АВГУСТинчето си шава и на мама сладки ритничета раздава № 6

• 27 483
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Charr  на Мачирски спорт. Карат на Ветровала. Записах я с приятелчета и тя днес тръгна с голям кеф. Ама сега се притесних нещо. Дано всичко да е наред и да й е харесало.

Моята щерка пък вчера ме срази с въпроса преди да дойдат бебетата в на майките корема, къде са и как влизат вътре. Embarassed Малко се сконфузих, защото не намирах думи да й обясня. Смотолевих някакъв отговор, който я задоволи и не е питала повече. Laughing
Щом е с приятелчета всичко ще е наред, бъди сигурна и се успокой малко- тя със сигурност се забавлява  Laughing  bouquet
Моят син отдавна е подготвен относно това как влизат и излизат бебетата- естествено по детски.
Има една страхотна детска енциклопедия,която бих ти препоръчала, написана е на разбираем за децата език и на мен лично много ми помогна в обясненията, ето я:
http://www.books.bg/books/51/129862.html

# 481
момичета
за дрехи за бременни има един магазин които на мен много ми дапода, а и вече е излязла пролетната колекция
цените са разумни
ето ви сайта ако се интересувате: http://www.mia-bg.net/katalog.php
имат много хубави и прибрани дънки

# 482
На 07.04 съм на Ж.К., евентуално тогава ще е подпитам моята лекрка, ако не незнам.  Cry. Едва понеделник е, а аз съм като парцал.

# 483
  Отиди при нея и обясни ситуацията и мисля, че няма да ти създават проблеми. Още като бях в 7 г.с. гинекологът ми ми даде болничен без проблеми и все още съм в болничен и така ще съм до края на бременността.

# 484
  • София
Red shoe,   мисля, че бяха около 60 лв, имаше в зелено, бяло , кремаво и синъо. Прави, с ръб и някакви мъниста в горната част.

# 485
Благодаря за съветите момичета. На 07.04 ще й разкажа точно как стоят нещата, пък каквото сабя покаже. Ако си остана вкъщи ще си правим разходки с мамите, които вече са у дома.  Simple Smile

# 486
  • София
момичета
за дрехи за бременни има един магазин които на мен много ми дапода, а и вече е излязла пролетната колекция
цените са разумни
ето ви сайта ако се интересувате: http://www.mia-bg.net/katalog.php
имат много хубави и прибрани дънки

А имаш ли представа на какви цени са дънките горе-долу?

# 487
  Отиди при нея и обясни ситуацията и мисля, че няма да ти създават проблеми. Още като бях в 7 г.с. гинекологът ми ми даде болничен без проблеми и все още съм в болничен и така ще съм до края на бременността.
Des , нали знаеш ,че имащ право на 180 дни непрекъснат болничен, преди този който се издава 45 дни преди термин? Може да ти се наложи да ползваш отпуск ако надвишиш тези 180 дни.

А иначе и аз вече съм в болничен от миналата седмица, защото работата ми е свързана със стоене права по цял ден и наистина вече не издържах, краката ми ме боляха и като се върнех вкъщи само чаках да се добера до дивана.
Купих  си и аз "бременни" дънки и честно казано ми стоят много добре, дори по-добре от предишните ми дънки. И на мен ми се изслузват от време на време (особено като се наведа), но е поносимо.
А относно ФМ има ли някоя мама от Стара Загора, която да е доволна от нейния преглед ФМ? Засега съм се ориентирала в Ниямед
Благодаря   bouquet

# 488

[/quote]

А имаш ли представа на какви цени са дънките горе-долу?
[/quote]

на сайта има цени, но иначе са около 50-60 лв.

# 489
 Tedurinka, доктора ми обясни как стоят нещата с 180 дни, но работата ми е такава, че не ме интерисуваше важното беше да изляза в болничен. като си ги сметна няма да ми се налага да си пускам отпуска.
  Аз ходих на ФТ и останах много доволна от отношението и от самият преглед. Ходих при др. Тодоров. Другата седмица пак ще ходя за 2- рата ФТ. Ако те интерисуват координатите му ще ти ги дам. И от други майки съм чувала само хубави неща за него и ти го препоръчвам.

# 490
Привет!

Надявам се някой да може да ме просветли по моя нововъзникнал проблем. Знам, че е малко като гледане на боб, но може да извадя късмет.

Току-що ми се обадиха за резултата ми от късния биохимичен скрийнинг - за Даун и Спина бифида рискът ми бил нисък, но едното ниво (май на hCG, но не съм съвсем сигурна) било над 3 и ми записаха консултация с лекар за сряда. Когато попитах въпросната жена, акушерка, която ми звънна, за какво трябва да се притеснявам в такъв случай, тя каза за нищо, но ще обсъдя нещата с лекаря, можел да реши да проследяват растежа на бебо по-често на видеозон...

Никакво друго инфо нямам на този етап, нито колко всъщност нисък ми е риска за Даун и бифида. Явно трябва да чакам до сряда да науча повече, и силно се надявам да се окаже, че наистина няма причина за притеснение, но явно в нещо се съмняват. Някаква идея какво е то? Някой да е бил в подобна ситуация?

# 491
Привет!

Надявам се някой да може да ме просветли по моя нововъзникнал проблем. Знам, че е малко като гледане на боб, но може да извадя късмет.

Току-що ми се обадиха за резултата ми от късния биохимичен скрийнинг - за Даун и Спина бифида рискът ми бил нисък, но едното ниво (май на hCG, но не съм съвсем сигурна) било над 3 и ми записаха консултация с лекар за сряда. Когато попитах въпросната жена, акушерка, която ми звънна, за какво трябва да се притеснявам в такъв случай, тя каза за нищо, но ще обсъдя нещата с лекаря, можел да реши да проследяват растежа на бебо по-често на видеозон...

Никакво друго инфо нямам на този етап, нито колко всъщност нисък ми е риска за Даун и бифида. Явно трябва да чакам до сряда да науча повече, и силно се надявам да се окаже, че наистина няма причина за притеснение, но явно в нещо се съмняват. Някаква идея какво е то? Някой да е бил в подобна ситуация?

Не можеш ли да си провериш резултатите в сайта на лабораторията, за да видиш за какви точно цифри става дума?

# 492
Не мога да ги проверя, Red Shoe, аз съм в Англия, лабораторията е част от болницата, където ми следят бременността, и тук имат тъпата практика да те държат в неведение, докато не се срещнеш с лекар да разговаряш. Мисля, че логиката им е, че средния човек нищо не разбира от медицина и резултати под формата на цифри нищо не означават за него.

# 493
Не мога да ги проверя, Red Shoe, аз съм в Англия, лабораторията е част от болницата, където ми следят бременността, и тук имат тъпата практика да те държат в неведение, докато не се срещнеш с лекар да разговаряш. Мисля, че логиката им е, че средния човек нищо не разбира от медицина и резултати под формата на цифри нищо не означават за него.

О да, забравих  Embarassed
Ще трябва да изчакаш, но не се притеснявай  Hug

# 494
Момичета и моя корем като че ли за часове порасна,макар че все още ако съм с връхна дреха и не им кажа,хората не разбират,че ще имам бебе.Ама от друга страна,май наистина съм побъркана,но много ми харесва да съм бременна! LaughingСигурно ще ме обявите за луда,но толкова ми харесва това трепетно очакване,усещането на първите ритничета,мисълта за бъдещото детенце и загадката как ли ще изглежда,какви ще са очите му,усмивката му...Пусти хормони....и само плача за щяло и за нещяло! EmbarassedБонием,мила,доколкото съм запозната,нивото на hgg хормона е различно през различните периоди на бременността.Мисля,че докъм 5 месец нараства и след това трябва да започне да пада.Щом са ти отговорили,че няма повод за притеснение,недей да се тревожиш,ако имаше нещо,щяха да ти кажат! :hug

Общи условия

Активация на акаунт