кольо ме хапе Tired вчера се стигна до там, че дори кръв ми пусна Tired направо ме е страх да му подам да суче. Мъжот ми се смя да се хили - кърмя си дЯтето и в един момент аз почвам зверски да рева, Кольо след мен, защото се стресна ( той милия не осъзнава какво е нправил, само знае,че  мама крещи като бясна горила и че цицата му е издърпана от устата Tired) Та рева и го гушкам да го успокоя, а моичкият се хили #2gunfire Голяма гледка сме били верно...само мога да преполагам Crazy

Та какво да правя, че да спре да ме ръфа? Иначе и аз искам да го кърмя и докато имам - ще цоцка.
Неди, ти пък...тоя ли бе  Whistlingаз си падам по брутал пичаги - като ги хванеш всички от Гънс,  та през Синдърела, Бялата змия, Бон Джоуви, Деф Лепрад и т.н. Те такива рокаджии ми пълнят сърцето Flutter

# 539
Цвети много кофти мила Tired че и двамата болни ужас бързо да се оправяте и пазете Мишето аз днеска тамън щях да ти звъня за разходка ама на ...

Мели тъкмо тва се чудех и мислех да те питам дали Колето не те хапе изглежда да Confused слагай силиконови зърна, ако положението стане зле.
Ето и една статийка

Общи условия

Активация на акаунт