АВГУСТинчето си шава и на мама сладки ритничета раздава № 6

• 27 507
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро  Simple Smile
Ей на това мнение съм и аз  Peace То детето не знае на кой свят е, има нужда от гушкане, а аз ще го кикерча на гърнета  ooooh!

Хайде, хубав ден от мен  Hug

hahaha  съгласна съм с теб, но едното не пречи на другото, ще видя и аз на какъв амин ще съм после де, но за сега ми звучи много интересно и ми се иска да пробвам, пък ще видим  Crazy  аз едвам изтрайвах дните, в които ходех с превръзки, та не ми се мисли как ли се чувстват бебоците постоянно да им запарва дупето  Crazy newsm78

# 436
[аз едвам изтрайвах дните, в които ходех с превръзки, та не ми се мисли как ли се чувстват бебоците постоянно да им запарва дупето  Crazy newsm78

ами не знам, но т.к после идва проблемът с махането на памперса, очевидно не им е толкова зле... Wink

Абсолютно съм съгласна с Fighty! Аз махнах памп-а на сина ми на 3 год, но просто нямах нерви да се занимавам с безкрайно дебнене, бърсане на напишкания килим и носене на куп дрехи за разходка, но за сметка на това го махнахме за 2 дни и без никакви напипквания или нааквания след това, така че не съжалявам, че толкова късно го направих.

# 437
Привет момичета,
Ади, много се радвам, че си отишла на лекцията. И също предполагам,че е била страхотна. Ако се бяхме разбрали можеше да се видим - аз бях също на лекция, но до 16 ч.  - нали ще ставам консултант по кърмене  към същата организация  bowuu.
Книгата наистина е страхотна - горещо я препоръчвам на всички ви. Съвсем различно е когато подходящото четиво ти е под ръка във важен момент, отколкото да звъниш на някой по телефона, да пишеш по форума и т.н.
Q-T, мисля че във Варна имаше вече лекция и представяне на книгата.
Аз съм тооооолкова отнесена, че се дразня на себе си - ето трябваше да попрочета разни неща за вчерашната лекция, защото правихме тест ...и познайте  Embarassed почти нищо не бях запомнила....срам...срам..
Хубава седмица   bouquet

# 438
  • Варна
Adelina _bg i Charr,  мерси за информацията!  Hug  Аз уж все гледам да не изтърва нещо интересно, ама явно се случва. Simple Smile Предполагам че докато стане време да раждаме пак ще има такива лекции..

А относно ЕБХ, аз нямам намерение да слагам бебето на гърне от 2рата седмица.  Peace Нито пък това да ми е основната цел и да го дебна нон-стоп и да се изнервяме взаимно.  #Crazy Но за мен ще е първо бебе и  ще имам доста време да се занимавам с  него, така че мисля да опитам и да видя какво ще стане. Като четох за ЕБХ ми се стори много интересна и логична концепция, а и честно казано бих искала да ползваме памперси, колкото може по-малко. Но това ще зависи отот нас двамата с бебо, така че ще видим Grinning
Хубав ден на всички!  Hug

# 439
  • София
Може ли линк за ЕБХ,а нищо не съм чела по въпроса.
Следобед съм на ФМ и нямам търпение да го видя,стискайте палци всичко да е наред.

# 440
   И аз четох за ЕБХ, но не мисля да го прилагам. Само първите 2 седмици ще имам помощ и после оставам сама, а пък и мъжът ми лятото се враща към 23ч., така че сигурно няма да ми оставя време да го държа на гърнето и в последствие постоянно да се услушвам в разни негови звуци.
  За линкове, най- добре влез в Гугъл и там има бол информация. Стискам палци за ФТ!

# 441
Може ли линк за ЕБХ,а нищо не съм чела по въпроса.
Следобед съм на ФМ и нямам търпение да го видя,стискайте палци всичко да е наред.
http://bezpeleni.info  виж тук, има доста информация
Стискам палци за ФМ всичко да е наред и да станат хубави снимчици  Hug

# 442
За ЕБХ съм по-скоро не, но ще видим.

Момичетааааааааааааа, помощ  Confused
Имам чувството, че коремът ми расте с часове! Как е при вас?
Вече съвсем осезаемо ми личи, но имам чувството, че се подувам всяка минута.
Почнах да се психирам, към финала ще стана едно голямо буренце!  Shocked

# 443
  • София
Либи, и аз съм така - като че ли за седмица щръкна много:) Освен това събота и неделя се отпуснах много и в резултат съм +1 кг, срам и ужас Crossing Arms

# 444
  • София
Благодаря ви Hug

Аз се опитвам да се успоокявам за килограмите,не мога постоянно да се лишават от нещо,старая се все пак да внимавам,но килата си растат.Около корема и дупето вече съм се заформира кръгличка  Sad .

# 445
Момичета, аз бях в събота на лекцията на Ла Лече лига - ‘Хранене на бременната и кърмачката. Захранване на бебето‘
Беше интересно, макар и там повечето присъстващи да бяха с големи коремчета или с новородени  Simple Smile Тя самата тема си беше основно за захранване на бебето.
Но всеки може да задава и въпроси извън конкретната тема - Водещите лекцията са много мили и отзивчиви (аз например си питах за първите часове и дни след раждане в болницата - когато особено при секцио - хич не ми ясно дали и кога ще ми дадат бебето и кой с какво би го нахранил...) Следващата им лекция в София казаха, че ще си конкретно за самото кърмене - и че наистина ще е по-полезна за такива като мен  Laughing
А Q-T в сайта им има календар и видях, че за Варна има две лекции скоро - едната е за отбиване, а другата -"За най-често срещаните трудности с кърменето" 2 април
http://www.google.com/calendar/event?eid=YnFuY3M1NDhqc2I2cmdqZXR … ;ctz=Europe/Sofia
Лек ден  Hug Hug Hug

# 446
"Няма да има промени и при пенсиите и помощите за майките с деца и за социално слабите."
Това прочетох в нета. Колко е вярно ще се доразбере. http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2854831 Ето и сайта.

# 447
  • Смолян
Честита пролет мамчета! Grinning Още не мога да повярвам колко топличко е навън и просто не се застоявам на едно място, непрекъснато обикалям по улиците!Да не говорим, че от известно време съм толкова енергична и организирана, че направо се чудя на себе си, защото никога преди не съм била такава, особено през пролетта, но много се радвам! И на мен коремчето ми вече доста личи и расте, мога смело да кажа с часове, но аз никога съм нямала стегнато коремче и още от самото начало си знаех, че ще стане така! Бебчо засега си кротува, мисля че го усещам от време на врема, но знам ли вече се чудя дали е то, а по въпроса за секса ние си правим редовно и ако и така се чувствам до края на бремеността не мисля да го спираме въобще, само всичко да е наред!
Лек и слънчев ден на всички Hug

# 448
Mоят корем също за дни порасна, майка ми не ме беше виждала от 3-4 дни и се хвана за главата  Crazy
От вчера съм с бременни дънки, чувствам се като повлекана  Crossing Arms

# 449
  И аз съм с такова чувство, че раста с часове. Определено вече си ми личи, но аз му се радвам.

Общи условия

Активация на акаунт