АВГУСТинчето си шава и на мама сладки ритничета раздава № 6

• 27 444
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Мими Вичева благодаря ти  Hug Heart Eyes

Моля, моля, пак заповядай! Hug
Добавих и новите майчета..  Peace

# 586
  • София
Момичета ако някой иска  да му добавя сини или розови гащи да ми драсне на лични. Че нещо от многото постове в темата се обърквам. Така е като помня само по 5 мин.

# 587
Ми, Стаси, аз искам да ми сложиш сини или розови гащи, ама не знам какви трябва да са  Mr. Green  Не ми обръщайте внимание, момичета, тресе ме страх за срещата с лекаря утре и писането на простотии ме разтоварва малко Simple Smile

# 588
Здравейте мили мами и от мен  wavey.
Позволете да се присъединим към Вас. Казвам се Елена, втора бременност, на 33 години. Термина ми е на 14 август.
Днес имах "среща" с малкия човек, който ще носи за сега сини гащи, пък да видим на истинската среща дали ще ги сменяме с друг цвят.

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 18:55 от MamaLenny

# 589
Да ви се оплача  Tired точно се прибирам от инцидентна разходка до АГ-то и се оказа ,че съм с подготвителни контракции и сега трябва да пия една шепа лекарства и да лежа в къщи  #2gunfire Иначе успях да хвърля лекарката в шах.При обяснението ,че подготвителните контракции е нормално да почнат средата на 7-я началото на 8-я месец и зададох въпроса :"Ами ако малката девойка иска да се ражда в 7-я? жената направо се психяса и не знаеше какво да ми каже.Поне за сега ми се разминава влизането в болница и съм наказана да си лежа в къщи поне 2-3дена докато отшумят ,а ако не отшумят щяло да се наложи да ме приемат  smile3518 отиде ми по дяволите разходката за 3 дена в пещера по случей именния ден .
Добре дошли на новите мамчета newsm51
Пепе донесе ни страхотни новини за Марго  newsm44

# 590
това за акъла  е верно аз вече на два пъти забравям да си закопчея бодито  Embarassed Laughing Laughing Laughing

# 591
Мими Вичева, благодаря ти, че си ме добавила в списъка! На всички момичета - бъдете позитивни, всичко ще е наред!

# 592
M.sunny   Hug
MamaLenny , добре дошла при нас! Позволих си и теб да добавя на първа страничка, заедно със за сега сините гащи на второто ти бебче!  Hug Живи и здравички!   bouquet
alek_stz , съжелявам да чуя за гадните контракции които са се появили по никое време сякаш напук да ти провалят плановете  #2gunfire .Щом трябва ще лежиш и ще се пазиш, а през това време, можеш да плануваш почивката догодина, вече с малката бебка  baby_neutral Hug
bonniem  вярвам, че място не можеш да си намериш от притеснения.. Но поне не остана, утре ще ги разпиташ подробно за какво става въпрос. Важното е да мислиш позитивно, и нали ги знаеш тук, само излишно ни тормозят като ни държат в неведение  #Cussing out #2gunfire ..Стискам палци всичко да е наред!  Praynig  Hug

# 593
Момичетааааа:) Бях при Томова. Всичко е наред и ще имаме момченце:)

# 594
реших само малко целувки да ви пратя Simple Smile аз съм в отпуска и всеки ден се разхождам и си почивам Simple Smile мн ми е готино Simple Smile поздрави на всички Simple Smile

# 595
http://vbox7.com/play:6d7870fd Гледайте клипчето наистина е затрогващо Hug или поне мен ме трогна

# 596
  • София
Момичета кажете кога е нормално да почна да усещам бебето? Аз все още нищо не усещам

# 597
Ади аз до колкото съм чела при първа бременност се усещат първите движения около 20-та седмица ,но не съм 100% сигурна

# 598
  • Варна
Fighty, честито ти момченце!   bouquet
Ади, и аз чакам ритничета обаче няма още  Sad. Но миналата седмица разбрах, че плацентата ми е разположена по предната стена и за това не усещам нищо. Може би след още 1-2 седмици! Praynig
При теб как е плацентата?
Благодаря на всички за подкрепата Кори, Толинка, Мими Вичева ( дано не изпускам някой)! Hug

# 599
Момичета, и аз още нищо не усещам, а само се "ослушвам".
Даже миналата седмица ходих на ЖК, а трябваше тази, защото бях притеснена, лекарката умря от смях, като й казах от какво се притеснявам.
Та тя ми каза, че е нормално след 20-21 да започне да се усеща, а при някои и по-късно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт