АВГУСТинчето си шава и на мама сладки ритничета раздава № 6

• 27 479
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Mоят корем също за дни порасна, майка ми не ме беше виждала от 3-4 дни и се хвана за главата  Crazy
От вчера съм с бременни дънки, чувствам се като повлекана  Crossing Arms

И аз в събота и неделя ходих с бременните дънки и просто избягвах да си виждам отражението във витрини и огледала, пфу. В бейби мола в Люлин имаше по-прибрани дънки за бременни, но пък бяха по 100 лв. , а определено плата не ми допадна, аз обаче съм капризна на дънки доста.

# 451
  • Варна
Привет!
Идвам да се отчета!
След дългите разходки събота и неделя семейно му, барабар с кучето, днес съм решила да излизам сама(набелязах 2 магазина и ще мина да ги отразя).
Утре съм на ЖК., ще има мерилки и теглилки, Crazy ,а пък и дано се види вече какво бебе чакаме!?
Приятни емоции днес ви пожелавам. Hug

# 452
За ЕБХ-моето мнение е,че пълна простотия Crossing Arms Има един Людмил,който все се вре из различни бебешки форуми и мощно пропагандира ЕБХ и как бил отгледал сина си ......и дъра-бъра smile3513  Всека една от вас сама ще си реши дали ще сложи памперс на детето си,но живот и зраве съм почити убедена,че на лято никоя  няма и да се замисли за ЕБХ Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И моето коремче доста е пораснало вече Joy,купих си 7/8 дънки за бременни,бяха намалени на 25лв,много съм доволна,не ми стяга никъде newsm10

Щурче,към кои магазини си се насочила,да не съм пропуснала някой newsm78 Joy

# 453
Момичета, great success, както би казал един мой любимец (Борат). Козунакът стана супер!!! Сигурно ми е още по-сладък, щото сама съм го правила. Е, отидоха ми 5-6 часа де Simple Smile

Ако се намерят и други ентусиастки, които освен това си нямат рецепта, свиркайте, ще пусна моята.   chef

# 454
Момичета, great success, както би казал един мой любимец (Борат). Козунакът стана супер!!! Сигурно ми е още по-сладък, щото сама съм го правила. Е, отидоха ми 5-6 часа де Simple Smile

Ако се намерят и други ентусиастки, които освен това си нямат рецепта, свиркайте, ще пусна моята.   chef

Днес май пак ще се ходи до фурната за козунаци  Crossing Arms
Разтрепервам се при мисълта за вкусен козунак.
Тези италианските не ги харесвам много, но домашен български козунак, ммммм  bowuu

# 455
на мене до сега никакви дрехи за бременни не са ми допаднали.. тези който аз гледах ( по сайтове и на живо ) са ми супер старинни и правят жената да изглежда грозна като е бременна , а ние всичките сме толкова готини :П хахаха излизам аз да се разхождам и да пия кафенце някъде че във Варна е 21 градуса Simple Smile  smile3533

П.С. взех си 2 седмици отпуска.. смятам яко да я използвам Simple Smile

# 456
bonniem,давай рецептата........ Heart Eyes  Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Eyes nuts nuts nuts че ми потекоха лигите вече Laughing по-вкусно от домашен козунак,НЯМА  moresmile

# 457
bonniem, хвърли я насам. По принцип майка ми прави козунаците в къщи, но тази година може да я изненадам.
IR - нека оставим всеки да има собствено мнение м? Това, че ти си против ЕБХ, не означава че всички трябва да са. Не виждам нищо лошо в това да се предостави информация, а пък дали ще се последва - това вече е съвсем различно Peace

Q-T ти ли щеше да ходиш до Св.София относно водното раждане? Имаш ли вече инфо.

# 458
  • софия
Момичета, някой знае ли дали вече са пуснали по магазините пролетните колекции за бременни, че и моя корем расте бързичко-аз отдавна съм с панталон и дънки за бременни.От панталоните съм много доволна, по нищо не личи, че са за бременни, но искам да си купя 1-2 нещица за по-топло време

Ние с майка ми всяка година правим промишлена доза козунаци, това си ни е нещо като традиция и си го чакаме двете тоя момент-голям кеф е Crazy, само да видим как ще ми се отрази на килцата

При мен гаденето почти изчезна, вчера направих една лека разходка, много добре ми се отрази.Спрях да свалям кила-до скоро се притеснявах, че съм отслабнала 11 кг, дали не са много и т.н, сега взех да се притеснявам, че ще започна бързо да ги качвам-абе бременелски мозък Crazy

# 459
Ами тогава предлагам в понеделник - 5.04., ако сте в София да си спретнем среща на домашни козунаци в някой парк.
И си представете - една дузина бременни постлали покривка и намятали козунаци  hahaha
Така в събота на обяд се събрахме 3 бременни с 3 деца, беше голям майтап  Joy

# 460
  • София
Аз ходих в събота до Мама донна - на ул. Самуил, но нищо не ми хареса  - някак лелски са ми нещата. Единствено имаше нелоши ленени панталони с ластик горе, но такива ще има и по другите магазини. Ходих и до магазина на Фритъоф Нансен - и там нищо пролетно още. Други не знам.

Ще спра да ви чета с тия козунаци, много ми е слаб ангела:)

# 461
IR - нека оставим всеки да има собствено мнение м? Това, че ти си против ЕБХ, не означава че всички трябва да са. Не виждам нищо лошо в това да се предостави информация, а пък дали ще се последва - това вече е съвсем различно Peace
разбира се,че всеки сам си решава,това съм и написала Wink   

Всека една от вас сама ще си реши дали ще сложи памперс на детето си.....

Аз също не виждам  нищо лошо да се предостави информация,затова си споделих и моето мнение Wink Wink Wink

# 462
Ok, щом проявявате интерес, ще гледам до края на деня да пусна рецептата с всичките тънкости, които вчера изчетох из нета. Сега малко трябва да излизам.

А относно качването на килца от козунак, и мен това силно ме притесни, поради което сега отивам да занеса половината козунак на родата. Май не са ми напълно благородни подбудите, а?  newsm78 Simple Smile

# 463
Аз ходих в събота до Мама донна - на ул. Самуил, но нищо не ми хареса  - някак лелски са ми нещата. Единствено имаше нелоши ленени панталони с ластик горе, но такива ще има и по другите магазини. Ходих и до магазина на Фритъоф Нансен - и там нищо пролетно още. Други не знам.

Ще спра да ви чета с тия козунаци, много ми е слаб ангела:)

Колко струваха ленените панталони и широк прав модел ли бяха?
Аз всеки ден минавам от там, но нищо не ми хваща окото на витрината и така и не съм влизала  Rolling Eyes

# 464
  • София
Момичета  Hug ех Честита първа пролет и от мен...най-сетне хубавото ни слънце се появи... Peace
Аз от днес съм си вкъщи и се чудя какво ще правя по цял ден...от събота започнах с пролетното почистване, ама явно се преуморих щото от нощес съм с болки  Confused та днес си почивам...относто корема  hahaha да видите моя...хич не ми се ваикайте...сега съм си вкъщи и ще го снимам да го видите...ходя като хипопотам... Whistling а колкото до ритничета моите мишлета си подават топката денонощно...легна на ляво срита ме лявото бебече, легна на дясно другия палавник негодува..ей казвам ви няма угодия  Crazy ама нищо да са ми живи и здрави..всичко ще изтърпя...
Elissee радвам се че намина да ни "видиш", звучиш спокойна...дано всичко е наред при теб... Praynig Hug
Хайде отиваме да папкаме и да си пия магнерота...вече съм на задължителна доза... Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт