Правителството планира двойно намаление на отпуска за майчинство!

• 18 659
  • 390
  •   1
Отговори
# 240
Цитат

"В заключение обаче се заявява, че в условия на криза, всички ние трябва да осъзнаем, че се налагат фискални ограничения за стабилизиране на бюджета, които макар и с временен характер, ще доведат до търсения позитивен ефект."

Аз друго искам да попитам - нали кризата започнала да отминава, нали вече се виждала светлина в тунела и втората половина на годината вече всичко ще е цветя и рози?
Нали така говори същият този човек за икономическата ситуация?!
Е, в такъв случай, защо за някакви си 2-3 месеца да правим всички тези еквилибристики?

И не само това, ами и другият въпрос - за кого е този бюджет, дето все не могат да го запълнят? Ще вземат от най-ниските, най-бедните социални слоеве, ще отръскат още веднъж празните джобове на работещите и произвеждащите, за да го дадат... кому?

# 241
  • Бургас
Бу,този документ не доказва нищо,написани мерки,но от кой до кой,няма нищо ясно.
В линка под него агенция Кросс заявява, че й е предоставен от КНСБ. Синдикалистите не ми вдъхват доверие, но този лист все отнякъде е дошъл...
Точно това не ми е ясно,непрекъснато се вадят документи от някъде,все има някой не чул,не видял.

# 242
.... за да го дадат... кому?

на портиера на чакалнята за еврозоната  Laughing

Този документ няма печат, няма подпис, няма "изготвил"... Не вярвам КНСБ да си играят да го "набират", но все пак не ми изглежда много достоверен някак.  newsm78

Именно, докато т.нар. антикризисен план с всичките си 16, 28, 31 или 100 мерки не излезе от пресцентъра на МС, реално документ няма.
И точно това чакаме.

# 243
останах без думи, това е просто............. #Cussing out

# 244
                     Пропуснали сте информацията за изхода от кризата ,която споделиха по ТВ-то  господарите на ефира..........еднопосочен билет за Европа! Laughing

# 245
http://moreto.net/novini.php?n=78765&p=3
Момичета, видяхте ли поредната антикризисна мярка

# 246
дали пък и някаква интрига не са завъртяли?Герб колкото привърженици,толкова и недолюбци имат а пак и с този инпиичмант на президента....то правителството на всякаде си има хора за всичко,но наистина е станна че все още няма никакво изявление...аз лично очаквам Бойко довечера във всишки канали по новините да се яви като ангел небесен спасител и да разбули мистерията

# 247
дали пък и някаква интрига не са завъртяли?Герб колкото привърженици,толкова и недолюбци имат а пак и с този инпиичмант на президента....то правителството на всякаде си има хора за всичко,но наистина е станна че все още няма никакво изявление...аз лично очаквам Бойко довечера във всишки канали по новините да се яви като ангел небесен спасител и да разбули мистерията

Mr. Green Мда, това е редовния номер!

# 248
[qu
http://moreto.net/novini.php?n=78765&p=3
Момичета, видяхте ли поредната антикризисна мярка

Ами аз като съм на 20 да ви го тура и ... и немога да имам 2 или 3 години стаж какво тогава Да не раждам ли?а

# 249
  • До хладилника, който обичам
Личната ми позиция е, че дори да остане едната година високоплатено майчинство, а махнат втората на МРЗ, ще е също толкова неприемливо и откровено казано - в ущърб и вреда на децата ни.
Мислете и за това - могат да се извъртят като фурнаджийски лопати и да кажат - имате си 90%, нямате втора година платено майчинство. ДГД, който е смятал да се подпомогне така в отглеждане на българче в тази държава.

# 250
Личната ми позиция е, че дори да остане едната година високоплатено майчинство, а махнат втората на МРЗ, ще е също толкова неприемливо и откровено казано - в ущърб и вреда на децата ни.
Мислете и за това - могат да се извъртят като фурнаджийски лопати и да кажат - имате си 90%, нямате втора година платено майчинство. ДГД, който е смятал да се подпомогне така в отглеждане на българче в тази държава.
  202uu

# 251
Ако има протест ще дойда и аз - това вече е наглост наистина - как смеят да посягат на най-бедните - майките, пенсионерите и децата?Моята леля беше инвалид и имаше социална мижава пенсия, помагах и както можех, но тогава и аз не можех много и така ...тя си отиде съвсем млада, защото все не и стигаха парите , а и понеже и на мен не стигаха, та не можех много да и помогна, никога не мога да забравя това - , така че знам колко е страшно да тормозиш пенсионер по-голяма грехота от това не мога да си представя.

# 252

Не мисля, че какъвто и да е вариант за промяна на майчинството е удачен. Или че ще реши финансовите проблеми на държавата! Така че от нищо не трябва да отстъпваме.

# 253
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
А Бойко, ако "само ни проверява", да внимава, да не изгори в учебния пожар...

Аз пък не бих се учудила, ако накрая Б.Б еднолично реши, че "той" няма да вземе от парите на майките и се окичи със заслугата, че лично е допренесъл майките да вземат каквото им се полага /че да може да му се държи висок рейтинга/.

Аз също заявявам, че и един лев или едни ден да ми вземат от майчинството, отивам да протестирам - ще си изпъча корема пред МС и даже да почна да раждам, няма да мръдна от там!

Точно това си мислих и аз - как сега Бойко ще излезе, ще каже че има недоразумение, и че той лично ще се постарае ,да не се намалява нищо, че ще спаси майките и подобните му там Пр кампании Twisted Evil

# 254

Бу, по-добре не давай идеи на г-дата.

Общи условия

Активация на акаунт