Уред за фотоепилация Silk`n IPL

• 346 969
  • 934
  •   1
Отговори
# 120
А могат ли да се ползват на триъгълника? Паднала ми се е чудната комбинация бяла кожа+тъмни косми+нисък праг на болка и обезкосмяването ми хич не е весело. ooooh!

# 121
да, по принцип става за цялото тяло, няма никаква болка, абсолютно никаква май само търпение е нужно и разбира се положителни резултати.

# 122
Днес си махнах 2 парчета кожа с епилатора. Писна ми от тази болка и кръвта, и това всяка седмица.  ooooh! Насочила съм се към rio x60, може да ми е глупав въпроса, но има ли нещо, което да трябва да се сменя като лампи и т.н.? Извинявам се, че въпроса ми може да е откровено глупав, но съм ядосана.

# 123
Рио са компромисен вариант, по-нисък клас са, развалят се /можете да потвърдите тази инфо и с вносителите/. Ако можете си позволете Silk`n

# 124
  • Бургас
Т.е този на промоция в Метро си струва. 330 добра цена ли е или може да се намери и по-евтино?

# 125
Цената е много добра ,по-евтин не можеш да го намериш.

# 126
Рио са компромисен вариант, по-нисък клас са, развалят се /можете да потвърдите тази инфо и с вносителите/. Ако можете си позволете Silk`n
А кои по - точно са вносителите към които мога да се обърна за такава информация, защото изобщо не знаех, че си имат официален вносител в България.
Silk'n ipl, не ми е вариант, защото държа да е лазерен епилатор.

# 127
Арива Груп се казват вносителите и освен чрез други магазини, продават и чрез собствения си сайт, който е много известен, но няма да го пиша тук, за да не правя реклама - но в гугъл като напишете името на фирмата и излиза.
Между другото имам отстъпка за покупка, от която няма да се възползвам, така че някой реши да купи от тях, да ми пише на ЛС. Peace

# 128
Момичета вече втора седмица ползвам моят фотоепилатор ефекта е поразителен. Даже се изненадах, бях много скептично настроена. Космите по лицето ми много оредяха, преди трябваше всеки ден, че и по няколко пъти на ден да скубя с пинсета, а сега на два дни само премахвам тук-там появилите се защото аз по принцип изскубвам новопоявилите се защото не мога да се появявам с косми. Всеки ден се "святкам" и резултата е на лице. Пожелавам и на вас успех.

# 129
А по - голям ефект ли има ако се използва всеки ден?  В указанията на моя пише, че ефект има след 6-8 процедури като се препоръчва да се правят всяка седмица. Ако се 'щракам' всеки ден за една седмица примерно, едва ли би се обхванала всяка фаза на косъма.

# 130
  • Бургас
А с колко импулса първоначално е  Sensepil ? В един български сайт четох, че е с 65000, което било почти доживотно използване, а в един англ. сайт отзивите бяха, че е добър, но много бързо му свършили импулсите Rolling Eyes

# 131
всеки ден се щракам защото аз ги скубя и всеки ден расте по нещо. с времето обаче оредяха, ето от неделя до днес сутринта не съм се скубала изобщо, сега ще направя сеанса и ще отстраня което имам. не мога с точност да ви кажа кой какво да прави, просто когато започнете сами ще разберете какво да правите.

# 132
Съгласна съм,че при всеки е индивидуално,аз го ползвам горе долу веднъж седмично и за момента съм постигнала чудесен резултат - като го имам от средата на декември .Значително ми оредяха косъмчетата,изптъняха и са почти руси,много изсветляват или поне при мен така  се получи - аз съм със Silkn Flash and go http://www.krasivotialo.com/ipl-silkn-flash-go.html

# 133
Здравейте! Колебая се между Silk'n Flash and go и Silk'n SensEpil. Кой според вас е по-добрия вариант?
Кожата ми е много светла, косъмчетата - тъмно руси, т.е. би трябвало третирането с фотоепилатор да е успешно, нали?

# 134
  • София
Някой използвал ли е Silk'n Sensepil XL? Гледам, че има някакъв с 40000 имулса и с 65000, който се води доживотен. Не мога да се ориентирам добре, вече новите модели не са със сменяема лампа ли? А ако се ползва от няколко човека и все пак свърши уреда безполезен ли остава или все пак може да се купи лампа от 750 импулса за Silk'n Sensepil.
Ще се радвам някой ако е по-запознат или вече си е купил такъв модел да сподели впечатления за и против   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт