Уред за фотоепилация Silk`n IPL

• 346 724
  • 934
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,
спряла съм се на този фотоепилатор PHILIPS SC2008/11

http://www.technopolis.bg/bg/Epilators/Epilator-PHILIPS-SC2008-11/p/833519

Някой има ли го?
И ако може отзиви.
Това, че е безжичен, за мен е голям +. Въпреки, че няма да може цялото тяло да се вземе наведнъж ... то и без това става досадно Simple Smile
Интересува ме ползата от него

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 13:00 от Maria-Chiara

# 376
  • София
Присъединявам се към въпроса на Maria-Chiara,
тъкмо го гледах, а е бая пари и е хубаво да съберем отзиви, въпреки че ми е ясно, че действието е строго индивидулано при всеки тип.

# 377
Не виждам колко импулса е  newsm78
Все пак трябва с нещо да оправдае тази висока цена. Има ли нещо по-специално в характеристиките му, защото от описанието не се разбира

Леко съм резервирана към това, че работи на батерия - аз бих предпочела с кабел, за да мога да го използвам винаги и колкото дълго реша, без да чакам да се зареди батерията, но всеки си преценява. На мен кабелът изобщо не ми пречи по никакъв начин, но ако на някой му пречи, батерията е удачен вариант  Peace

# 378
  • Бургас
Аз съм с Лумеа SC2008/11.
Има около 140 хил импулса (според книжката са над това число, но не е упеманато точно), приставка за лице, такава за бикини зона и една за тяло. Има бутон за непрекъснато генериране на импулси при употреба на равна повърхност, крак примерно. За това колко държи батерията между зарежданията не мога да кажа, зарежда се за около час.
Разликата с по-стария модел е, че има отделни приставки за лице и бикини зона и, че е с батерия.
Мисля, че сега пуснаха друг модел -2006, който пък няма приставка за бикини зона и предполагам ще е на по-ниска цена.
Много съм доволна от него, обожавам го Peace

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 22:58 от vessita

# 379
Здравейте,
спряла съм се на този фотоепилатор PHILIPS SC2008/11

http://www.technopolis.bg/bg/Epilators/Epilator-PHILIPS-SC2008-11/p/833519

Някой има ли го?
И ако може отзиви.
Това, че е безжичен, за мен е голям +. Въпреки, че няма да може цялото тяло да се вземе наведнъж ... то и без това става досадно Simple Smile
Интересува ме ползата от него

Аз след дълго мислене си го взех, преди 2 седмици, но беше на промоция за 700 лв. Само веднъж съм се минавала и ще не мога да кажа нищо. Не ме боли като се святкам, но батерията ми издържа само за половината крака. После го зареждам пак и за другата половина. Иначе става доста бързо. Надявам се и ефекта да е добър.

# 380
http://www.krasivotialo.com/silkn-glide-150000-%D0%B8%D0%BC%D0%B … %D0%BE%D1%80.html

В крайна сметка се спрях на този, днес го получих и вече направих една процедура. Ще споделям мнение с резултати Simple Smile

# 381
 Bluberi, аз си взех същия фотоепилатор. Засега съм доволна-космите растат значително по-бавно и са тънички.Правя си процедури на 2 седмици.

# 382
  • София/Благоевград
tsveti_77 Колко процедури си направила?

# 383
Мисля четири или пет.Миналата година ходих в салон и правих по 8 процедури и бях много доволна.Сега ми се струва, че по-бавно стават нещата, но мисля, че с упоритост ще постигна желания резултат.

# 384
Да ви кажа на Елоса пише 7 процедури, че са горе - долу достатъчни за ефект/пълен/. За 7 процедури се получи при мишниците, при краката около 40 %, а на интим - изообщо. Не знам колко по 7 трябват, но определено са повече.

# 385
  • София/Благоевград
Аз съм на 5 процедури със Silk n' Glide. За сега забелязвам изтъняване и бавен растеж. За оредяване не съм сигурна....Космите си растат обаче, не ми окапват  newsm78 така ли трябва да е ?

# 386
  • На брега на реката
Аз съм е Елоса и правих 7 процедури на тяло и 9 на лице. Правя ги на най-силната степен. Резултата е - на лицето са намалели около 60%, особено добре се повлияха на горна устна, а останалите са изтънели доста и растат по-бавно /има само 5-6 които въобще не се повлияват newsm78/, на мишници - 50%, на ръце и крака - 70%, на на бикини зона - 70-80%. но на интим почти не се повлияват. Продължавам с процедурите за лице, мишници и интим на 2 седмици, а ръце и крака ще правя при нужда. И едно въпросче - ползвате ли за лице слънцезащитен крем с висок фактор. Аз си купих на Виши с фактор 50, ама още не съм почнала да го ползвам.

П.П. Забравих да напиша, че на лице ги махам с пинсета, а на тяло с самобрасначка.

# 387
tsveti_77
След коя процедура забеляза ефект?На коя степен правиш процедурите?
 Аз минавам навсякъде на 5, може би интим е леко неприятно,но се понася. Мисля първите 7 процедури да ги направя през 5-7 дни. Мисля че спрямо цената мненията за него са много добри.

# 388
  • по пътя
tsveti_77
След коя процедура забеляза ефект?На коя степен правиш процедурите?
 Аз минавам навсякъде на 5, може би интим е леко неприятно,но се понася. Мисля първите 7 процедури да ги направя през 5-7 дни. Мисля че спрямо цената мненията за него са много добри.
Да не то объркам, но мисля че не е добре да ги правиш толкова на често.На две седмици се правят, поне при мен.

# 389
Bluberi, мисля, че след третата процедура забелязах ефект. И при мен космите си растат, не окапват, както ставаше ден-два след процедура в салон. Но като ги избръсна, забелязвам, че преди всяка следваща процедура поникват значително по-малко и по-бавно.

Общи условия

Активация на акаунт