Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 27 007
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Еееее, браво Цвети !  Hug Сега всичко остава в ръцете на Семир и желанието на Гери .

Днес видях Семир до Света София и отдалече го питах ''как мина срещата за Гери  Simple Smile ?'' и той вика ''добре'' , каквото и да значи това.

# 601
Наистина едно голямо БРАВО ЗА ЦВЕТИ   Hug, която се нае от името на всички да се срещне и да говори със Семир в подкрепа на Герито. Сега ще чакаме и ще се надяваме вече и разговорът им да мине добре и всички да сме доволни  Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 16:14 от mam4eto84

# 602
Момичета, важното е, че ние я подкрепихме гласно и да упсеем и да не успеем, поне сме опитали,
а имайте предвид, че и Гери трябва да е съгласна да остане ако й го предложат,  Hug

# 603
Да се запиша и аз при вас вече.
Имам такъв въпрос : Имали ли сте гъбички в устата и как ги оправихте?
Уж всичко стеррилизирам и пак беля. newsm78

На нас вече два пъти ни се появяват-голяма напаст са, макар че и ние всичко стерилизираме, казаха ми, че като направи бебока 40 дни щели да спрат да се появяват /ха дано  Praynig/. Лекувахме го и двата пъти с Фунгостатин /Нистатин/ 7 дни, 4 пъти на ден по една пипета. Ако връща храна или повръща, след това с лъжичка с вода трябвало хубаво да се изчистят остатъците от храна по езичето, макар че и това правим и пак излизат.

Браво Цвети, съжалявам че аз съм изпуснала организацията, но стоя изцяло зад инициативата, защото Гери е наистина чудесен човек и специалист. Дано намери разрешение проблема.

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 17:09 от tafta

# 604
Цвети,ЕВАЛА  smile3501.ДОБРА РАБОТА СИ СВЪРШИЛА!!!

# 605
Недйте момичета, аз нищо не съм свършила! Решението го взима Семир и Гери, ние ВСИЧКИ не аз просто се опитахме да помогнем Peace

# 606
Здравейте,колко неща са се случили само за няколко дни .Надявам се да ми простите ,че не пиша често но нямам толкова време като вас ,то сега и с тези разходки .Пропуснала съм и подкрепата за Гери  е по добре късно отколкото никога.Е заставам твърдо зад нея и дано всичко да се оправи. Praynig

# 607
Здравейте, здравейте Simple Smile
И ние лекувахме гъбички (млечица) с Дактарин.Тъй като беше малка,може би на 15-20 дена ни казаха само да мажем езика,вътрешната страна на бузите и разтоянието между устните и венците с него.Слага се директно на пръста(или на марличка),колкото грахово зърно и се маже устата.Тая процедура мисля я правихме 3-4 пъти на ден след ядене или поне 30 мин преди ядене.Много важно е също лечението да продължи 7 дена ли беше  newsm78 (то си пише на упътването де ) след изчезването на гъбичките,понеже и една да е останала и пак се разпространяват.Иначе съм много доволна от мазилото.При нас още на втория ден имаше ефект.  Peace

# 608
имам едно тъпо питане
Предлага ли се на пазара някакво АМ в разфасофка колкото за едно ядене, че ние сме на кърма ама все се налага понякога да дам и адаптирано обаче с тия големи кутии хич не ми е на сметка. Аз отварям кутия дам има няма два три пъти от нея и хоп то дошло ред да я хвърлям вече защото междувременно са минали три седмици от отварянето и.  newsm78

Браво на Цвети за организацията и за свършената работа

И накрая честит първи април на всички  smile3532

# 609
  • Пловдив
имам едно тъпо питане
Предлага ли се на пазара някакво АМ в разфасофка колкото за едно ядене, че ние сме на кърма ама все се налага понякога да дам и адаптирано обаче с тия големи кутии хич не ми е на сметка. Аз отварям кутия дам има няма два три пъти от нея и хоп то дошло ред да я хвърлям вече защото междувременно са минали три седмици от отварянето и.  newsm78

Няма такова мляко, именно защото големите разфасовки са по рентабилни.Може да си го поделиш с някой, ако има такава опция, за да не хвърляш почти цели кутии.

# 610
  • Бургас
Да се запиша и аз при вас вече.
Имам такъв въпрос : Имали ли сте гъбички в устата и как ги оправихте?
Уж всичко стеррилизирам и пак беля. newsm78

Борим се с тях за втори път  Confused И този път надявам се успешно, тъй като д-р Димитрова се зае  Hug Мажа  устичката на Зарка с Дактарин,/вътрешната страна на бузките, езичето, небцето/ с марличка на пръста, но напоследък става направо мисия невъзможна, като стисне устата. За гърдите -ползвам Нистатин-пак след всяко кърмене/изцеждане, мажа с него. Незнам дали кърмиш, но именно това беше едно от нещата, за които педи "пропусна" да ме уведоми, първият път и то стана едно препредаване при нас.  Хем й казах, че имам и болки  #Cussing out
Освен това всеки ден кисна всички залъгалки,биби, шишета, помпата в соден разтворза 15 -20мин. и след това преварявам на котлона. Не стерилизиране, а преваряване, тъй като са много упорити гадните гъби. След края на лечението, задължително трябва да се сменят всички ползвани неща.
Успех  Wink

Неди, кажи ся - боийдиса лий Ицата  Thinking

# 611
Бойдосах ги, Сис. Остана само лепенки и олио да светнат и са готови, ама това като преспя челядта.
Юлка, едно голямо  Hug и да ти е жива и здрава малката звездичка.Пропуснала съм момента , моля да ме извиниш.Радвам се, че вече си при нас.За гъбичките,аз също ги изчистих с Дактарин и за да не бъркам на детето с пръст,слагах на бибата и то се разнася.Нашите гъби обаче бяха само по езичето. Успех с "гъбената борба"  Joy

Цвети,браво,получваш похвала пред строя   bouquet
Лори,не съм забравила ,нито съм се отказала от фитнеса.Просто покрай болестите не ми остана време,ама сега да не се заричам много,като минат празниците и ще ида

# 612
  • Бургас
Бреееееей няма такъв запек, баси ..... сега дадох Л-за МИП. Дано има ефект, че вече просто не знам  #Cussing out ще си посегна...

И аз боядисах яйцата Party

Вили, права беше душо  Joy hahaha Joy hahaha помниш ли какво си говорехме вчера  Laughing hahaha
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy оооох, заболя ме корема от смях ха ха ха ха ха

И последно - какво мислите за тази количка?

# 613
Добро утро Simple Smile Тъй като гледам,съм първа и трябва да сервирам кафето , пепелника ,цигари няма да давам,че са скъпи вече  Joy и закуската .
Милено,права съм ми Simple Smile Ти кога свари да ги боядисаш тия яйца???????? Аз снощи си купих яйца,ама боя нещо не можах да си харесам.Искам някаква по джиджи биджи (кристали и т.н),ама в Европата нямаше голям избор.Та се чудя днес от къде да купя.

# 614
  • Бургас
Добро утро !
Вили, много ме радва това кафе с мишока !  Mr. Green
Миналата година бях взела едни бои с перлен оттенък ,но незнам дали ги има тази година.
Аз не успях със сладките вчера,само яйцата боядисах.Надявам се днес да ми остане време.
ХУбав ден и приятни разходки !  1stroller

Общи условия

Активация на акаунт