Уред за фотоепилация Silk`n IPL

• 346 945
  • 934
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Супер, много благодаря за споделеното мнение, с интерес ще следя темата!

# 181
И аз искам да се включа в темата и да ви попитам за вашето мнение за RemingtonIPL5000i-LIGHT? Ползвал ли я е някой от вас? newsm78

# 182
  • Варна
http://www.krasivotialo.com/me-my-elos-soft-%D1%84%D0%BE%D1%82%D … D1%80-126000.html
никъде не намерих инфо за този модел.интересно ми е че към него има и епилираща приставка и може да се премахват космите с корена, докато едновременно се разрушава фоликула на косъма или нещо такова  newsm78 моля някой, който го има да сподели мнение  Praynig

# 183
такааа нека и аз се включа в темата  Simple Smile
от доооста време се каня ли каня и аз да оставя на мира и браснача и епилатора и да се подложа на т.нар "новите технологии"  Laughing
та гледах в интернет разни фотоепилатори и искам мнението ви мили дами дали някой е ползвал тази машинка и какво мисли за нея http://get.bg/product_info.php?cPath=1374_195_193&products_id=157224
 newsm78 #Crazy Thinking Praynig

# 184
Хора, вчера ходих до техномаркет-а, за да се поинтересувам за ровента-та, обаче мацката там ме почти ме отказа да си я купувам. Каза, че е ходила на презентация на уреда и от там знае, че трябвало много да се внимава, ако имаш тъмни петна по тялото, защото там можело да се стимулира растежа на косъма и да се получи обратния ефект обратният ефект. Не ми звучи много резонно, но пък с това шега не бива. Още повече, че имам лунички по тялото и не ми се ще да ставам като Баба Яга. За н-ти път се отказвам да си взема фотоепилатор. Сега пак се ориентирам към силкен-а. Почвам да се интересувам за него, пък да видим...

# 185
Миналия месец се сдобих с Silkn flash and go ( като това на снимките http://www.beautystat.com/site/body/review-beforeafter-photos-si … val-devicegadget/ ). Купих го от Метро за 300 и няколко лева. Досега съм направила 3 или 4 процедури - има ефект  Peace

# 186
Аз имам този фотоепилатор Me my elos и съм много доволна от него,направих вече няколко процедури и на места не ми израстват косъмчета изобщо. Blush Приставката ми е много удобна,първо епилирам и веднага с фотоепилаторът след това става много бързо.  Wink

# 187
  • София
Здравейте,

чета темата, защото ме интересува. Ходих на фотоепилация с ваучери до момента, но се оказа, че са ги спрели, а апаратът беше наистина професионален, а не разни измислени, каквито всяка козметичка явно си купува и предлага. Обаче сега се оказа, че само за интим и мишници ми искат 90лв.
Започнах да се интересувам за варианти за домашна употреба, но сега като ви чета се чудя защо изобщо си правите повече от една процедура месечно!?! Навсякъде по професионалните центрове за фото и лазерна казват да се ходи м/у 21-вия и 28-ия ден от процедурата. Свързано е с растежа на космите и съответните фази. По-често е абсолютно безпредметно. Питала съм специално и на фото епилацията и накарах една приятелка да пита в Picasso, където ходи. Все едно и зъщо казват.

# 188
ЗДРАВЕЙТЕ, ЗАПИСВАМ СЕ И АЗ.
Аз си взех преди няколко дена silk n sensepil 65000 , вчера си направих ръцете на втората степен, не знам дали ще има резултат.......... имам проблем и по лицето........ не знам дали може да се ползва, въпреки че пише че е подходящ и за тези области.... светлината е много силна . И така реших за лицето да се подложа на лазер в клиника, що се отнася до тялото ще видим дали има ефект . Въпроса ми е  има ли някоя от вас такъв уред и затваряте ли си очите или слагате някакви очила?

# 189
Закупих си silk'n glide на 10.10.2013. До този момент съм си направила 4 процедури на горна устна, подмишници, бикини зона, но резултатът е нулев. Наистина се надявах да има резултат, но съм разочарована.
Не си давайте парите на вятъра! Евтиното винаги излиза скъпо!
Здравейте! От средата на януари до сега съм си направила вече 5 процедури със същия уред silk'n glide (подмишници, горна устна и бикини). Никакъв резултат до сега. Започнах да се съмнявам, че изобщо ще има ефект.  newsm78 Продължавам, пък да видим  Rolling Eyes

# 190
  • София
Закупих си silk'n glide на 10.10.2013. До този момент съм си направила 4 процедури на горна устна, подмишници, бикини зона, но резултатът е нулев. Наистина се надявах да има резултат, но съм разочарована.
Здравейте! От средата на януари до сега съм си направила вече 5 процедури със същия уред silk'n glide (подмишници, горна устна и бикини). Никакъв резултат до сега. Започнах да се съмнявам, че изобщо ще има ефект.  newsm78 Продължавам, пък да видим  Rolling Eyes
Пак да кажа....през по-кратък период от 21 дни от едната до др. процедура няма смисъл да правите нищо! Само си хабите лампите!И косъмчетата не трябва да се третират с нищо друго освен бръснене т.е. нищо, което да влияе на фуликула.

# 191

Момичета и аз ползвам Silk'n Glide от началото на Октомври и бих казала, че съм много доволна. Третирам подбедрици, мишници, бикини зона и интим. Най-видим е ефекта на вътрешната страна на подбедриците, като в момента бих оценила ефекта там на 90% или казано по-друг начин - на зона от 25км.см забелязвам не повече от 10 косъма, което за мен е супер, в началото след бръсненето бях като мъжка брада.
Уви не във всички зони ефекта е такъв, но определено космите уредяха. Преди се налагаше да се бръсна през ден-два, сега е достатъчно веднъж седмично. Признавам обаче, че първите 2-3 месеца се фотоепилирах всяка седмица, защото не забелязвах особен ефект, а не понасям бръснати косми. В момента го правя през 2-3 седмици.
При всички положения съм решила да закупя отново същия уред, след като му свършат импулсите.
Що се отнася до тези, които не забелязват ефект, може би всичко е до индивидуалност- кожа, косми, хормони и пр. При мен положението беше кофти откъм бърз растеж на космите, дори с кола маска, се налагаше всяка седмица да си правя такава, което беше времеемко и нерентабилно.
Та тъй, моята оценка за уреда е много добра, особено като се вземе предвид и цената.
Желая ви успех в избора на уред!  Peace

# 192
Здравейте,включвам се и аз в темата,тъй като съм доста доволна от моят фотоепилатор Me my elos plus се казва,препоръчвам ви го,има 2 съчетани технологии в него и светлите косъмчета без проблем ги отстранява...което е проблем при доста други такива уреди..Silk`n Glide също гледах,и той ми се струва добър вариант,но и препоръчаха Me my elos. Simple Smile))

# 193
  • Варна
Radost35, а от къде си го купи и за какви пари ако не е тайна?

# 194
  • София
Radost35, а от къде си го купи и за какви пари ако не е тайна?

И аз се заинтересувах. Намерих го тук, но сега няма да мога да си го купя. Иначе ми звучи доста добре
http://www.krasivotialo.com/me-my-elos-soft-%D1%84%D0%BE%D1%82%D … D1%80-126000.html

Общи условия

Активация на акаунт