Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 27 342
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Тоз Пентаксим нали след 01.04 вече се поема от Касата? Иначе аз го плащах и взимах непосредствено преди да заведа Борис на имунизация. И един час да не го сложиш в хладилника, нищо му няма, стига да не го държиш изложен на пряка слънчева светлина, примерно.  Peace

# 271
мерси на всички за поздравите и пожеланията

браво sisi_f  какъв млеконадой само, две дози това за мен е мечта просто

# 272
  • Пловдив
Пентаксима и аз го взимах преди да тръгна за Ветрен, около час няма проблем да не е в хладилник.
Той се поема вече, ама май само децата, които са родени тази година..поне аз така разбрах  newsm78

# 273
Добро утро Simple Smile
Мацки,моля ви дайте ми пак съвет  Praynig Как се слага колектора за урина?????? Като го купих вчера,момичето в аптеката ми каза,че и тя не знае как се поставя.Има едно жълто елипсовидно очертание,то предполагам се залепя на дудата,но ако има нещо по-специално,моля да ми обясните Simple Smile
А да и още нещо Simple Smile Трябва ли след това урината да се прелее в стерилна чашка или може директно да се занесе така?

# 274
Добро утро! Днес ще сме домстой и по-добре,тъкмо да ми починат краката,че какви пришки имам,не е за разправяне.
Момичета верно ли шестия месец децата трябва да се водят на офталмолог?

# 275
  • у дома
Много моля, приемам съвети всякакви за отърване от нощното хранене - снощи съм ставала през 3 часа и дятето реве, все едно го колят - не издържам  smile3511
Добро утро, вече мога да кажа, след като си изплаках мъката...Туй за очен лекар не съм го чувала, аз знам за три години, че е първия преглед.
Ладида, каката оправи ли ти се от тоз вирус, дето разправяше  newsm78 Наталия от една седмица се опитва да се раболява, снощи вдигна Ти и има ужасна кашлица - стегната горе  Tired

# 276
  • Бургас
Добро утро  ! / За мен не е много добро,надявам се за вас да е такова/.
Аз току що бях при лекарката и я питах точно за Пентаксима,каза че още не било сигурно и не се знаело. Към 1-ви,2-ри април да звънна да я питам и тя ще ми каже дали да я купувам или не......
Уф,от днес съм на антибиотик и почвам да се цедя и да хвърлям кърмата ,сигурно като приключа Димана няма да иска да суче от мен....
Виде ,по колко Мл. даваш на Борянка? На кутията пише 150мл.?
Проста Мария, продаде ли си помпата ?
п.с. и аз си изпях мъката ,благодаря за изслушването  Hug

# 277
  • Пловдив
Много моля, приемам съвети всякакви за отърване от нощното хранене - снощи съм ставала през 3 часа и дятето реве, все едно го колят - не издържам  smile3511
Добро утро, вече мога да кажа, след като си изплаках мъката...Туй за очен лекар не съм го чувала, аз знам за три години, че е първия преглед.
Ладида, каката оправи ли ти се от тоз вирус, дето разправяше  newsm78 Наталия от една седмица се опитва да се раболява, снощи вдигна Ти и има ужасна кашлица - стегната горе  Tired

Оххх, искрено ти съчувствам  Hug, но - честно- не мога да помогна със съвет, защото никога не съм хранила нощем, само чай и вода давам до сутрешното хранене.

# 278
  • у дома
Аз пък каката зорлен ставах да я храня, защото хич не ми ядеше през деня, но туй чаве, да ми е живо и здраво е гладник голям  Heart Eyes Опитах с вода, само дет го ядосах още повече  Tired

# 279
  • Бургас
SuNnY SkY на какъв антибиотик си? На мен личната ми изписа един дето ставал и за деца и аз си кърмех. В листовката пишеше че преминава съвсем малко количество в кърмата и нямахме проблеми.

# 280
Ладида би ли споделила цената на фото сесията?За колко снимки?И влизат ли пътните разходи?
Може и на лични  Embarassed

# 281
Ладида,я разясни как става това с фотосесията,
Калина е била в Бургас по някакъв повод и  сте се чули или.... newsm78,
сега в благотворителния форум текат фотосесии за събиране на пари за едно детенце,но за съжаление са в София,Варна и Шумен,
Пентаксима май ще си го купуваме,поне нашето джи джи биджи така ни каза-все още няма яснота ........,
вчера ми извадиха два мъдреца-упойката ме държа 7 часа Crazy,
не знам дали се сещате как по филмите дават упоени хора само в определени части на тялото и какъв смях предзвикват,е вярвайте ми така е....като реших да си изплакна устата едва си прибрах езика обратно Crazy Grinning

# 282
  • Бургас
Ладидка,я ни светни всички за снимките.
Аз мислех да заведа Димана при Този Бургаски Фотограф , защото съм много доволна от него и смея да заявя че е един от добрите в нашия град. Но сега като погледнах линковете,които си дала и се замислям...  newsm78
Хъгси, незнам,на листовката пише че се дава и на бременни даже този антибиотик,но според моя лекар пак имало риск и е за предпочитане да не я кърмя  Thinking

# 283
Ладида би ли споделила цената на фото сесията?За колко снимки?И влизат ли пътните разходи?
Може и на лични  Embarassed
и аз искам подробности ако може.
Добро утро Simple Smile
Мацки,моля ви дайте ми пак съвет  Praynig Как се слага колектора за урина?????? Като го купих вчера,момичето в аптеката ми каза,че и тя не знае как се поставя.Има едно жълто елипсовидно очертание,то предполагам се залепя на дудата,но ако има нещо по-специално,моля да ми обясните Simple Smile
А да и още нещо Simple Smile Трябва ли след това урината да се прелее в стерилна чашка или може директно да се занесе така?
забрави го този вариант,просто няма да стане.адски е трудно.ние нищо не направихме.трябва да я изчакаш с една чашка да се изпишка.аз така и не дочаках
за ПЕНТАКСИМА - нашата лекарка (Караджова) каза,че уж от 1 април,обаче то докато влезело в сила можело да минат няколко месеца. и каза този месец да си я купим а пък за другите ще видим.ние сме на 29 този месец на консултация и тогава ще я бием.

# 284
  • Бургас
хихик SuNnY SkY тоя фотограф ми се обажда оня ден да ги водя мойтИ да ги снима. Работеше при нас преди да стане фотограф. Смятам Поли като почне да седи да идем, тъкмо ще е и по-топло.
а за антиобиотика има риск от какво? Я питай Мели, Ники като го дупчеха милото дали му е станало нещо?  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт