Уред за фотоепилация Silk`n IPL

• 346 952
  • 934
  •   1
Отговори
# 165
  • Нейде из лудите гори...
Грабнах Лумеата , защото цената й е много добра - 200 паунда, няма и 500 лева  Twisted Evil

Не съм сигурна обаче, че я искам, ще ми стои няколко дни в количката , ако някой се интересува, мога да му я прехвърля.  Peace

# 166
Ще следя темата с интерес...докато избера на какво да се спра и събера парички  Laughing Laughing

# 167
Грабнах Лумеата , защото цената й е много добра - 200 паунда, няма и 500 лева  Twisted Evil

Не съм сигурна обаче, че я искам, ще ми стои няколко дни в количката , ако някой се интересува, мога да му я прехвърля.  Peace
но колко и са флашовете не виждам никъде да пише

# 168
  • Нейде из лудите гори...
Ето линк.
Виж й номера, като скролнеш надолу ще видиш таблица, където й пише флашовете, в случая са 80 000  Peace

# 169
Закупих си silk'n glide на 10.10.2013. До този момент съм си направила 4 процедури на горна устна, подмишници, бикини зона, но резултатът е нулев. Наистина се надявах да има резултат, но съм разочарована.
Не си давайте парите на вятъра! Евтиното винаги излиза скъпо!

# 170
ME MY ELOS Smooth ПОДХОДЯЩ ЗА ВСИЧКИ ЦВЕТОВЕ КОЖА И С ЦЕЛИ 126 000 ИМПУЛСА хайде бе хора  още някой  не е ли ползвал това чудо пишете мнения  двоумя се между https://www.technomarket.bg/products/09127913/philips-sc-2003-11 филипс лумиа и ме май елос

изчетох всички форуми  Shocked newsm78 всички се чудят  какво да си вземат  а никой не пише  дали си е взел и какво и резултатите от ползването  на уреда

Аз имам ME MY ELOS. По-стария от двата варианта, но така или иначе разликите са по-скоро визуални, отколкото функционални.
Правила съм си около 6 процедури на цялото тяло. Кожата ми е матова, но не тъмна. Космите ми са тъмни, не много дебели. Най-голям резултат има на краката и ръцете. Не толкова голям колкото бих искала на останалите зони - лице, мишници, триъгълник.
Процедурата е абсолютно безболезнена. Има три степени. Няма неприятни усещания след това, поне при мен. Не се сещам за друго какво да кажа. Ако има питания - питай. А има 2 лампи - едната е 120 000 импулса, другата е 6000. Лесен за употреба и поддръжка уред, за абсолютната му ефикасност е рано да се изкажа.

# 171
Здравеите,за първи път си правя фотоепилация,преди около 1 месец си купих фотоепилатор на марката ROWENTA,цената му беше около 650 лв.но не разбрах много добре как точно се ползва.Зоната, която се третира,трябва да е обръсната непосредствено преди епилация или един дева дни преди това.Другото което ме притеснява е дали е опасно за кожата newsm78

# 172
Дайте мнения за фотоепилатор silk'n sensepil ,видях го в Метро

# 173
Момичета, вярно ли е, че фотоепилацията не влияе на русите косъмчета?  newsm78

# 174
Аз го имам от месец някъде и съм много доволна. Само дето не може да се ползва на лице   Sad Но на другите места вече имам видим резултат.
искам да си го купя, от къде?

# 175
И аз искам да разбера, записвам се

# 176
Здрвейте и от мен Simple Smile Преди няколко дена си взех Силк'н флаш ен го,но все още не съм го изпробвала.
Въпросът ми е следния:Аз имам проблем с окосмяването в областта на брадичката .Там косъмчетата не ги скубя,а само ги подрязвам с ножичка.Трабва ли преди процедурата да ги оскубя или скъся и мога ли да правя процедури през няколко дена за по-бърз ефект,защотото вече не издържам?

# 177
Здравейте, използвате ли епилатора за пълен интим и има ли някакви противопоказания за това? За всички домашни фотоепилатори пише,че са само за бикини линия  newsm78

# 178
Здравейте и за много години да ни е честита Новата 2014 г.
Няма друга тема, затова ако може тука да попитам за фотоепилатор ROWENTA EP9840
Някой ползвал ли го е, доволен ли е ефективен и безвреден ли е? Доста пари е, а няма инфо за него, рекламните брошури са ясни - там твърдят, че техния продукт е най-добрия...
Ще помоля, която/който го е купил и ползвал да сподели мнение.

# 179
здравейте! ползвам silk'n glide повече от месец. подмишниците и бикини зоната след всяко бръснене, а вс останало когато имам време. ефекта за мен е същия като този с лумеата на филипс (правих 4 сеанса преди година). косъмчетата намаляват малко по малко. бръсна се и преди да нанеса лосиона за тяло се минавам на бързо (единствено ръцете не мога да прежаля и не ги бръсна, но ефект пак има). от днес ще почвам мустачките (въпреки че съм единствената която ги забелязва ме дразнят) и ще споделям резултатите редовно.
иначе като цяло е мн по удобен от лумеата. малко по голям от епилатор но доста лек. ползвам го директно на 5та степен от самото начало и до сега не ме е горяло. доста по слаб е от тези в салоните но тук цената за цяло тяло в салон е 800 евро а силк'н глайд го взех за 169 евро

Общи условия

Активация на акаунт