Сега всичко остава в ръцете на Семир и желанието на Гери .Днес видях Семир до Света София и отдалече го питах ''как мина срещата за Гери
?'' и той вика ''добре'' , каквото и да значи това. 
/. Лекувахме го и двата пъти с Фунгостатин /Нистатин/ 7 дни, 4 пъти на ден по една пипета. Ако връща храна или повръща, след това с лъжичка с вода трябвало хубаво да се изчистят остатъците от храна по езичето, макар че и това правим и пак излизат.

(то си пише на упътването де ) след изчезването на гъбичките,понеже и една да е останала и пак се разпространяват.Иначе съм много доволна от мазилото.При нас още на втория ден имаше ефект.

Мажа устичката на Зарка с Дактарин,/вътрешната страна на бузките, езичето, небцето/ с марличка на пръста, но напоследък става направо мисия невъзможна, като стисне устата. За гърдите -ползвам Нистатин-пак след всяко кърмене/изцеждане, мажа с него. Незнам дали кърмиш, но именно това беше едно от нещата, за които педи "пропусна" да ме уведоми, първият път и то стана едно препредаване при нас. Хем й казах, че имам и болки
и да ти е жива и здрава малката звездичка.Пропуснала съм момента , моля да ме извиниш.Радвам се, че вече си при нас.За гъбичките,аз също ги изчистих с Дактарин и за да не бъркам на детето с пръст,слагах на бибата и то се разнася.Нашите гъби обаче бяха само по езичето. Успех с "гъбената борба" 

ще си посегна...
помниш ли какво си говорехме вчера 
оооох, заболя ме корема от смях ха ха ха ха ха
Тъй като гледам,съм първа и трябва да сервирам кафето
, пепелника
,цигари няма да давам,че са скъпи вече
и закуската
.
Ти кога свари да ги боядисаш тия яйца???????? Аз снощи си купих яйца,ама боя нещо не можах да си харесам.Искам някаква по джиджи биджи (кристали и т.н),ама в Европата нямаше голям избор.Та се чудя днес от къде да купя. Препоръчани теми