Ето, че Великден иде вече, с крачета и ръчички рита СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече

• 23 453
  • 672
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте и от мен!
Да и питам нещо-изследвате ли си всеки месец кръв и урина? Аз го правя на свои разноски и за свое собствено успокоение. Когато при регистрацията ви пуснаха изследвания за урин -стерилна ли беше?
Че аз сега си чакам резултата от такова изследване(стерилна) урина и нещо съм се притеснила, защото в нестерилната проба излязоха бактерии. Иначе уж всичко е наред.
Приятен ден на всички, че работата чака Sad

# 136
Аз само веднъж съм изследвала кръв и урина до сега. Не мисля че е необходимо всеки месец да се прави.

# 137
Привет момичета.
Аз вчер най-накрая се записах на ЖК,направо съм потресена.Аз попринцип си ходя на частно и там си ми пускат всичко което трябва,но докторката вчера ми казва,че трябвало и тя да ми пусне кръв и урина,да ми вземе секрет и цитонамазка,но видиш ли нямало направления Shockedи ако съм имала възможност да съм си ги платила някъде,те не били скъпи ooooh!
Както и да е ,много беше миладокторката,но си нямат милите направления...
Не завиждам на тези които разчитат само и единствено на здравната каса.
Мая ми беше болна тези дни,не че сега е напълно здрава,но взе да се оправя.Гледам ,че не сме единствените за това пожелавам на всички болнички да се оправят и никакви болести повече Hug
ХУбав ден ви пожелавам момичета и до скоро.  bouquet

# 138
Здравейте и от мен момичета   bouquet !
Казвам се Биляна и очаквам второто си дете живот и здраве за 4-ти Септември.
Имам дъщеря на 3 години казва се Йоана и е родена на 31 Декември 2006г. Сега по думите на моята докторка очакваме момче. Исках много близнаци, но живот и здраве се надявам третият път.

Хубав ден на всички!
И се пазате.

# 139
  • Варна
Legally brunette , изследвания се правят в началото при регистрация, към 6 месец и преди раждането. Ако нямаш проблеми и оплаквания всеки месец да се изследваш е излишно. Така най-много дасе вкараш в излишни филми  Wink. И урината по принцип е стерилна, но щом излезе от тялото, вече стерилноста се загубва  Mr. Green. Нито съда в който си я занесла е бил стерилен, нито средата в която е взета, така че тези бактерии съвсем не е нужно да са свързани с теб. В нашето положение повече се следи белтъка.
Здравей,  Bilyana   bouquet

# 140
  • Словения
Здравейте, момичета Grinning
И аз не успях да се опазя от болестите, през зимата опазих фронта, а сега като се постопли - малко преумора и неспане и айде...
Стискам палци всички да се оправяме по-бързо и оттук нататък никакви болести!

Забравих да споделя за мазилата аз попаднах случайно на едно олио за бремении на DM Babylove,на него пише че може от самото начало да се мажеш,уж с бадемово масло и разни подобни newsm78

И аз попаднах на това олио, уж си бях казала, че ще го ползвам в началото, а по-късно ще вкарвам и тежката артилерия, но съм много доволна от него, а и като гледах съставките не отстъпва на Веледа и други, които са в пъти по-скъпи, та може и да си остана с него. Ползвам го след баня на все още леко влажна кожа и така попива много добре Peace Има и масажен крем, който попива още по-бързо и е идеален, когато не искаш въобще да ти мазнее.
Bilyana, добре дошла Hug

# 141
Legally brunette , И урината по принцип е стерилна, но щом излезе от тялото, вече стерилноста се загубва  Mr. Green. Нито съда в който си я занесла е бил стерилен, нито средата в която е взета, така че тези бактерии съвсем не е нужно да са свързани с теб. В нашето положение повече се следи белтъка.
Здравей,  Bilyana   bouquet

Ами не е съвсем така-абсолютна стерилност няма ,но има значение количеството на намерените евентуално бактерии -измерва се в 10 на степени. Мое мнение е ,не ангажирам никого, че урината и кръвните показатели следва да с еследят всеки месец. Първият път бебето ми бепе с майчинофетална инфекция и беше на антибиотик след раждане. Според епикризата в моя организъм е имало бактериална инфекция. Така, че просто се страрая да бъда внимателна. Simple Smile
А иначе-току що ми излязоха резултатите-"без бактериален растеж" Grinning

# 142
  • Варна
Първият път бебето ми бепе с майчинофетална инфекция и беше на антибиотик след раждане. Според епикризата в моя организъм е имало бактериална инфекция. Така, че просто се страрая да бъда внимателна. Simple Smile
А иначе-току що ми излязоха резултатите-"без бактериален растеж" Grinning
Поздравявам те за добрите резултати.  Peace А щом те притеснява възможна бактериална ифекция, други такива евентуални огнища са зъби и уши-нос-гърло. Дано няма никакви проблеми.

# 143
  • Пловдив
Привет от мен Simple Smile

Tommelise, благодаря за закуската и успех Simple Smile

Legally brunette, аз също давам кръв всеки месец Crossing Arms Не е по мое желание, но щом се налага - ще го правя. откриха ми, че съм носител на австралийски антиген и сега изследванията ми са в пъти повече...
Относно урината - аз съм си взела стерилни шишенца от аптеката (сестра ми, ми каза) и в тях давам урина, понеже много пъти в чашките, които дават по лабораториите излизат бактерии (или още по-зле - повишени белтъци)...
Поздравления за резултатите Simple Smile

alximika, всичко си е до доктор... Аз се следя само по ЗК и съм си супер доволна и от отношение и от всичко. Дори ме прати на гастроентеролог, понеже искала специалист да си каже мнението...
Относно изследванията - още със записването ми направи цитонамазка, микробиология, прати ме за кръв и урина... Единственото, което не ми каза е, че е по-добре да си правя изследванията в частна лаборатория... Дълга история...
Бързо дооздравяване на малката Simple Smile

Bilyana, радваме се, че се присъедини към нас Simple Smile

Аз отивам да се пробвам с четенето...

# 144
Здравейте и от мен майчета  Hug
Искам да ви питам кога спряхте да пиете фолиевата киселина?
За мазилата против стрии-аз си взех един немски крем с какаово масло и масло от ший. За сега съм доволна.Единствено него понасях когато ми се  Sick даже си правех "аромо-терапия"  Laughing Всъщност съм доволна до толкова, че попива бързо без да оставя мазни следи-а за стриите аз така или иначе съм предразположена към тях и мисля че нито едно мазило няма да ме спаси.Вече имам от едно драстично отслабване и от опит знам че нищо не ми помага......но да сме живи и здрави това да ми е проблема  Mr. Green

# 145
  • София
Привет  Hug

Вани666, аз още си пия фолиева киселина, понеже се съдържа във витамините за бременни, които почнах от няколко дни.

Още не съм почнала да се мажа за стриите, но май е време да го направя.

Ние заминаваме за 2 седмици за Бургас с дребната, малко да ни поглезят бъдещите баба и дядо. Йоанка много обича да ходи на море, дано хванем хубаво време и да се насладим на любимата ми морска градина.

Сигурно няма да имам интернет там, така че да се пазите, и само хубави новини да има ... Hug

# 146
vany666, аз точно понеделник питах моята лекарка докога да пия фолиевата киселина и тя ми каза до края на бременността.

# 147
  • Пловдив
Здравейте момичета  wavey!
Добре дошла  Bilyana   welcome !!!
Legally brunette , на мен Доктора от ФМ ме посъветва да си пускам всеки месец изследвания на кръвта и урината, във връзка с близнаците Simple Smile Трябвало да се следя по-редовно от нормалното.
А за фолиевата киселина, Доктора, който ме следи каза и този месец да пия, после ще спра.
Хубав и слънчев ден на всички   Nature Sunny !
Пролет идеееее....

# 148
Приветче и от мен.
Аз също още си пия фолиевата киселина, но утре съм на преглед и ще видим дали докторката няма да ми даде да пия и нещо друго.
До момента и аз съм имала само едно изследване на кръв и урина, а и още не зная дали ще ми ги искат на всеки месец или не.
Иска ми се да ви питам нещо... от самото начало на бременността си имам някаква хрема, с подпухване на лигавиците и запушване на носа. Има си и секрет някакъв, а в повечето случаи, като си издухам носа има малко кръв или съсиреци. Не ми тече кръв от носа, но почти винаги има следи по кърпичката... казаха ми, че е нормално това с подпухването на лигавицата и запушването на носа, предизвиквало се от повишеното ниво на естрогени в организма. Утре ще питам и за това, но ми се искаше, ако някой има информация по въпроса да сподели...

# 149
  • Пловдив
Оооо Щица , абсолютно същата съм и аз от началото на бременността, та до сега. Не съм болна. Но всяка сутрин и всяка вечер като се издухам вадя някакви сухи червени съсиреци и цапам кърпичката малко, но само сутрин и вечер, след като се издухам. Духам се, защото ми седи един запушен носа някак си и така... Simple Smile  И аз четох, че било нормално. В първата бременност нямах такива неща, така че може би не при всеки го има. Първия път питах моя Доктор, той ми измери кръвното и каза, че е нормално и че няма проблеми. Повече след това не съм го питала, така че сподели утре какво са ти казали Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт