150 ДЕ: Ура!Ура! Скоро ще се боядисват в немско яйца

• 25 219
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Днес е ред Майра да почерпи, че пораства Simple Smile

Майричка, жива и здрава, обичана и обичаща!

# 481
Майра, Честито и от мен! Бъди много щастлива и обичана!   bouquet

Тоничка, много лошо си паднала.  Hug Дано бързо ти минат синините. Мен ме е страх да не се изтърся някой път, че както возя и Алекс отзад.

Грил сезонът го открихме още преди 2 седмици. Само дето малко се забавихме с приготовленията и към 18,30 вече зъзнехме.  Joy Но поне беше весело за децата.

# 482
Добро утро и от мен.
Майра, да си жива и здрава.
Тоничка бързо да ти минава.
А нашия грил сезон трябва да е на терасата. Laughing

# 483
Майре, честито и наздраве! Много да те слушат всички у дома  bouquet .

Тоничка, бързо оздравяване Hug

# 484
  • Немция
Майра, 4естито... Hug   bouquet  Много zдраве на теб и семейство... Тревогите, скуката, проблемите да са дале4 от теб. Wink

Мен би ме било страх да воzя детето отzад на колелото в седалка ( zащото и на мен ми се е слу4вало да падам  Crazy). Бих предпо4ела онаzи коли4ка, която се прика4а отzад на колелото.

Естрадор, леле/мале, какви раждания си имала... #Crazy и въпреки това си се навила zа второ по нормален път. Евала, шапка ти свалям zа смелостта. Flutter

# 485
Майра, Честит ти Рожден Ден!

Благодаря момичета, сега като видя бордюр насреща настръхвам като коте, обаче това не ми пречи да си карам пак колелцето, е, синините ще си ги понося още малко, но това да е Grinning

# 486
Maйра, много здраве и силни нерви ти желая! На многая лета!   bouquet

Лястовиче, кацам на 24 в 8,05 на Тегел. На 26 летя обратно в 8,40. Полетите са на ЕърБерлин до Тегел от Саарбрюкен.
Да попитам също така Шехи знае ли, че ще идвам? Ако не, моля ви да я информирате! Praynig

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 13:55 от Вечерница

# 487
Да се включа и аз по темата за посещението на Вечерница и събирането за снимки. След много умуване, струва ми се това заведение най-подходящо като възможност, защото е светло /със стъклен покрив/ и освен това има и отвън детска площадка.
http://www.mamilade.de/klaxmax/familiencafe/berlin/2006620-klax_ … ncafe_berlin.html
Мога да се обадя да резервирам маса за неделя /25април от 10 часа/ още в понеделник . Всъщност, не знам дали времето ще стигне ако сме повече хора може би е по-добре да резервираме още от 9часа, за да има време за снимки за всички. Колко човека ще сме долу-горе? По мои груби сметки сме дотук 13 възрастни, смятам в кюпа нашето семейство, на Лястовицата, Вечка, Мамункова, myran, Естрадор, Шехи. Друг да броя ли?

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 14:35 от Приятелка

# 488
Сю и още една моя приятелка,а и Венци също може да дойдат,но е още под въпрос.Надявам се до другата седмица да кажат със сигурност.Ще питам и Таня (Новичка) дали ще дойде.
Тогава ставаме повече. Peace А не казвахте ли,че и Лиска щяла да идва?  newsm78
А и Плами трябва да даде отговор.

Проблем ли е да се резервират повече маси,а който дойде - дойде?!

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 14:43 от бяла лястовица

# 489
Мале, вие направо го затворете това кафене - това май ще е най-"силната" сбирка, която съм виждала по форОмите. Laughing

Препоръчайте ми някоя джаджа за рязана на лук - да не е много обемна и да кълца хубаво?
И приемам всякакви бабини рецепти за отмирисване на ръце след рязане на кромид Tired.

# 490
Мале, вие направо го затворете това кафене - това май ще е най-"силната" сбирка, която съм виждала по форОмите. Laughing
Сърф,накрая ще е само на приказки.Както обикновено всеки път става. Blush
Ти защо не се дигнеш и да дойдеш?  Wink

# 491
  • Am Dorf (BB)
И приемам всякакви бабини рецепти за отмирисване на ръце след рязане на кромид Tired.

Рецепти нямам, но в Чибо често пускат едни метални сапуни Edelstahl-Handreiniger, които отнемат миризмата от рязане на лук. Сега декември бяха пуснали и най-накрая си купих (както за майка ми и сестра ми Joy абе, да има, дето се вика)
http://src.discounto.de/pics/product/11704/23961_Edelstahl-Handr … ger-11704_xxl.jpg

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 16:06 от tan_nia

# 492
След като смених сума ти неща за рязане на лук, засега съм най-доволна от универсалното ренде Бьорнер (V Hobel)  Grinning

# 493
Сърфи, зависи за какво ще го режеш лука. Ако е наситно за супички, сосчета и т.под. аз ползвам блендера на Браун и съм доволна.
За лучена супа (щото трябвало непременно да е на филийки) го режа на ръка с шефски нож  Joy
Измирисване - само лимон до момента помага и пак не на 100%
Лиска искаше да знеш в кое заведение. Да и метнете линка в ФБ, че тя там най-често можете да откриете.
Гледам го това със стъкления покрив - става за снимки, защото светлина има достатъчно. Вече имам опит в точно такова заведение.

# 494
.bibitka.   Не бих заменила за нищо на света спомените от раждането за операция, ако трябва пак да избирам пак бих родила така. Винаги съм смятала, че ако е нужна операция добре, но ако не е наложително не бих го предпочела. Макар и тежки раждания, това са най-незабравимите моменти в живота ми и не си ги давам пък, дори и да трябва да търпя болките! Всъщност първото беше много тежкo, защото беше предизвикано и контракциите бяха ужасни още от първата, а с второто бях 24 часа с контракции, но дори последните не бяха така гадни. Просто лекарката омаза нещата накрая!  Струваше си, сега като ги погледна и знам, че си е струвало, всяка проклета болка, за да ги имам! Между другото плануваме и трето(последно) до година, две, но нека първо бебо се очовечи малко, че ще стане напечено, ако са през година. Simple Smile

Приятелка     Нас ни брой двама възрастни, малко дете и бебе

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 21:55 от estrador78

Общи условия

Активация на акаунт