МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 4

• 53 197
  • 882
  •   1
Отговори
# 120
Да, може да използвате този имейл. Аз го проверявам всеки ден и разпределям пощата. Бъдете сигурни, че ще го предам лично на Семир.

Мери, Благодарим ти от сърце, дано можем да помогнем!  Hug

# 121
Няма защо да ми благодарите!  Embarassed Сега разговарях с Гери дано по-скоро да оздравее!  Simple Smile

# 122
Няма защо да ми благодарите!  Embarassed Сега разговарях с Гери дано по-скоро да оздравее!  Simple Smile
Аз само не разбрах , Гери като оздравее ще се върне ли на работа до 26 април или не???
И много се извинявам но мисля , че предаването от 3-ти на 4-ти човек е малко като развален телефон и не мисля че би имало голяма полза ...ако ме разбирате какво искам да кажа! Hug

# 123
Да, напълни ви разбирам! Искате ли личен имейл на Семир? Да, Гери ще се върне на работа, когато се чувства по-добре.

# 124
Не Цвети , вчера последно като говорих с нея каза че я повтаря яко настинка и ще е в болнични!А от 1 април Шефа я е освободил ,защо и какво точно е станало не ми се разнасят клюки!Факт е че уж щеше да е докрая на прил а оня ден са и казали че още от  април я освобождават!Аз вече писах и в фейсбок и на имейла на болницата !Незнам дали ще и помогнем , но за мен е важно че съм опитала!Всеки си решаа за себе си!Аз чакам всеки момент бебка да се появи , даже закъснява нещо и нямам път към болницата, но иначе бих говорила с Шефа !Той ми се стори доста точен човек ,може би не е направил добра преценка колко е необходима Психоложката:)Благодаря на всички които се включиха в това! Hug Praynig

# 125
 Simple Smile Станете почитатели на МБАЛ "Дева Мария" на страницата ни във фейсбук http://www.facebook.com/pages/Burgas/Bolnica-Deva-Maria/111831662161776

# 126
Онзи ден бях на преглед в Девата и бях твърдо решена да говоря със Семир,но него го нямаше.А не съм фен на писанките на e-mail-a. Исках да говорим лично,ама..... Много се разчитах на Гери и честно казано бях спокойна за раждането.

# 127
Какво можем да направим,че бременния ми пилешки мозък нищо не ражда?

# 128
Да, напълни ви разбирам! Искате ли личен имейл на Семир? Да, Гери ще се върне на работа, когато се чувства по-добре.
Да искам личен имейл, ако може Peace
И последно, защото аз нищо не разбрах мери казва че гери ще се върне , а desirk  че няма - сега кой казва истината  Thinking
и още нещо desirk желая ти леко и безпроблемно раждане и да гушкаш здраво сладко бебче Wink Ти ще имаш възможността  ,докато си в болницата да се срещнеш със Семир и да му обясниш и оплачеш за Гери, защото той минава по стаите и пита как се чувстват родилките и дали всичко е наред

# 129
благодаря Цвети!Да и аз се надявам тогава да говоря с него живот и здраве!стига да не е късно!А иначе за напускането знам от самата гери ,така че нямам идея защо се разминаваме с мери , може Семир вече да е размислил:)
 newsm78

# 130
Личния имейл на Семир е semir@saintsofia.com, пишете му и дано помогне.  Simple Smile 

# 131
За да не стават недоразумения искам да уточня. Аз написах, че Гери ще се върне, когато оздравее и тя ще ви напише до кога ще  е на работа.

# 132
и аз мисля да пиша лично до Семир момичета.Гери е от най-готините и всеотдайни в работата си хора,които съм срещала.тя също доста допринесе за  приятния ми престой в болницата

# 133
Личния имейл на Семир е semir@saintsofia.com, пишете му и дано помогне.  Simple Smile 
момичета пишете на този имейл който мери е дала, има ефект мисля че стига лично до Семир , защото получих отговор от него

# 134
абе Цвети,аз нещо немога да направя работата с този имейл.не ми се получава.като го напиша и дам НЕКСТ,започва да ми иска някакви пароли и щуротии

Общи условия

Активация на акаунт