Уред за фотоепилация Silk`n IPL

• 346 898
  • 934
  •   1
Отговори
# 270
 Ти закупила ли си си някой от Ме аксесоарите - епилатор или самобръсначка?
Аз живея в ИТ и тук не намирам твоят модел епилатор. Ме Pro ultra e със 120 000 импулса. В такъв случай кой е по-добрият вариант между този модел и ремингтънът  newsm78 newsm78

Последна редакция: пт, 12 дек 2014, 20:19 от desi_go

# 271
  • На брега на реката
Здравейте момичета,
Моля , за съвет относно фотоепилаторите. Чудя се кой модел да си взема и изобщо да си вземам ли? Искам предимно лице да почиствам /е и други части Laughing, но наистина за лице ми трябва/. Имам "средно"  окосмяване в областта на брадата и горна устна, които почиствам с пинсета. Преди време беше два пъти седмично, а сега за съжаление се налага почти всеки ден, което ми е страшно неприятно и времеемко. Преди около 3 години си правих процедури с елос апарат и след 10 процедури имаше много слаб ефект. Докторката която ги правеше дори ме изпрати на хормонални изследвания /които се оказаха в норма/, защото не и се било случвало да е толкова слаб ефекта. Та за това всъщност съм в чуденка, дали въобще да си купувам.
Моля, ако някоя от вас има същия проблем и е намерила решение, нека го сподели.
  bouquet

# 272
Здравейте дами!!Скоро си купих Silk´n Flash & Go LuxX .Понеже имам капиляри по лицето се чудя дали мога да ги щракам с фотоепилатора!??Нали се препоръчва процедура с IPL за капиляри...Някой пробвал ли е дали има ефект?

# 273
Аз си взех приставката епилатор, защото така си премахвам космите по принцип и с нея е много удобно. Не знам защо при теб го няма този модел. Ако искаш попитай в сайта, от който аз го взех, те може би ще могат да ти дадат повече инфо Simple Smile Аз мисля, че елоса е по- добър вариант от ремингтън, защото доста четох преди да го взема и доколкото разбрах той е най-доброто на пазара. Засега съм много доволна, ще се похваля и след като направя повечко процедури Simple Smile
Ти закупила ли си си някой от Ме аксесоарите - епилатор или самобръсначка?
Аз живея в ИТ и тук не намирам твоят модел епилатор. Ме Pro ultra e със 120 000 импулса. В такъв случай кой е по-добрият вариант между този модел и ремингтънът  newsm78 newsm78

# 274
Изчетох толкова много по темата ....  #Crazy
Спрях се на тези два уред
http://www.krasivotialo.com/silkn-glide-%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE … %D0%BE%D1%80.html
или
http://www.krasivotialo.com/silkn-glide-150000-%D0%B8%D0%BC%D0%B … %D0%BE%D1%80.html
за да си направя новогодишен подарък  Laughing
Все още обмислям покупката... искам да го използвам на крака и триъгълник и клоня повече към втория. Вие за кой сте? Embarassed

# 275
Изчетох толкова много по темата ....  #Crazy
Спрях се на тези два уред
http://www.krasivotialo.com/silkn-glide-%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE … %D0%BE%D1%80.html
или
http://www.krasivotialo.com/silkn-glide-150000-%D0%B8%D0%BC%D0%B … %D0%BE%D1%80.html
за да си направя новогодишен подарък  Laughing
Все още обмислям покупката... искам да го използвам на крака и триъгълник и клоня повече към втория. Вие за кой сте? Embarassed
За втория,заради многото импулси.

