АВГУСТинчето си шава и на мама сладки ритничета раздава № 6

• 27 408
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
А иначе култовата реплика от преживяването беше "Сега вече съм те виждал и от вътре" Simple Smile)))))
Joy Joy Joy - това е супер реплика!

А аз май трябва да оттегля поста си от вчера Simple Smile . Моят мъж вчера се прибра от няколко дена командировка и аз сядам най-подробно да му обясня за водното раждане всичко, което съм разбрала ново в Тина КИркова и му показвам снимка на ваната. А той опули едни очи  #Crazy и ми вика : " Ама аз не си го представях така... newsm78. То аз така ще видя всичко.." Казвам е нали за това си там - да видиш. А той ми отговаря : " Аз мислех, че ще си в някакъв малък басейн и ще си плуваш, а аз ще седя отстрани и ще си пия кафенце!"  rotfImbo rotfImbo rotfImbo  Направо ме разби и цяла нощ съм се хилила...
Слънчев ден на всички!  sun

# 661
Julia Yankova стискам палци и дано скоро чуем добри новини  Praynig Praynig Praynig

# 662
  • София
Julia Yankova - Стискам палци и вярвам ,че всичко ще бъде наред и щастливо ще изчакаш до края на бременността и ще гушкаш сладките бебоци накрая живи и здрави.

Таткото няма да присъства,защото наистина ще спасяват него ,не мен,не може да гледа кръв,иначе като нищо може да се ракрещи без причина ,че ме мъчат и не се "грижат" за мен.

Аз пак да питам за всеки случай,някой да знае нещо за гърло,едната сливица продължава да ме боли.

# 663
Misleto, не само че не знам нищо за гърло, ами и аз се включвам в искащите съвет. Аз съм с възпалено гърло вече 7 седмици.

Всичко почна от сливиците, вдигнах и температура, стори ми се, че правя ангина и си почнах антибиотика, който така и така ми бяха изписали за вагиналната инфекция. Седем дена и нищо! Е, отървах се от температурата и билката в самите сливици, но не и от зачервенто гърло и леката болка в него. Сигурно като родя, живот и здраве, вече ще съм с хронично болно гърло. Някакви идеи?

# 664
  • София
Julia Yankova , изпращам ти най-позитивните си мисли, стискам палци всичко с теб и бебчетата да е наред!  Hug

Момичета, аз за гърло пиех Хомеожен и пръсках спрей Тантум Верде - на мен много ми помогнаха Peace

# 665
  • София
Чичо Гугъл ми каза няколко бабини,да се яде лют чесън( половинката ще ме изгони с тази) и другия вариант който звучеше разумно мед и сода да се смесят и да се маже гърлото. Аз през нощта като се събудих пак с болки,ставах да се намажа с мед(едвам преглъщах),почти съм уцелила, какво трябва ooooh!

# 666
Julia Yankova, стиснати палчета и от мен  Praynig Всичко ще бъде наред  Hug Hug Hug
А колкото до присъствието на мъжа на раждането си мисля, че ще си ми е по-спокойно да съм сама, а на него да покажа крайния резултат  Grinning

# 667
Julia Yankova, дано всичко да е наред с бебчовците! Praynig

Ние ще си имаме второ момченце... Heart Eyes Искаше ми се да е момиченце, но си знаех, че няма да е...нищо следващият път! Wink

# 668
Здравейте:)
Момичета казвам ви тайната велика рецепта за гърло  Wink
Чаша чай от лайка. Вътре капвате 2-3 капки йод (не повече!) и слагате 1/2-1 лъжичка сода. И правите гаргара. Още първият път облекчава страхотно. Но акоповторите няколко пъти ще мине всичко.ИМа и по- драстичен и по-бърз метод- мажете директно сливиците със сода. Но не го препоръчвам на лесно повръщащите  Wink

# 669
  • София
Аз пак да питам за всеки случай,някой да знае нещо за гърло,едната сливица продължава да ме боли.
Най доброто  което аз знам е Тантум Верде (спрей или сироп за гаргара), по принцип то е за кашлица обаче аз си го ползвам и като ме боли гърло, доста е ефикасно и може да се приема от бременни (то не се и пие, спрея само се впръсква в гърлото а със сиропа си правиш гаргара 30 сек и плюеш). Дано да типомогне.

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 10:55 от adelina_bg

# 670
  • София
Притеснява ме дали е безвреден за бременни Тантум Верде  Crazy

# 671
  • Варна
misleto преди време имах много проблемни сливици и единствиното нещо което ми помагаше беше една лъжичка мед ,една щипка сода и едно изцедено парче лимон ,всичко това се разбърква хубаво и се яде и така 2-3пъти на ден.

# 672
  • София
Момичета абе защо си обливате коремите с хладка вода. Това за контракциите ли е.

# 673
Ади,Тантум верде си е точно за болки  в  гърлото,а не за кашлица.Не мисля,че има проблем да се ползва от бременни,все пак верно има местен анестетик,но той не е твърде голямо количество.Страшно съм доволна от този препарат.Рецептата на Fighty ми се вижда много добра! Мислето,надявам се скоро болките ти ще отшумят!
Клкото до присъствието на таткото на раждането аз лично съм против.При самото си обучение хората,които се занимават с това си минават педиод на стрес в повечето случаи,мъжът ми нямам идея да го правя мед.лице,а и още повече като добавя фактора лично отношение позицията ми против се затвърждава.Моят мъж си мислеше,че по-скоро иска да присъства по принцип още преди да забременея,но аз си изразих позицията и вече не го споменава.Но хора разни,не осъждам тези,които са на противоположната позиция.Важното е всеки да се чувства добре!

# 674
Здравейте, момичета!
Бързам да ви се похваля, че вчеря бях на ФМ и на бебчо всичко му е ОК. Няма никакви поражения от падането (и много ви благодаря за успокоителните думи   bouquet  bouquet ). Много се въртя и се криеше и решихме пола да одстане изненада за на края. Иначе много подробно обясняваше доц. Томова (не правя реклама, изказвам мнение) и много разбираемо. А аз си мислех че ще ни говорят с разни термини и ние само картинки да си гледаме, но ни обясняваше кое какво и най-важното, че всичко си е в нормите и е добре. Пожелавам на всички в най-близко време да си видят малките човечета   bouquet  bouquet Hug Hug Hug и на лято живи и здрави бебчета да се народят  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт