Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 27 342
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
ейййй забравих да ви питам някой гледа ли снощи Биг Брадър?аз го гледах и съм адски потресена от всичките двойки
(малко съм извън актуалната дискусия  Embarassed)

# 286
Аз го гледах и от първите ми впечателия най-много ми допадна семейството с кучетата.

# 287
Аз го гледах и от първите ми впечателия най-много ми допадна семейството с кучетата.

Аз съм за мацката от РусИ  Wink мИчтая си да изглеждам като нея

# 288
  • Бургас

Аз съм за мацката от РусИ  Wink мИчтая си да изглеждам като нея
Русенката Анелия, която всъщност е по-красива от Анелия ли?  Mr. Green
И аз го гледах.... това ми било отражение на българското общество.  ooooh!

# 289
Добър ден от нас  Grinning
От много миткане чак сега успявам да се включа  Wink
Първо честити месечинки на всички вече порастнали бебоци!  Tada
Честито второ зъбче на "Зъбчо"  Grinning Мели, готвиш ли пържолките ? Laughing

Честито Бебче на новата мама Dill77 Да ви е жив и здрав Християн и много да слушка!

Сиско  Hug
Аз отивам да пак да мъча Криско с картофено пюре  Mr. Green Стискайте палци  Laughing
Айде чао от нас

# 290
  • Бургас
Съни скай, и аз кърмех, докато пиех АБ. Специално питах мацките от Ла Лече лига, консултантките от форума - преписах им цялата рецепта даже  Laughing, казаха, че няма проблем  Peace
Лично за мен е по-добре да се дава кърма с незначително преминало количество на АБ, отколкото АМ.
Сега да не скочат майките, хранещи с АМ  Heart Eyes, нищо лично, давам го само като пример  Peace

# 291
Олеееее ама той Бай Брадър почна ли бе хора  ooooh! Аз го изтървах....ейййй много ме е яд!
Тъй,сега да споделя.Връщаме се от ваксина - противохипатитната.Отделно и взеха и кръв.Ейййй голяма шматка тая значи която и я взима!Вдигнах и един бърз скандал....ама то как няма.Боцна и пръста,взе да стиска,пък забравила колбата.Нашата реве,оная ми вика "Въй кво направих????"
Иначе за урината се справих от първия път.Тъкмо я бях избърсала от кремовете и се чудих как да го лепна това нещо и Симона се изпишка.Та само го допрях до нея и събрах двайсетина милилитра Simple Smile
Иначе е вече 7100 и 69 см Simple Smile
Аз пак имам една питанка.От седмица- две някъде,усещам странна миризна от пералнята ми.Не мога да я определя точно,нещо подобно за мухъл и застояло ми е едно такова...Гледах уплътненията,барабана,отделението за прах,нищо им няма,съвсем чисти са.Явно е станала някаква "инфекция" из тръбите вътре.Иначе мръсни дрехи не събирам вътре...Някой с подобен проблем и решаването му????? Четох из другите теми се оплакват от същото нещо и са писали,да се пусне пералнята празна на високи градуси с ДОМЕСТОС или БЕЛИНА.....На мен честно казано ми се струва луда работа да слагат такива агресивни препарати в пералнята.Не само,че може да се прецакат уплътненията,но и все пак пера на малката дрехите вътре и хич не искам да рискувам.
Оле вчера голяма разходка дръпнахме Simple Smile Излязохме към обяд,прибрахме към 17 за кашата и после пак навън до към 20;30.Като си легнахме,чак краката ми пулсираха  Joy

# 292
  • у дома
Такааа, Вили мислих си аз да се обадя като коментирахме праховете, ама си замълчах, защото на мен така ми се получи- тази миризма се получава от течния прах за пране. Пусни една празна пералня на 90 С и забрави за течните прахове  Tired

# 293
Честита месечинка на Маги newsm51 да е здрава и да радва мама тати и бати
Проста Мария наистинали е от това  Thinking много ме накара да се замисля, защото и на мен ми се получи такава миризма от никаде, пък използвам течни прахове  ooooh!
За биг брадъра да ви кажа честно, нито имам време, нито желание да гледам тая наша простотия (с извинение)
Вили голям късмет си изкарала с тази урина на Монката, че като чувам какв зор е  Hug

# 294
  • Бургас
Ооох, да се добера до лап топа днес Tired

Честито на Магенце bouquet

Вили, ще джиткаш ли днес?

