Правителството планира двойно намаление на отпуска за майчинство!

• 18 596
  • 390
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Изи, то поне ясли и ДГ да имаше, ама дори и това няма! Естествено съм против намаляване на майчинството, а на ясла на теория можеше на 3 месеца и по старата наредба.  Wink

Е, добре. То и тогава обаче ще има недостиг на места в яслите. Освен това ще има и недостиг на интелект, щото не се ли занимаваш с едно дете ще погубиш заложбите му. В яслите ще си лежат на гръб и ще се развиват както могат и няма да се кърмят. Моето си лягаше в 19.30-20 часа, което значи че щях да му отделям по половин един час дневно. И залъка на децата вече искат да захапят.

Постът ми беше изключително и само с ироничен тон...  Peace

# 32
  • София
Изи, то поне ясли и ДГ да имаше, ама дори и това няма! Естествено съм против намаляване на майчинството, а на ясла на теория можеше на 3 месеца и по старата наредба.  Wink

Е, добре. То и тогава обаче ще има недостиг на места в яслите. Освен това ще има и недостиг на интелект, щото не се ли занимаваш с едно дете ще погубиш заложбите му. В яслите ще си лежат на гръб и ще се развиват както могат и няма да се кърмят. Моето си лягаше в 19.30-20 часа, което значи че щях да му отделям по половин един час дневно. И залъка на децата вече искат да захапят.

Peace

# 33
не очаквам много логична мисъл от правителството, което преди няколко месеца се опита да посегне на парите на майките на близнаци и майките студентки, които сумарно правиха около милион и половина годишно. жалка картинка  Sick

# 34
  • София
ама,наистина жалка ooooh!

# 35
Безобразие ..... После - социална политика били правили някои ... Правят та дрънка, нещастници!

# 36
Нашата държава загива. Правителството и местната власт вече посяга към децата си. Работя в извънучилищно учреждение, субсидирано от общината и държавата, искат и нас да ни трансформират в нещо, което е ниско платено, да съкращават и пр. Посягат към обучението, възпитанието, образованието и културата на децата си. Това не е държава! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 37
Поредният абсурд, но този път в особено големи размери. Трябва да се реагира и то бързо. Да протестираме, докато е време, викам аз.

# 38
  • София
Иде ми да ходя да метна камък към излъсканите им прозорци,това мина всякакви нормални граници и искат раждаемост да има.СМЕШНИШИ.Да си намалят заплатите на половина, като искат супер мерки и да ходят на работа с градски транспорт.

# 39
  • Бургас
Дано не е истина!Какви са тези антикризиси мерки и за кого?За сметка на семействата, които имат най-голяма нужда през първата година от живота на децата си!Нямам думи просто!

# 40
  • София
нямам думи !!!

# 41
  • София, Бургас
Този трябва да се скрие някъде..глупак такъв..той каквото сънува това говори през деня...Rolling Eyes

# 42
#2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out
еййййййй край нямат простотиите им, абе да не правим изобщо деца - така няма да ни се налага да тежим на бюджетаааа #Cussing out
Много ме разочарова това правителство!!! #2gunfire

# 43
Поредният абсурд, но този път в особено големи размери. Трябва да се реагира и то бързо. Да протестираме, докато е време, викам аз.
Аз съм ЗА!!!

# 44

Съвсем наясно съм. Обаче ми се прииска да си "излея душата" относно Наредба 26.

Общи условия

Активация на акаунт