Уред за фотоепилация Silk`n IPL

• 346 726
  • 934
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Аз ползвам Филипс-а за цял интим, въпреки, че пише, че не е препоръчително. След четири процедури странични ефекти не виждам, щракам на 3-та степен като внимавам да не засегна някои по-деликатни зони Wink

# 361
Трета степен? Еха, много си смела  Grinning
Не ти ли пари?
Аз навсякъде се правя на най-ниската степен, много ми е бяла кожата и ме е страх да не се зачерви. А и много ми пари. На най-ниската степен изобщо не ми пари.
Предпочитам по-бавно, но да не усещам парене или болка  Blush

# 362
  • Бургас
Трета степен? Еха, много си смела  Grinning
Не ти ли пари?
Аз навсякъде се правя на най-ниската степен, много ми е бяла кожата и ме е страх да не се зачерви. А и много ми пари. На най-ниската степен изобщо не ми пари.
Предпочитам по-бавно, но да не усещам парене или болка  Blush

Правих на майка ми лицето на 2-ра степен и не спря да мърмори, че й пари. Моето го правя на 5-та  newsm78 Явно търпя на болка, макар, че кола маска на интима съм си правила само веднъж и щях да колабирам от болка.

# 363
така вече мога да кажа че направих първата  Sunglasses Sunglasses
ами очаквах някво парене даже и минимална болка аххахаха ама то абсолютно нищо не усетих Simple Smile
да кажа че правих крака и подмишници...даже се пуснах и на макс да се светкам...почвам да си мисля дали всичко правя така както трябва има ли някой който също да не усеща нищо докато се светка  newsm78

# 364
Аз с Филипса светкам на 5-та степен,само на някои места свалям на 4-та,ако усетя силно парене,което е дискомфортно вече.С матова кожа съм,по скалата на Филипс 3 тип.(дават точно 4-5 степен)

# 365
  • вече Пловдив
Здравейте, дами!
С интерес изчетох темата, но не разбрах когато обработвате лицето, слагате ли предпазни очила? Как виждате тогава къде точно да светвате?
Аз съм с 2 фотоепилации на лицето в студио, но не съм особено доволна. Сега съм се навила да си купя и аз фотоепилатор...

# 366
Не слагам очила.Щом няма в комплект с уреда значи не е нужно.Но светлината е силна и ме дразни ,затова нагласявам уреда и затварям очи ,докато отмине импулса или просто поглеждам встрани.

# 367
Здравейте, дами!
С интерес изчетох темата, но не разбрах когато обработвате лицето, слагате ли предпазни очила? Как виждате тогава къде точно да светвате?
Аз съм с 2 фотоепилации на лицето в студио, но не съм особено доволна. Сега съм се навила да си купя и аз фотоепилатор...

очилата са със стъкла - така че се вижда  Simple Smile и е хубаво да се слагат поне аз така го усещам от очите си Simple Smile

# 368
  • по пътя
При мен при подмишниците има малък, при краката все още не забелязвам, интим - никакъв. Ще видим нататък Simple Smile
Аз правех преди, сега пак започнах, но и при мен е неравномерен ефекта. Единствено на ръцете   съм доволна-не разбирам защо така се получава. Интим-нямам почти никакъв ефект newsm78

# 369
Здравейте Simple Smile

Аз нямам очила в комплекта, а светлината много ми дразни очите и ми причинява главоболия
Някакви идеи какво да направя, за да не ми пречи светлината?
Не гледам директно в мястото, където светва, но все пак гледам често натам...

# 370
Здравейте Simple Smile

Аз нямам очила в комплекта, а светлината много ми дразни очите и ми причинява главоболия
Някакви идеи какво да направя, за да не ми пречи светлината?
Не гледам директно в мястото, където светва, но все пак гледам често натам...

На мен очилата към елоса са ми неудобни, особено да ги нося 1 час колкото ми е цяло тяло и просто си слагам слънчевите очила. Но моите са си качествени и с истински филтър, а не просто моден аксесоар (не искам да се фукам, а уточнявам, защо ми помагат).

# 371
И аз слагам моите слънчеви очила, също са с хубав филтър и така светлината не ми дразни очите.
Друго, което правя, когато не слагам слънчеви очила (тях ги слагам като святкам мъжа ми), е с ръката, с която не държа уреда, да закривам святкащата част, т.е. правя нещо като преграда между уреда и очите ми, така светлината не ми свети в очите. Не знам дали го обясних добре Rolling Eyes

# 372
Аз си купих silk'n glide преди месец. Вече съм на пета процедура по цяяяяяяялото тяло (наистина цялото  Wink ) Има видим резултат на ръцете и донякъде на корема - ако за този период не бях ползвала нищо, по тези зони щях да имам доста дълги косми. Няма обаче видим резултат по ръце, интим и мишници. Но съм оптимист и ще продължавам упорито. Между другото правя всяка зона с най-високата 5-та степен. Рядко усещам парене, обикновено във "вътрешен" интим и намалявам на четворка.
Като мина 7-8 процедури ще се включа пак и ще споделя личните резултати  Grinning

# 373
Аз съм с Лумеа и се "святкам" навсякъде  Wink
На триъгълника и подбедриците имам петна без косми след две процедури  newsm53

# 374
  • Бургас
Явно при всички ни най-малко се повлиява интимната зона. Аз си го обяснявам с по-дебелите и здрави косми в тази част на тялото. При мен в горната част на бикини-зоната има видимо разреждане на космите, но по-надолу освен да израстват по-бавно все още резултат не виждам. Много съм доволна обаче в областта на лицето и подмишниците. На лицето имам две места колкото едно левче, където все още се виждат косми, същото е и при подмишниците.
Както писах и по-горе обработих лицето и на майка ми, изненадана съм от добрия резултат дори от един път, тъй като при нея космите са много светли.
Това е най-добрата ми инвестиция до момента, а като сметна и спестените от лазерна епилация пари, които давах всеки месец за лицето си, съм повече от щастлива.
Дано не се пигментирам...

Общи условия

Активация на акаунт