# 295
  • у дома
Их, специални поздрави за Маги - Недалични да ти е жива и здрава, да те слуша, да имаш време за форума  Mr. Green Де се губиш?
Цветиту имаше цяла тема в нашия дом, посветена на миризмата на пералнята от течните прахове  Tired

# 296
  • Бургас
Вале, каката оздравя, слава Богу. Една седмица пи Аугментин. Преди това 3 дена беше с температура и на 4ия като започна кашлицата Петър я заведе при Димитрова да я преслуша, за всеки случай. След което тя му казала, че в момента има вирус, който "удря" най-вече децата от 3 до 5 години и че цялата болница е пълна с деца с пневмонии и този път не иска да рискува. Затова директно започнахме с антибиотика. Краска затова и беше при майка ми цяла седмица. Дано не е нещо сериозно при вас, но те съветвам превантивно да я заведете да й "сложи" една слушалка.  Hug

За Калина- видях фотосесията на едно бебе в септемврийската отчетна тема, в която също пиша и попитах момичето къде са правени снимките. После пък писах на Калина на лични, че съм от Бургас и има ли вариант за снимки тук. Тя ми отговори, че ако й се съберат 3 бебета за снимане пътува до съответния град. След няколко дни ми писа, че и други майки от Бургас са й писали и така стана. Снима у нас, около 6 часа, при което след снимките буквално щях да колабирам. Повече у нас няма да се случи такова нещо де, абсурд!  Tired На Malenna цените не знам как са. Но можете да й пишете на лични и да попитате. Смятам Краска за рождения ден да я закарам до Варна да я наснима де, защото е голям естет и определено си заслужава спомена. Миналата година за тези 7 смешни снимки платих 75 лв във фото Кодак на Богориди. Пълна патка съм била, но вече поне знам.  Confused
Ще ви препратя на лични съощението, което ми беше пратила Калина относно цените й.  Peace

За пералните- има си препарат за профилактика. На половин година я "минавам" с него моята и оплаквания нямам. Продават го на магазинчето за перилни препарати срещи Кирил и Методий училището.  Peace

Недалинчи, ха честита ви месечинка!  Heart Eyes Hug

# 297
Здравейте, мацки. Нека първо честитя отминалите месечинки на бебоците и второто зъбче на Коленцето.Мели, вие направо включвайте вече ребърца в менюто  Joy Да го нацелуваш онзи ми ти сладур. Хайде и леко виртуално да почерпя за нашата месечинка

Нас ни тръшна всички някакъв грип ли е,незнам и аз,като тръгна от мъжа ми,че баткото сега аз и Маги,ама да се надявам да ни се размине скоро.Само се моля да не вдигна темп. , че трябва да спра да я кърмя.Иначе понеже и е запушено нослето ,ми казаха да капя сребърна вода с клеева тинктура,ще видим дали ще даде резултат.
 Hug за всички. скорошно оздравяване на всички болни  Laughing

Мимозке, де си  newsm78

# 298
  • Бургас
Неди, Честита месечинка на Маги    love001 И бързо да оздравяват всички болни   Hug

# 299
  • у дома
Ладида, дано  Hug Тя д-р Димитрова я прегледа днес, каза, че за сега няма нужда от АБ, ама аз за малкия много се притеснявам, че тя все е в него навряна.
За снимките препоръчвам Мира - ето сайта и - miroslavakolarova.com, бургазлийка е и е страхотна.
Недалинчи и вие се оправяйте бързо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт