АВГУСТинчето си шава и на мама сладки ритничета раздава № 6

• 27 411
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • София
bonniem, не пише откога, но може да е показателно, че е включена тази информация в частта Пети месец Peace Аз лично спя на дясната страна, по-удобно ми е.

# 646
Мерси, Illit, имам още 4 дни до 5-ти месец, ще ги използвам Simple Smile

# 647
  • София
Момичета отдавна не съм писала но ви чета...моля стискайте ми палци, аз утре постъпвам в болница...пълни изследвания и т.н....много къса шийка  се оказа че имам и едното бебче е много ниско долу..моля се всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig докторката каза че картинката не е много розова  ooooh! ще пиша при първа възможност...бъде живи и здрави... Hug

# 648
Julia Yankova, стискам ти палци и те прегръщам  Hug

# 649

JuliaHug и то мен!!

# 650
Juila Yankova, имаш и моите стиснати палчета. Бъди спокойна!

# 651
Julia Yankova  стискам ти палци, всичко ще бъде наред миличка  Praynig  само не си мисли лоши неща  Hug

# 652
  • София
Юлия много много стиснати палчета от мен и вярвам че с бебчовците всичко ще е наред  Hug

# 653
Julia Yankova,

дано се наредят нещата лесно!   Hug

# 654
  • Варна
Julia,  Hug  Hug  Hug! Ще чакаме добри новини!

# 655
Аз на номално раждане не бих поканила таткото да присъства:) Мисля ,че на мъжете това би им оставило трайни поражения в мозъка:) Иначе моите са секцио и той присъства и на двете. Аз държах. Майка му с първото като разбра ,че искам вика"ама той, става му лошо, ама как. Ще чака отпред.."Аз казах :"Отпред да чакат бабите и дядовците. Ти си баща и трябва да си посрещнеш детенцето. " Той се съгласи.Като ме вкараха в операционната чух лекарката да обяснява на анестезиолога- "Ти отговаряш за таткото.Виж как ще му понесе зад стъклото и ако се справя го вкарай тук"Simple Smile Мъжа ми влезе дойде до мен....аз очаквах като по филмите да ме държи за ръката и да ме гледа в очите и съм го зяпнала с един кравешки поглед... Joy А той не ме поглежда- само наднича зад паравана да гледа какво вадят. По едно време го видях как се разрева ( не с глас де:)) и викам "айде извадиха го".Веднага след това проплака и малката:) Като излязох от болницата го питах какво се виждаше , а той "ми всичко,черва, дробове, органи...всичко"Simple Smile После си призна ,че ме лъже. А иначе култовата реплика от преживяването беше "Сега вече съм те виждал и от вътре" Simple Smile)))))

# 656
Юлия много силно стиснати палци и от мен! Hug Hug Hug
Дано всичко бъде наред!

# 657
Юле, силно се моля всичко да мине благополучно! Praynig Много да се пазиш, и при първа възможност да ни уведомяваш за състоянието си! Разбира се, че ще стискаме палци! Успех, мила!  Praynig Hug

# 658
Юлия и ние с  моя бебо стискаме палци всичко да мине наред  Heart Eyes.

# 659
  • София
Юлия, и от мен едни палчета бебоците да си останат където им е мястото докато дойде подходящия момент да излязат  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт