Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 27 295
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
maimp ако тетрата не помогне - опитай с аулин или течен аналгин.Съчувствам ти - и при мен все става в петък вечер или неделя сутрин Sick
Горгона,взе ми действието от преди няколко часа-пих аулин,
с теб май сме кармично обвързани.......едни и същи ядове ни гонят Grinning,
сега .....предричам ти ,че ще имаш три деца,за да оформим кръга на еднаквостите Grinning

# 211
Честито на Дил и нейния юнак, който като го гледам с какви размери е , направо си е изгледан  Simple Smile!
Горгонке, кога почна да спира да ти плюе Бобчо пюретата?

Като ви четох нагоре за многодетните майки, и аз ако имах финансовата възможност, с удоволствие ще кажа на щъркела да ми донесе още едно. Няма по-голяма радост от децата и техните усмивки!

# 212
Добро утро! Heart Eyes Прекрасен слънчев ден, ще се мятаме по разходки Laughing

Честит юнак Християн на dill 77   smile3525 Да расте здрав и послушен, и да бъде гордостта на мама и тати  love001

За кърменето и аз не блестя с особено големи размери на циците, ама на четвърти месец си има достатъчно за цоцане  Mr. Green        

# 213
Добро утро! Heart Eyes Прекрасен слънчев ден, ще се мятаме по разходки Laughing

Честит юнак Християн на dill 77   smile3525 Да расте здрав и послушен, и да бъде гордостта на мама и тати  love001

За кърменето и аз не блестя с особено големи размери на циците, ама на четвърти месец си има достатъчно за цоцане  Mr. Green        
има вятър -познавам по "клатенето" на бора срещу нас-мажете бузките на децата
тъй де за циците-оказа се,че тук е налице обратната пропорционалност Grinning

# 214
  • Пловдив
macipis, откакто минах на шише-лъжичка не ми е плюл, сега вече само лъжичка- не е правил фасони никакви.

maimp, хубава ти е орисията, ама аз вече съм на 33, ти овреме си бебеправила, аз се ослушвах, кариера гоних и бла бал и ей вече съм пастърма, поне с едно се записах.
И къде е тоз бор срещу вас, че в двора на баба ми има 2 голеееми, ливански кедри и някой път мноо страховито се клатят пък са над 100 годишни дървета, много достолепни такива..

Вили, ваксината и изследванията сигурно към края на месеца ще ги правя.

# 215
Обичам неделя  Hug и мразя кавгите, а ето на вече 12 часа си мълчим с ММ.  #Cussing out

Енциклопедична справка чрез Ладида!!! 100%ще е вървежно - знания за всички   bouquet Peace

# 216

maimp, хубава ти е орисията, ама аз вече съм на 33, ти овреме си бебеправила, аз се ослушвах, кариера гоних и бла бал и ей вече съм пастърма, поне с едно се записах.
И къде е тоз бор срещу вас, че в двора на баба ми има 2 голеееми, ливански кедри и някой път мноо страховито се клатят пък са над 100 годишни дървета, много достолепни такива..

и ти ли си на 33-от набора ще да са сходствата  Grinning-ей го де е обяснението,
борът е срещу Штъркела

# 217
Много добре си направила за кариерата,създаваш впечатление за силен човек,такива хора по мое мнение трябва да вървят напред,
най-интелигентните ми съученички от АЕГ родиха миналата и тази година,за което ги разбирам напълно,
а момичето ,което за мен има неизмеримо ай кю-все още не се чувства подготвено за майка Simple Smile,
затова е цветен светът-всички сме различни и това му е хубавото де Simple Smile

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 09:33 от maimp

# 218
  • Бургас

отново ти благодаря и ПАК ти казвам-създай сайт за всякаква информация- Grinning
сакън! Само с туй остана да почна да се занимавам.  Joy

Да ви покажа и Бо1, с малко таз сутришни снимкиGrinning

# 219
  • Пловдив

Оййй, бузанчоооо  Heart Eyes

maimp, е ти си комшийка почти в другата махала, бе   Joy Нашите борове са на Републиканска , където се пресича с Богориди - една сива къща с голям двор и голяма немска овчарка:) Точно където е Еврошопа, зад него.

# 220

отново ти благодаря и ПАК ти казвам-създай сайт за всякаква информация- Grinning
сакън! Само с туй остана да почна да се занимавам.  Joy

Да ви покажа и Бо1, с малко таз сутришни снимкиGrinning

леле какъв чаровен бузанчо,
а да те попитам-не те притеснява ,че мъничък може да "унищожи" телевизора

# 221
  • у дома
Мале, колко сте изписали...Влизам  да споделя учудване - Горгона, Бо2 -  в столче ? newsm78 Има ли такива столчета, дето още не е почнал да седи, че аз захранването си мисля да го правя, като почне да седи, че като си спомня каква мъка беше с Наталия... ooooh! И каква пъстарма си, моля ти се? Аз родих на 34 - второто, де. Една колежка на мъжа ми, ме пита не ме ли притеснявали годините  ooooh! Какво да ме притесняват и викам - аз съм на осемнайсе  Mr. Green Пък и я виж Мая...
Миамп, съчувствам ти. Аз имам проблеми със зъбите и направо от сега ми призлява, като знам, че пак трябва да ходя  Mr. Green А в предговора на ккнигата на д-р Спок, се казва, че най-ценния съвет, който е получавал той е да се грижи за зъбите си.
Гърдите ми са малки, ама млеконадоя беше добре. Още продължава да ми мокри отпред и да ми текат капки от гърдите,въпреки, че не се цедя. Дали е нормално  newsm78

# 222
  • у дома
Ладида, Бо е целия на баща си...

# 223
  • Пловдив
Вале, столчето е за деца над 4 месеца, коланите се регулират мноо добре, няма начин да се изсухли или нещо подобно,  стабилно и удобно е, нали го гледаш - като генерален директор се е опнал.

Ние вчера се фотнхаме пред болницата:

http://vetrenmothers.snimka.bg/baby/our-babys-6-9-mnts.484314.17886701.big

# 224

Оййй, бузанчоооо  Heart Eyes

maimp, е ти си комшийка почти в другата махала, бе   Joy Нашите борове са на Републиканска , където се пресича с Богориди - една сива къща с голям двор и голяма немска овчарка:) Точно където е Еврошопа, зад него.
въх уби мъ,ти там живяла ли си,сега май със сигурност си в друг вилает Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт