Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 26 995
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря момичета  Hug за бърите отговори, явно са упорити тия пущини. Взех да я мажа  с фунгостатин понеже няма как да си изплакне устата с пипетката я мажа с марля, но май този Дактарин ще  е по ефикасен

# 616
  • Бургас
Красимира също съм я мазала с Дактарин и много бързо я преборихме млечницата й. С Бориско съм нямала такъв проблем (пу-пу).  Peace

# 617
  • Бургас
Добро утро!

Мисия "Ако" успешно изпълнена! Благодаря на всички за съветите Hug  bouquet

Времето днес

# 618
Оооооооооооооооо Алелуя!!!!!!!  newsm20

# 619
  • Бургас
Браво на Колето !

Момичета, бях чела ,че шишетата се сменят ? Но след 2-рия или 3-тия месец беше? Вие как процедирате?

# 620
Добро утро момичета!
Ни яйца успях да боядисам ,ни нищо. Вчера като се прибираме от дългата разходка с Мели и с Ема заседнахме в асансьора. Бреййй 10 минути и повече сме стояли вътре (на мен ми се сториха часове). Ема като ревна вътре и аз си мисля,че въздуха вече не достига и шаш и паника. Започнах да и духам в лицето,че и много горещо стана. Абе лоша работа. Звънях на асансьорния техник и той като почна да си лафи с мен по телефона, викам му "Да си грабваш задника и да идваш тука,че съм с малко бебе". Стресна се като му казах,че съм с бебе. Единствено съседката от втория етаж ме чу като пуснах алармата  в асансьора и ако искате ми вярвайте ми каза : "Дани,така и така си тука да те питам аз, дъщеря ми утре се връща от София ще може ли да и дадете паролата за нета,че да го ползва няколко дена"  Shocked Ноу комент. Добре,че се появи от някъде един добър съсед,та ми каза какво да направя,за да излезем. Всеки ден все по някоя гадория ми се случва и мъжа ми никога не е с мен точно тогава. Онзи ден пък Ема се задави от пюрето (понеже има и лека кашлица в момента), като посиня милата, добре,че успях да запазя самообладание и направих каквото бе нужно. НЕ ИСКАМ ПОВЕЧЕ ДЕЦА, побеля ми косата. Айде оплаках ви се,дано лошото да остане зад гърба ни вече  smile3511

# 621
Дани, милите вие, но важното е, че всичко накрая завърша добре.Аз така в най-големите жеги миналото лято, бременна в 7 месец някъде, отивам да взема баткото от яслата, по пътя ми мрънкаше, че му се ака, викам му, че ей сега като се приберем в къщи ще го направи.Тъкмо се качваме в асансьора, още не беше тръгнал дето се вика и спря тока  smile3511.Асансьора е с вътрешни врати, тъмнина и мрак.Слава Богу, че Дани не го е страх от тъмното (сега вече го хваща страх).Наложи се малко да избутам едната половина на вратата настрани, та да влезе малко светлина, абе направо си я счупих ( то човек в такива ситуации от незнайно къде му идват много сили).А точно предният ден бяхме сменили фирмата, която поддържа асансьора.А в асансьора обхвата ту го има, ту го няма.Звъня на техниците, никой не вдига  #2gunfire , звъня ня мъжа ми, да му обясня, той след това звънял на енергото.Казали, че има авария и не се знае кога ще я отстранят  newsm61 , домоуправителката се прибираше в същото време и тя започна да звъни на техниците.Оказа се че хората били някъде ниско в някакво мазе и те нямали обхват.А нали на Дани му се акаше, вярвайте ми, хич не ми пукаше от хората, като нищо щях да му сложа на земята мокри кърпи, та да се изака на тях.Стояхме 1 час в асансьора.Аз станах вир вода, и аз по едно време много се уплаших че може да ни свърши въздуха  #Crazy , ужас беше.

# 622
Ми аз като съм падала от третия етаж с асансьора?! Голям кошмар беше, че и бяхме 12 човека вътре.... От тогава много често сънувам, че падам с асаньор, абе кофти работа са този вид превози.

# 623
малее големи премеждия с тия асансъори, че сте били и с децата ... ooooh! мисля си кога и на мен ще се случи ние както сме на 12 етаж и както постоянно все се разваля не ми се мисли направо кви ще ги дървя newsm43
Деси ти пък си падала Shocked  Shocked Shocked

# 624
ох и ние имаме ГЪБИЧКА млечица или както там се казва.лекуваме и ние с ДАКТАРИН и содена вода.дано по-бързо да мине  Praynig

Мимози,големи премеждия  smile3518

Маципис,в какъв асансъор и къде се събрахте 12 човека?  newsm78

# 625
  • Пловдив
Тва с асансьорите е голям ужас, след една втора смяна в БТК бяхме 18 човека в товарния, на първия етаж изтърваха спирачките и тупнахме в шахтата...един час.Още имам кошмари. Confused

# 626
На вас проблемът ви е асансьора, а на мен липсата на такъв,
как ще се придвижвам с две бебета по стълбите...... Sick

# 627
На вас проблемът ви е асансьора, а на мен липсата на такъв,
как ще се придвижвам с две бебета по стълбите...... Sick

О-ооо, липсата на асансьор, особенно ако си с малки деца, си е голям проблем.Винаги съм си мислела, тези, които живеят в кооперации без асансьори и имат бебета или малки деца, как аждеба се оправят.Голям гърч ще е!И предпочитам да заседна за час, отколкото да пропадна с асансьор #Crazy

# 628
  • у дома
Липсата на асансьори + малко бебе с количка до четвърти етаж = болен кръст  Tired
За млечницата да ви кажа - винаги, задължително, след оригване на детето давате вода по една глътка, за да се изчисти устичката от млякото. Ако върне също. Не съм имала проблеми досега, да чукам на дърво де...

# 629
Дам...гадно е без асансьор.Живеем на 3-ти етаж,имаме асансьор,но още на са го пуснали.Направо ми се разказва играта всеки ден по тия стълби.В едната ръка коша със Симона,в другата ръка торби,на гърба чантата с багажа й #Crazy  Тъй като гледам всеки ден разнасям поне по 20 кила.Като сметна и моите телеса,които хич не са малко,си е направо тренировка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт