Уред за фотоепилация Silk`n IPL

• 346 991
  • 934
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Мили дами и господа, видях това в каталог на Метро: http://proxy.metro-group.com/METRO-Bulgaria/Nonfood_1308/#/zoompage/9/.
Не искам да правя нито реклама, нито анти-реклама. Чудя се дали да отделя тези пари, за да си купя този уред за домашна употреба. Ако е добър ще си заслужава, дори само да го ползваме аз, съпругът ми/ако иска/ и дъщеря ни, която е на 13 г. /Ще си избие веднага парите/. Не съм сигурна дали ще има задоволителен ефект от този фотоепилатор. Не зная дали е добър и дали няма да си докарам беля. Не зная нищо, относно фото защитата преди процедурите, нито от това колко време трае една процедура, как се настройва апарата....До сега не съм си правила фотоепилация, нито лазерна. Не съм ходила на козметик, не ходя на солариум. Попрочетох това-онова днес из нета. Ползвала съм вкъщи епилатор и самобръсначка.
Моля, ако някой познава този продукт и има практически опит да сподели. Предварително благодаря.

# 106
Здравей! Аз имам впечатления от друг продукт на същата компания и същата линия - Silk'n Pro

Моето мнение е, че си заслужава, ако ти или някой от близките ти имате по-сериозен проблем/комплекс с окосмението (както беше моя случай) и дори малко подобрение се отразява много добре психически. Получават се изтънявания, по-бавен растеж, но е малко на "петна" (тоест в един и същи третиран регион се получава различен растеж), трябва доста постянство.

Май това е основното, ако се сещаш нещо друго - питай   bouquet По-назад има теми, в които и други, доволни от Silk'n, са писали.

# 107
  • Варна
Много благодаря за отговора ти, Visenya. Имам средно окосмяване, но дъщеря ми има малко повече от средното косми и доста й е болезнено скубенето с епилатора и не е дълготрайно, а с крем не се получава добър ефект и се налага да се доизбръсва. Притеснявам се, ако няма описание дали ще уцеля продължителността и какво да правя преди и след процедурата за по-безопасно. Четох за накаква фото защита и че не е добре да се скубят или бръснат космите преди манимпулация, а след това излагането на слънце или солариум да се избягват 2 седмици.

# 108
Много благодаря за отговора ти, Visenya. Имам средно окосмяване, но дъщеря ми има малко повече от средното косми и доста й е болезнено скубенето с епилатора и не е дълготрайно, а с крем не се получава добър ефект и се налага да се доизбръсва. Притеснявам се, ако няма описание дали ще уцеля продължителността и какво да правя преди и след процедурата за по-безопасно. Четох за накаква фото защита и че не е добре да се скубят или бръснат космите преди манимпулация, а след това излагането на слънце или солариум да се избягват 2 седмици.

Ако искаш като цяло да намалиш "космената покривка", мисля, че ще има ефект. Просто не може да замени например епилатор или кола маска (или бръснене/крем, ако предпочитате), защото космите със сигурност не изчезват напълно.

Не знам дали този модел действа на същия принцип, но има степени от 1 до 5 за силата на импулса, като при първите процедури започваш от ниските и качваш постепенно (аз се водя от това колко неприятно е усещането). Още не съм пробвала с контактен гел, но скоро мисля да експериментирам и ще споделя дали има разлика. Космите, доколкото съм чела, е хубаво да са бръснати около 1-2 дни преди процедурата - да са съвсем леко израснали. За слънцето и солариума не помня дали не се препоръчват и заради чувствителност на кожата, но главното е, че уредът е най-ефективен колкото по-голям е контраста между кожа и косъм - тоест възможно най-светла кожа (и възможн най-тъмен косъм де, но това не си го избираме ние).

Процедурите - като направиш примерно 2-3 на дадена зона е хубаво да починеш няколко седмици, тъй като се влияят само тези косъмчета, които са във фаза растеж (ако така се казваше, отдавна съм ги чела тези неща), съответно ако правиш много процедури наведнъж, няма да е ефективно, защото едни и същи косъмчета ще са в тази фаза.

Дано съм ти полезна  Hug

# 109
  • Варна
Само заради това, което спомена днес, Висения: . Просто не може да замени например епилатор или кола маска (или бръснене/крем, ако предпочитате), защото космите със сигурност не изчезват напълно., вече съм склонна да се откажа от тази покупка на фотоепилатор. Излиза, че с обикновен епилатор ефекта е по-добър, дори и краткотраен.

# 110
Само заради това, което спомена днес, Висения: . Просто не може да замени например епилатор или кола маска (или бръснене/крем, ако предпочитате), защото космите със сигурност не изчезват напълно., вече съм склонна да се откажа от тази покупка на фотоепилатор. Излиза, че с обикновен епилатор ефекта е по-добър, дори и краткотраен.

Ако мога така да го сравня - окосмение по ръцете бих третирала само с фотоепилатор, крака (особено през лятото) - не. Тоест за място, за което искаш пълна гладкост (или съвсем съвсем минимално окосмение останало), не може да разчиташ само на този метод. Може би при по-продължителна и упорита употреба се постигат подобни страхотни резултати, но поне аз още не съм там Simple Smile

# 111
  • Orihuela Costa,Spain
При мен има много добър резултат на подмишници.Почти нямам косми.Всяка седмица по един път се правя.На бикини зоната също действа много добре,ама ме понаболява и затова не го ползвам там.Заслужава си парите.Мое мнение Heart Eyes

# 112
Привет, изчетох цялата тема... Много съм му навита на този фотоепилатор сега гледам, има промоция в Метро... 5000 импулса....... Та за едно обезкосмяване на сравнителмо пълнички крака колко импулса отиват? На мишници колко и на цяла интимна зона - грубо казано... Искам да добия представа след колко време ще трябва да му купувам нова лампа... И горе долу колко струват лампите за Silk'n flash & go...

# 113
  • Варна
Привет, изчетох цялата тема... Много съм му навита на този фотоепилатор сега гледам, има промоция в Метро... 5000 импулса....... Та за едно обезкосмяване на сравнителмо пълнички крака колко импулса отиват? На мишници колко и на цяла интимна зона - грубо казано... Искам да добия представа след колко време ще трябва да му купувам нова лампа... И горе долу колко струват лампите за Silk'n flash & go...

Тук намерих следното, че с лапма 5000 импулса може 5-6 процедури на цяло тяло да се направят и за този епилатор резервна лампа от 1000 импулса е 59 лв. за около 1-2 процедури на цяло тяло.
http://www.krasivotialo.com/silkn-sensepil.html
Другия епилатор е с 65000 импулса. В Техномаркет пък има следното:
http://www.technopolis.bg/b2c/details/833632/P11130501/Epilator- … HILIPS-SC-2001/01
с 80000 импулса и светлинен поток в зависимост от настройката от 2 до 6.5 кв. см.
Направо да се чуди човек. Май е по-добре да се купи нещо по-скъпо с повече импулси.

# 114
Хм, чак сега влязох да видя.... Е аз все пак го купих този... Направих една процедура на триъгълник и крака... първо че лампата е ужасно малка и сигурно съм се светкала като решетка, както и да е, реших че ще компенсирам със следващите процедури.... Направих го на бръснати, на 2 дена наболи крака, от тогава мина седмица и половина - никакъв ефект! Бяла съм като сиренце, космите са черни, не е от това... Никне си шубрака, дори не разрежда! Това нормално ли е? Бръсна се, че не мога космата да ходя в топлото време, чудих се ако ги дръпна с обикновен епилатор след процедурата няма ли да ги подсетя, да поспрат да никнат малко... Моля, по-опитните споделете дали има някакви тънкости...

# 115
Здравейте,
аз си закупих фотоепилатор преди около 6 месеца. В началото бях много ентусиазирана и правех процедурите редовно. До третия месец косми нямаше( на някои зони и по-рано). Не вярвах много в резултата и се изненадах. При закупуването попитах продавачката дали има критерии, които да трябва да покривам. Тя ми обясни,че ако не покривам няма да ми се включва апарата(има прозорче където си слагаш ръката) а космите ми са тъмни и нямало какво да ме притеснява. Аз обаче ходех много на солариум. И имах страшен тен, които вече нямам. Избелях много и сега не ми се включва уреда. Лъжа го някак си,но усещам разлика и в резултатите. Сега приятелките ми са си купили лампи и ги оправям тях...Даже се замислям дали да не го продам Crying or Very sad а такъв зор беше да го взема...

# 116
  • Orihuela Costa,Spain
Ritalita, Joyще паднат,споко.Ти си прави процедурите редовно и ще видиш как започват да се разреждат,а после и съвсем ще изчезнат.

# 117
Аз имам Silkn Flash and go http://www.krasivotialo.com/ipl-silkn-flash-go.html dovolna sym i s nego kosmite ne sa mi izcheznali napylno ,no ima efekt imam go ot dekemvri 2012 ,rezervnite lampi si gi pory4am po internet ,tyj kato w magazinite za tehnika sa po4ti na dvojna cena .Dano sum bila polezna

# 118
Ще почнат след 2 то бръснене да забелязваш, че на места ги няма космите. при мен така подмишниците чак след 2 бръснене се видя ефекта. Трябва да мине време. Когато ходих на професионален фотоепилатор по-бавно се виждаше ефекта докато тук с този Силкен пил се видя веднага на 2 бръснене, даже и на горна устна ми паднаха космите докато на 2 процедури в салон нищо не се получи. Имам надежда, че ще стане и тези косми по лицето ще се махнат. Аз най-вече за това си го купих и не съжалявам. Вече по 3 процедури лице, подмишници и триъгълник и ефект има. Аз давах по 30лв. за всяка и за сега съм си избила половината пари. 120*3=360лв. Както и да го смятаме излиза по-изгодно. Аз си определям степента на светене сега съм на 4 и всичко пада след 5 минути след процедурата. Аз търпя на болка и не ме притеснява, но първо трябва да минеш от 1,2,3 и тогава 4 до 5 не съм стигнала още. Ако някой има да каже нещо и аз следя темата. Чао и успешни процедури  Crazy

# 119
Здравейте, купих си Ремингтон 5000 и днес го използвах върху лицето, а пише че не трябва да се третират лице и шия, ще има ли някакъв ефект, ако някой го е използвал моля да ми пише. И още нещо, кога забелязвате, че космите започват да падат, и в какъв интервал трябва да се третира отново дадена област?

Общи условия

Активация на акаунт