# 276
  • На брега на реката
Здравейте момичета,
Моля , за съвет относно фотоепилаторите. Чудя се кой модел да си взема и изобщо да си вземам ли? Искам предимно лице да почиствам /е и други части Laughing, но наистина за лице ми трябва/. Имам "средно"  окосмяване в областта на брадата и горна устна, които почиствам с пинсета. Преди време беше два пъти седмично, а сега за съжаление се налага почти всеки ден, което ми е страшно неприятно и времеемко. Преди около 3 години си правих процедури с елос апарат и след 10 процедури имаше много слаб ефект. Докторката която ги правеше дори ме изпрати на хормонални изследвания /които се оказаха в норма/, защото не и се било случвало да е толкова слаб ефекта. Та за това всъщност съм в чуденка, дали въобще да си купувам.
Моля, ако някоя от вас има същия проблем и е намерила решение, нека го сподели.
  bouquet
Побутвам си въпроса с надежда някой отговори и да споделя какво си харесах:http://www.krasivotialo.com/me-my-elos-soft-фотоепилатор-126000.html
Но е доста парички и за това изчаквам мнения и препоръки.
Честито Рождество Христово, бъдете здрави и щастливи.

# 277
Не знам кой би могъл да ти помогне с отговор,защото при всеки нещата за различни.Аз сега започнах с Филипс Лумия,има ефект.Виж линка с двата фотоепилатора по-нагоре,този със 150 000 импулса го бях харесала аз,защото точно за лице става и е разумна цена.

# 278
Здравейте,

Вчера си купих този - Silk'n Glide фотоепилатор 150 000 импулса

Имам два въпроса:

Трябва ли задължително да бръсна мястото, което ще третирам, защото определено не ми се иска да си бръсна ръцете и лицето  Naughty

Колко време след процедурите пак поникват косми?

bouquet

# 279
Трябва да се бръснат,подстрижат или депилират с депилатоар.

# 280
Little Devil  и аз на него се спрях  Wink Ще изчакам след Нова Година и ще го взема и аз.
Сподели резултати и мнение за него, ще съм ти много благодарна  Hug

# 281
Аз съм с този и съм много доволна:

http://www.krasivotialo.com/ipl-silkn-flash-go-luxx-%D1%84%D0%BE … %D0%BE%D1%80.html

Удобен и лек е, има много импулси (120 000) и допълнителна лампа с още 5 000 импулса за лице и малки участъци (с нея правих врата на мъжа ми, идеална е за тази цел).
Лицето не съм си правила, но пише, че малката лампа е за тази цел.
Имам го от няколко месеца (половин година), но реално започнах да го използвам както трябва (спазвайки схемата и без да пропускам) от 3 месеца и виждам ефект. След последния път (преди 10 дена) на ръцете изобщо не са ми изникнали никакви косми.
По краката никнат, но бавно и само на отделни места. Имам цели немалки участъци, на които нямам нищо.
В упътването пише, че трябва да се бръснат участъците преди третиране, не да се епилират  Peace
Тъй като е с много импулси, изобщо не пестя и си святкам на воля  Sunglasses

Доволна съм и от обслужването на сайта - бързи и любезни

# 282
Аз правих втора процедура с Филипс Лумия,и макар моделът ми да не е за лице и интим,реших да опитам в тези зони,като започвах от 1 степен.Увеличавах до достигане на оптималното ниво,което бе като на останалите части-4 степен.Всичко бе ок,макар в упътването пише да не се прави епилация там.Ще продължавам да споделям впечатления.

# 283
Little Devil  и аз на него се спрях  Wink Ще изчакам след Нова Година и ще го взема и аз.
Сподели резултати и мнение за него, ще съм ти много благодарна  Hug
Днес направих първа процедура, така че има време до резултатите Simple Smile

Имам въпрос относно степените - първата фотоепилация я направих на степен 1 (така пишеше в книжката).
Чудя се обаче за следващите - моята кожа е много бяла, а космите са си черни
Нужно ли е при това положение да минавам на по-горна от 2ра степен?
Въпреки, че фотоепилаторът ми е и за лице, не смея да се бръсна там, така че вероятно няма да го изпробвам на тази част от тялото  Thinking

# 284
Аз се правя винаги на първа степен - кожата ми също е доста бяла и съответно и чувствителна. Пак имам резултати - може би, ако мина на по-горна степен ще окапват по-бързо, но аз бърза работа нямам  Laughing
Единствено последния път си правих долната част на краката на 2-ра степен, тъй като там не е толкова чувствителна кожата.

Ръцете например (където както споменах вече нямам никакви косми) ги правих на 1-ва степен и пак си окапаха  Peace

Общи условия

Активация на акаунт