Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 27 012
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Бобчо беше така преди да го захраня, сегва по 3-4 пъти на ден снася.

# 586
  • у дома
Ха-ха Joy "снася"  Joy
Мели забравих да ти напиша, че тъй като кърмиш, може да промениш режима си на хранене - например да ядеш кисело зеле, при Гоги едни прости сърмички вършеха чудеса  Mr. Green

# 587
здрасвайте братушки ! (това е единственото,което знам на руски,след като съм го учила 4 години)
за ПЕНТАКСИМА,аз питах нашата лекарка.казах и , че мен много ме съмнява тази работа да стане,защото все пак става въпрос за мноооого пари,които трябва да покрие здравната каса.Та докторката отговори,че и тя е на моето мнение и че те това решение са го взели още преди кризата и сега най-вероятно ще намерят начит да се измъкнат или постоянно ще лъжат,че още не са пристигнали ваксините......нещо такова.Незнам аз поне невярвам,че ще стане.или дори и да стант безплатни едва ли ще е скоро.
на всички,които им предстои слагане на ваксинката им пожелавам много добре да я понесат дечицата,като нашата малка писанка!
за ДЕТСКИТЕ няма какво да коментирам.те едва успяват да покрият памперсите ни за ПОЛОВИН месец

# 588
Днес сме на Дуфалак... Cry Някой може ли да ме светне, колко време след първия прием, има резултат (т.е. пълен памперс-празен стомах)?
защо не пробваш с Лактоло/уза-не съм сигурна за точния правопис- Мип,мисля че действа по-бързо Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 11:37 от maimp

# 589
Добро утро! Стахотно временце днес, ще се ходи по разходки Laughing
Ние утре сме на първия пентаксим и как ми е притеснено Sad

# 590
Ха,добро или по-скоро добър вече  Laughing
Мел,аз давам дуфалак периодично. Скоро ще се радваш на пълен памперс.При мен не помага нищо от това което ям,сини с ливи ли не щеш,сърми ли каквото и да е.Дуфалакче и това е.
За ваксината,питах вчера,казаха че най-вероятно ще е за родените след април,така че мили мами не се надявайте  Sad
Айде да бУйдисваме Ицата...Успех! easter

# 591
Някой знае ли дали с Цвети е отишъл някой друг на срещата?
Дано цялата работа да има ефект!

# 592
  • Пловдив
Някой знае ли дали с Цвети е отишъл някой друг на срещата?
Дано цялата работа да има ефект!

Май Таничка от другата тема каза, че ще ходи, ама ще се чакат там, няма да ходят заедно.

# 593
Аз да взема да сервирам обяда, че да имаме сили за дългата разходка днес  Grinning

Стискаме палци на Цвети

Има ли мераклии за по биричка на Гролша?

# 594
Ох,котьо,биричка чудесно.Ама днес не мога.Айде друг път

# 595
  • Бургас
Mели Хапни една активия Wink
ние боядисахме яицата с мойта щерка. Ся ако има кой да разчистииии  Whistling

# 596
Ох,котьо,биричка чудесно.Ама днес не мога.Айде друг път

Когато кажеш  Hug Ние сме винаги готови  Laughing

# 597
Да се запиша и аз при вас вече.
Имам такъв въпрос : Имали ли сте гъбички в устата и как ги оправихте?
Уж всичко стеррилизирам и пак беля. newsm78

# 598
Оффф, късно го виждам това за писмото  tantrum newsm61 то е ясно, че съм ЗА с двете ръце да подкрепим Гери!

# 599
Здравейте момичета , туко що се връщам от Девата! Семир ни изслуша , говорихме взе под внимание писаното и казаното от нас и се радва , че толкова много хора застанаха зад това ! Гери като се върне на работа (защото в момента е в болнични)  ще разговаря с нея и ще решат какво ще става, все пак и тя трябва да е там  Peace
Аз лично благодаря на всички вас, които се включихте в тази инициатива и държа да напиша, кой сте  Hug :
Melly_G, sisi_f, lusia_, SuNnY_SkY, Violeta_SD, macipis, nedalinchi, mia71, By_the_sea, mama89, bobiboon, mаimp, Таничка81, Тани`, mam4eto84, snow-white, krasidi, dill77, kendii, pepeshonka, trinitio, Неделина, goguna, desirk, mira1919, petroliana, zaza_b, ivdimitrova, jivka_72, anest_bg, *sesil*, zlatomira, Мария♥, Ренито, irina_boneva, pepita1973, alisa`, Мис_Мими, miadia, rosi_m, oxo_boxo и на yuliana_74 i mimozi(който закъсняха, но все пак се включиха  Hug)    love001

Общи условия

Активация на акаунт