Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 27 044
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
здравейте ние днеска се успахме.станахме в 10:30.ПЕНТАКСИМА много добре го прие малката.нямаше ексцесии  Peace много се радвам,дано и с другите 2 да е така.
скорошно оздравяване на всички болнички !!!
Мели, и аз като Лусиа ти препоръчвам силиконови зърна.иначе аз мисля до около 1 година да кърма (стига да има де)
за РИКИ МАРТИН-мога да кажа любимата фраза на майка ми-НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ

# 541
Морген:)
За незакусващите може ли кана кафе и пепелник  Mr. Green
Ухаааааааааааааа      Sunglasses

Видях го аз майчето дето чака четвърто дете-смела мацка ,да са живи и здрави,

Ладида,аз също се чудя на децата в България,дали ние по някакъв начин не ги изнервяме,или пък прекалено много се вманиачаваме в гледането им като малки-пък после си берем плодовете Confused,Васко май доста го поразглезихме-едно дете, едно внуче,а после от четвъртата годинка започнахме да го вкарваме уж в пътя,като чета за твойта Краска-правя асоциации с моя Васко-само ,че да знаеш като е момче е по-страшно Grinning

# 542
Здравейте, майчета!
Благодаря за инфото, относно избора на добър педиатър за бебка! За сега везните клонят към Д-р Караджова. Надявам се да не ни откаже.
Хубав и спокоен ден на всички! Hug

# 543
момичета  Hug
нека ви помоля за нещо  Praynig бихте ли погледнали другата темичка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=484968.120 и ако желаете да се включите и вие с едно писъмце до Семир във връзка с Гери , защото мен лично много ме е яд , че такъв човек като нея не е оценен и вместо да е награден за заслугите си го съкращават  Crossing Arms  просто явно не си е направил добра преценка за нея и нека ние му покажем.На мен тя много ми помогна и мисля, че й го дължа, ако и вие мислите така моля драснете няколко реда на мейла му semir@saintsofia.com  Hug Hug Hug
Мели  Hug Heart Eyes Hug с теб вече говорихме на тази тема - е стрелям  Wink
знам,че ще си една от първите писали  Laughing

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 22:50 от цветиту

# 544
  • Бургас
Та както питах и в дугата тема - кой ще напише писмото?

# 545
Така,идеята за общо писмо до Семир е много добра Simple Smile По добре  така,отколкото всеки да тръгне да пише самостоятелно до него.Мели,Цвети ,моля ви пишете ме и мен в него като подкрепяща  Hug

# 546
Сега четох и другата тема, но не разбрах общо писмо ли ще се пише или всеки лично да му пише на мейла и в двата случая съм ЗА  Peace

# 547
Ами за писмото.... аз мислих всеки сам да драсне едно писъмце , но щом ви се вижда по-сложно тогава да
напишем общо писмо от всички ни, но аз ще му го дам лично ,ще видя колко майчета ще се съберем и ще му се обадя по тела , за да се уговорим за среща  Peace , защото днес като му пратих имейл тои ми писа това:
"Здравейте, ще се радвам да се срещнем лично, за да обсъдим писмото Ви. Ако желаете се свържете с мен на телефон 0888"......(няма да обявя телефона ,защото е нетакично спрямо него,ако някой го иска да пише на ЛС Simple Smile

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 01:34 от цветиту

# 548
  • Бургас
Абе как поотделно, я стига ...пишете едно общо ...

Та Добро ви утро Hug

Времето днес ще е чудничко

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 08:30 от Melly.G

# 549
  • Пловдив
Морген  Hug

телефонът не Семир не е някаква тайна - има го в сайта, който желае може да му звънне.

# 550
  • Бургас
Цвети, както ти писах и на лични - медалът има две страни Peace
Пишете писмото  (ако всеки тръгне да пише единични и отделни словоизлияния, освен да ядосаме Семир, друго няма да постигнем) - аз ще го подпиша, дано да има ефект различен от само "да разлаем кучетата".  Peace

# 551
  • Бургас
ха има и нашата торта във facebook на Дева Мария

# 552
Добро утро и от мен.  И мен ме пишете в писмото  Peace
Мели и аз се водя по твоята прогноза, ама като гледам какви облаци, май яко дъжд се задава  Sad
И аз видях, че може и във фейсбука да се пише някакво мнение,така че ако решите може всеки, който има фейсбук да пишем и там в подкрепа за Герито  Wink

# 553
  • Бургас
Добро утро !  Hug

Малко мрачно ми се вижда навън,надявам се скоро да се покаже слънцето.

За писмото и аз подкрепям 100 %

# 554
  • Бургас
Мери, то само малко ще ръсне;-) И после ще е ок.Бате Мо по БТВ каза, че ще е топло днес Peace

Общи условия

Активация на акаунт