Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 27 348
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
maimp, живяла съм там докъм 6-7 годишна, после дойдохме в Зорница, но планирам завръщане в центъра, просто още не съм си харесала жилище.

# 226
  • Бургас

а да те попитам-не те притеснява ,че мъничък може да "унищожи" телевизора
не можах да схвана въпроса.  Embarassed Кой телевизор?  newsm78

Валееееее, няма се разберем така! Ти си първата, която казва, че приличал на Пепо.  Twisted Evil Mr. Green

Да кажа, че и Борис яде в стол за хранене- вързан. На 6 месеца няма проблем да стои, кое те притеснява теб?  newsm78

Ох, трябва да излизам сама с двамата и  съм в тих ужас с кой да почна да се занимавам първо. Писъци, сръдни, направо ми се изпарява желанието за разходка, ама няма начин. Ще взема да ставам! Аре, хубави разходки!  Heart Eyes

# 227
ами на снимките виждам телевизор зад гръбчето на Боби,нали така....да не греша

# 228
  • Бургас
Ох, трябва да излизам сама с двамата и  съм в тих ужас с кой да почна да се занимавам първо. Писъци, сръдни, направо ми се изпарява желанието за разходка, ама няма начин. Ще взема да ставам! Аре, хубави разходки!  Heart Eyes

Милата, разбирам те идеално  Grinning Една голяма  Hug от мен  Heart Eyes

А maimp направо не я мисля  #Crazy  Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 10:44 от sisi_f

# 229
  • Пловдив

Мен ми се чини, че е камина:)

# 230
  • Бургас
Добро утро момичета !  Hug

Честита първа Пролет ! Пожелавам слънчево настроение на всички,както и много слънчеви дни !

Ние имаме гости тия дни и хич не ми остава време за форум.

На всичкото отгоре имам ужасни болки в гърлото в комбинация с температура, кажете какво мога да смуча,но да не пречи на кърмата? Засега си позволявам само билкови лукчета за гърлото и парацетамол за Т ,...  Mr. Green

Иначе да ви почерпя,че след мъжа на Вили и мъжа на Ладидка,идва ред и на моя,който има рожден ден  Mr. Green

# 231
SuNnY SkY да ти е жив и здрав мъжа,много подаръци да ти купува  Mr. Green
LaDiDa,моле те кажи  ми при кой фотограф си правихте с Бо онази готина фотосесия , като беше по-малък.сега пак гледах снимките много ми харесват.също така ме интересува в студио ли ги правихте или у вас?
и аз съм с малки гърди,но кърма има. от 2 дена пия чай за увеличаване на лактацията на Хип и съм много доволна.вече не се налага да размразявам запасите.

# 232

Мен ми се чини, че е камина:)
може,може Laughing,
аз защото търся варианти Laughingза поставяне на телевизор и явно се получава проекция на мечта hahaha Joy

# 233
  • Бургас
Ладида, Бо е целия на баща си...
тъй си е  Peace пу-пу бонбонеЛ Peace
Съни, да ти е живо и здраво овнето и мнооого да помага! А за любовта - той си те обича много Hug  bouquet
За гърдите - и аз съм от категорията "цветен фототапет', обаче излязох много дащна дойна крава hahaha

# 234
  • у дома
Ладида, какви са тия самосиндикални дейности, -  Пешо, ко праи?
Аз пратих каката при баба и дядо на вилата, Юли с Гоги на разходка, да се развихря в къщи - кват съм чевръста за 1 час ще си оправя Party
Съни - да ти е жив и здрав мъжОт и да те слуша

# 235
Здравейте,как сте в това готино време?

Честито на рожденика newsm67  Gift!

Бо е много сладък Hug!

А на мен ми е супер изнервен ден.Рев преди разходката,по време на разходката също...Хваща се с ръчички отстрани за сенника и се набира напред да сяда и като не става-рев....И от напъването -повръщане....В тази връзка- кажете-кога е нормално да разхождаме бебето навън в полу-седнало положение?Щото ние май вече не искаме легнали newsm78.

# 236
....В тази връзка- кажете-кога е нормално да разхождаме бебето навън в полу-седнало положение?Щото ние май вече не искаме легнали newsm78.
Миа,аз и двамата от края на втория месец им повдигах с една степен гръбчето на количката,
на 4 месеца и половина вече седяха,
знам,че принципът е друг,но в случая детето си показва ,не мога насилствено да го държа легнало,
за това пък и двамата проходиха на годинка и два месеца Simple Smile-т.е. по-късно

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 17:19 от maimp

# 237
....В тази връзка- кажете-кога е нормално да разхождаме бебето навън в полу-седнало положение?Щото ние май вече не искаме легнали newsm78.
Миа,аз и двамата от края на втория месец им повдигах с една степен гръбчето на количката,
на 4 месеца и половина вече седяха,
знам,че принципът е друг,но в случая детето си показва ,не мога насилствено да го държа легнало,
за това пък и двамата проходиха на годинка и два месеца Simple Smile-т.е. по-късно
Преди малко обърнах количката в летен вариант и сложих малката полу-седнала и получих доволна усмивка. Simple Smile.Явно скоро и ще седнем.

# 238
Здравейте гърлсс!  Wink
Съни скай да ти е жив и здрав рожденика да ви слуша и глези   Hug
LaDiDa, Горгона абе много са ви сладки Бобчовците  Heart Eyes (обещали ли сте ги на някой, или да си ги заплуя за мойта Михаела  Joy )
Ние днес правихме 40-то дена на Михи, събрахме се, хапнахме си, тя им се радвя, смя се на всички измори се и си заспа блаженно. Много весело си изкарахме и много добре се получи всички си я видяха на веднъж   Party

# 239
  • Бургас
Страхотен ден и още по-страхотна разходка  Laughing От 11 часа, сега се прибираме  ooooh!

Мелиии, ко стана, напихте се ей  Heart Eyes

Неди, бързо оздравяване на баткото  Hug

Съни скай, честит ти рожденник   bouquet Много да те обича, слуша и глези  Wink

Общи условия

Активация на акаунт