150 ДЕ: Ура!Ура! Скоро ще се боядисват в немско яйца

• 25 207
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • Германия
Майрааааааааааа, честита, здрава, неустоима и дълголетна да си! Наздраве!!!

# 496
Майричка честито, здраве и любов в семейството и успехи в работата Hug

Сърф и аз ползвам блендер доколкото манджарето го позволява, когато няма на къде и трябва да режа на ръка слагам латексови ръкавици. За непретенциозните  Peace във фризерите на алди има торбички наситно нарязан лук.

# 497
Майра да си жива и здрава, много обичана, да те слушта малките хали и много успехи с професията.

Аз лук режа на ръка, или като ме марзи в блендера, ама не съм забелязала да ми се омирисват ръцета, то сигурно засивиси и колко лук се реже де. Аз май повече от 2 глави не съм рязала.

Леле вие каква стабилна среща подготвяте в Берлин, чак да му се доходи на човек  Wink

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 01:55 от Петка

# 498
Петка   Ами хайде идвай, няма какво да се чудиш    car003

Леле, как сте се изпокрили днес........   smile3506

# 499
Майра,честит рожден ден ! Пожелавам ти здраве,късмет и успехи във всяко начинание.

Гледахте ли ДСДС снощи ? Другата седмица ще е вече интересно.
Дано цигането поне спечели,че другия едва го трая.Особено като вземе да се напъва на някой по-висок тон.

# 500
Здравейте, ваканцията свърши и вече сме си тук.
На всички които са имали поводи за празнуване - Честито!
Има ли новини от Жабчето?

# 501
Честито на Майра и от мен!

Влизам само да кажа, че и ние ще дойдем на срещата. Приятелче, включи ни в кюпа  Wink. Може и моята дружка да дойде, ще я питам.
Лястовичке, пропуснала съм на кой юли ти е терминът? Моята щерка позакъсня с излизанато миналата година, но все пак хвана последния ден на юли  Simple Smile .Ще галим тумбачеее  Grinning

# 502
Плами,радвам се,че ще дойдеш. Hug Ние със сигурност ще се класираме за юли.Терминът ми е за началото на месеца.  Wink

# 503
Момичета здравейте , съжалявам , че нахлувам в темата ви  Embarassed Имате ли  идея с коя авиокомпания е най изгодно да летим двамата с мъжа ми и двете деца края на май до Нюрнберг, Франкфурт или Мюнхен ?

# 504
Жабата е тук 2 в 1 , грила беше супер - агнешки наденички, пържолки, червени чушки и патладжан и преди малко се върнахме и дружно ометохме сума пица ... поръчката беше като за огромна компания. Следващия план е за следващия уикен  Laughing Но този път не сме толкова сигурни с присъствието  Hug Моя проблем е , че при тази бременност имунитета ми е мног озле и непрестанно настивам и хващам какви ли не вируси ... е питайте кой се схвана пак от 1 нощ на вилата ? Ами аз. КАто да не бях повита с 1 юрган + 2 одеала ...  ooooh! И цялата философия на докториците за чуждото тяло и имунитета ако не излезе вярна май трябва да предприемам нещо след раждането, че така не се живее.

# 505
Здравейте момичета!
Не съм писала от раждането на дъщеря ми...Благодаря на всички ви за хубавите пожелания! тъкмо се наканих тия дни и то хоп проблем...обринах се от една упойка за зъб, уж нещо рутинно, та се стигна до урбазон и т.н....дано отшуми по-скоро   Praynig

Бяла лястовица, на мене секциото ми беше насрочено 10 дни преди термина , но знаеш не се възползвах Simple Smile

Майра, честит празник и от мен!
На всички лека вечер, и дано успявам да се включвам по-често!

# 506
  • в сърцето на един мъж...
Майре, на патерица, да си жива и здрава и много радост да ти носят домашните бедствия!  bouquet
Жабо, хубаво е, че си още две в едно Laughing
vikuna, може да проверите от сега на луфтханза на страницата http://www.lufthansa.com/online/portal/lh/de/homepage?nodeid=1649106&l=de, обикновено се намират евтини билети около месец, месец и половина преди пътуване - посока София-Мюнхен. За Франкфурт и Нюрнберг не мога да помогна. Еър Берлин имаха някакви, но не знам до къде са - http://www.airberlin.com/site/abvakanz_c.php?VON=SOF&NACH=MU … 2=04&JAHR2=10.

# 507
Мерси за всички пожелания  bouquet

Аз се върнах от Италия, празнувах, ще наваксвам сега какво сте писателствали  Wink

# 508
jabata_dil   Хах, ето те, вече си мислех, че бебче е дошло, последното написано доста приличаше по описание на тапата и се чудех дали не е дошъл щъркела, но явно още го чакаш  Grinning
Колкото до постоянните настинки и аз бях същата с втората бременност, тъкмо се оправя няколко дни и хайде пак, дори на раждането бях с възпалени  сливици  ooooh!
Но след като родих не съм била и за час, дори настинала, та дано и при теб да е така  Hug

Майра  Не се познаваме, но честито на патерици и всичко най-добро ти пожелавам!   bouquet

# 509
Geia Благодаря ти много ...нещо явно не смятам правилно - за четиримата , края на месец май задавам и ми изчислява , че  най- евтиния вариант  е 3000евро   Shocked

Общи условия

Активация на акаунт