Уред за фотоепилация Silk`n IPL

• 347 000
  • 934
  •   1
Отговори
# 150
  • Поморие
За Лумеята по-назад съм писала, че определено съм доволна от резултатите на крака, корем, бик линия, но засега на лице и мишници не виждам голям резултат. Ползвам го от 3 месеца, направила съм досега 6 процедури.

# 151
За Лумеята по-назад съм писала, че определено съм доволна от резултатите на крака, корем, бик линия, но засега на лице и мишници не виждам голям резултат. Ползвам го от 3 месеца, направила съм досега 6 процедури.

а дали продават и   резервни лампи за  лумеата, защото с дъщеря ми ще го ползваме  двете и може би няма да ни стигнат флашовете

# 152
  • Поморие
Лумеята е със 100 000 импулса и не се продават отделно лампи.

# 153
  • Нейде из лудите гори...
Аз точно за това май се насочих към уред със сменяеми лампи ... на тоя Me my elos Още му се точа в Амазон... но тия дни ще трябва да реша категорично той ли е.
Относно импулсите ми писаха, че са повече от 120 000.
Относно гаранцията , амазонците са супер. Имат международни гаранции, но не за всички уреди, за тези без международна гаранция си ги ремонтират в Англия... ей там е малко тромаво, но пък да се надяваме , че късмета е с нас при покупката  Mr. Green

# 154
Не се наканих на Me my elos, тъй като няма инфо в описанието на самия продукт в Амазон и реших да не рискувам.

Обаче сега гледам Silk'n е 209 паунда, излиза по- малко от 500 лева. Моля някой за мнение, има ли различни вариации като базов модел или всичките са еднакви . Този Me my elos го има вариант с малка лампа и вариант с голяма... това ми е чуденката Silk'n Има ли такива чудеса? Ето и линк

http://www.amazon.co.uk/Silkn-SensEpil-Pulsed-Removal-System/dp/ … keywords=silk%27n

# 155
 в промоция еее   http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss_2?url=search-alias%3Dap … %2Ck%3AMe+My+Elos+

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 08:52 от victoryaa

# 156
В промоция, ама никъде не пише колко са му началните импулси, което мен ме притеснява.

# 157
В промоция, ама никъде не пише колко са му началните импулси, което мен ме притеснява.

ами да и аз това гледам миналата седмица пишеше май 160 000 флаша а сега не пише

# 158
От месец го следя, на тия където пише 160 000 флаша цената е различна, във форума им ми потребителки ми отговориха, че е с над 100 000 флаша, обаче отговора не беше от амазонци. След това се допитах до krasivotialo И според тях, модела с 160000 флаша изглежда по различен начин - разбира се, може и да са ме метнали, обаче това, че в описанието на продукта не пише колко са ме притеснява .... май се отказах.

Сега гледам Silk;n SensEpil в немския амазон за 200 евро!!!
Хайде някой да се включи дали има и при него различни машинки или си е само една с началните флашове  smile3547 smile3547 smile3547
Цената му просто не е за изпускане, ако си е "редовен"  Peace

# 159
Аз чак сега осъзнах, че Silk'n е едва 750 флаша  Joy Та се чудя дали си струва Simple Smile
Ужааааааас! Искам да си купя такова чудо, а само се лутам и не мога да стигна до плащането му  Mr. Green

# 160
Аз чак сега осъзнах, че Silk'n е едва 750 флаша  Joy Та се чудя дали си струва Simple Smile
Ужааааааас! Искам да си купя такова чудо, а само се лутам и не мога да стигна до плащането му  Mr. Green

оо това е доста малко 750 флаша мисля, че ме май елоус е наи изгоден от към флашове  , ноо никой не дава мнения за него  Thinking и аз като теб се лутам от апарат на апарат и незнам кой да си взема  ooooh!

# 161
Най-накрая ще си купя Me my elos От България за 850 лева и ще приключа с лутаниците.... На мъжо ще му стане лошо, но ще му мине...  Whistling
Ще проследя цените тази седмица покрай черния петък и ако не падне доволно, ще действам с покупка от България. Поне имат инфо в описанията си  Crossing Arms

# 162
Най-накрая ще си купя Me my elos От България за 850 лева и ще приключа с лутаниците.... На мъжо ще му стане лошо, но ще му мине...  Whistling
Ще проследя цените тази седмица покрай черния петък и ако не падне доволно, ще действам с покупка от България. Поне имат инфо в описанията си  Crossing Arms

от кои сайт ще си купуваш уреда

# 163
# 164
От тук  Peace

Ако някой се точи на Лумеата, след 5 часа ще й е голямото намаление в английския амазон, но говорим за Лумеата с 80 000 флаша  Peace

Общи условия

Активация на акаунт