150 ДЕ: Ура!Ура! Скоро ще се боядисват в немско яйца

• 25 205
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • в сърцето на един мъж...
Хм, зададох ти примерни дати, за края на май, като връщането е началото на юни - ето

Datum   Abflug   Ankunft   Flug   Dauer   Klasse
So 23 Mai   07:20Sofia   08:15München   LH3439   1h55   Economy (E)
Fr 4 Jun   09:25München   12:15Sofia   LH3434   1h50   Economy (E)
Gesamtpreis
Flugpreis
(pro Person)       Steuern, Gebühren & sonstige Zuschläge
(pro Person)       Passagiere

Total

33.00       +   55.53       x   2 Erwachsene   =   EUR   177.06
25.00       +   49.53       x   2 Kinder   =   EUR   149.06
Ticket Service Charge (gesamt)   =   EUR   40.00
Gesamtpreis für alle Passagiere   366.12=   EUR   366.12

# 511
Geia Благодаря ти много ...нещо явно не смятам правилно - за четиримата , края на месец май задавам и ми изчислява , че  най- евтиния вариант  е 3000евро  Shocked
germanwings.com  пробвай  тук  или  във  wizzair.com
p.s. също  примерно  до  Франкфурт  през wizzair
Sofia - Terminal 1 »
Frankfurt Hahn
Datum: Do 27 Mai 10
Ticketklasse: Web
Flug: W6 625
Abflug: SOF 06:00
Ankunft: HHN 07:30
2 Erwachsene: 77.96 BGN
2 Kind: 77.96 BGN
Preis insgesamt 175.92 BGN
175.92 BGN

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 01:05 от MAYA.

# 512
  • Primum non nocere !
Здравейте и от мен!
В прединфарктно състояние съм. Детето болно, мъжът болен...ужасно съм изморена.
Утре заминавам при детския да ми напише някой ден болничен. Малката тарикатка не иска да пие лекарства. Първо пробвах в сока, надуши го и отказва да пие сок. Започна да пие мляко с банан в малка картонена опаковка със сламка, но и аз там му намерих цаката и го шприцвах с малка пипета. Сега е само на чай...и аз се предавам, за да не спре да пие течности и да се обезводни.
Вечи, и ние сме в кюпа  Mr. Green
 Приятелка ми се обади по телефона. Grinning  Това ми липсва ужасно много тук, да седнеш на кафенце и да си побъбриш на български.
Майра, много здраве!
Лястовице, раче, любимата ми зодия! Grinning
Викуна, най-евтино съм летяла с WIZZ , втората евтина компания, която препоръчвам на немци е родната ,защото ВИЦ не летят от Берлин.
Е, чак пък 740 евро на човек с Луфтханза, нещо не ми се вярва! Това първа класа ли е?

# 513
estrador78  ами то това не9о се повтори няколко пъти, но на курса преди раждане ни казаха, че е нормално , защото лека полека бебето си прави път ... Даже миналата сряда ми казаха, че  бебето може вече всеки момент да дойде, защото се напипва главичката и е съвсем ниско долу и пр. , но аз нямам редовни контракции та бях спокойна. Плюс това акушерката ми каза, че на всякъде има болници и няма причини да стоя и да мъдрувам седмици наред у дома. Та реших да ида. Голям недостатък е тази работа с моя имунитет и че всеки вирус залепвам  Sad
За сега не бързам. Имам 2 седмици до термина. четох, че доносените бебета са с по силен имунитет. То моето ако е изкарало всички мои вируси ... може вече да тръгва на градина и няма да хваща сополите там , ще си има имунитет и половина  Wink

# 514
Луфтханза пускат понякога много евтини билети, ето сега майка ми дойде с тая авиокомпания, но и бяхме резервирали билета два месеца по-рано, и беше много хубава цена. Но трябва редовно да се проследява на сайта им.
Между другото четох някъде, че ще пускат полети на Райън Еър, от Франкфурт до Пловдив...кога ще е обаче...не се знае!
Майра, честит празник и от мене!

# 515
Добро утро !

Включете в списъка за среща и мама Венци.Тя ще дойде с двете си дъщерички.Таткото е на работа и няма да може да присъства.
Инфото,което е нужно сигурно на Вечка за снимките - бебенце на 9 месеца и кака на 7 години.
Моята приятелка също ще дойде само с момченцето си.Разбойникът е на 3 годинки.
Сю ще даде отговор до края на тази седмица.Тя ще иска тумбачески снимки също.Значи бременните за снимки сме две.Пък може да има и повече,но да не искат да си кажат. Mr. Green

Жабке,и аз те омислих цял уикенд.Рекох си,че малкото жабче е вече на хоризонта и ще празнуваме,но определено до другия уикенд ще е вече родено и ще пием за ваше здраве. Wink

# 516
Geia Благодаря ти много ...нещо явно не смятам правилно - за четиримата , края на месец май задавам и ми изчислява , че  най- евтиния вариант  е 3000евро  Shocked
germanwings.com  пробвай  тук  или  във  wizzair.com
p.s. също  примерно  до  Франкфурт  през wizzair
Sofia - Terminal 1 »
Frankfurt Hahn

Само дето то не е Франкфурт, а на 80км от него  Whistling  Дива Индия!

# 517
Да изкукам само, че във vente-privee в момента има намалени термос-шишетата на Sigg. Лято идва, ако на някой му трябва да се дооборудва Wink .

Добрутро.
Какъв кисел понеделник ми се очертава - бедна ви е фантазията  ooooh!
Най-евтино сме летели и ще летим с Луфтханза - приятелката ми си бухна миналата седмица за август билети за нея и дъщеря и до Мюнхен и обратно за 78 евро. До Нюрнберг бяха 120-130 някъде...

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 10:19 от surfline

# 518
Да изкукам само, че във vente-privee в момента има намалени термос-шишетата на Sigg. Лято идва, ако на някой му трябва да се дооборудва Wink .

При детските изборът вече е беден, погледнах още преди да вляза във форума, а и с 5те евро доставка не е вече толкова изгодно сякаш  Thinking

# 519
  • в сърцето на един мъж...
Ами аз затова казах, че на луфтханза има евтини полети, ако се гледа за след месец-месец и нещо. Майка ми летя за 100 евро отиване и връщане от София до Мнхен. За другите посоки не знам, не съм се интересувала. Ние намерихме Мюнхен-Варна на Туи за тримата за 250 евро само в едната посока иначе.
Просто трябва да се следи и да се прецени кой полет е най-удобен.

# 520

При детските изборът вече е беден, погледнах още преди да вляза във форума, а и с 5те евро доставка не е вече толкова изгодно сякаш  Thinking

Имаше миналата седмица в Мюлер zа по 6 до 7 малките . Аz вzех 3 бройки zа новото бейби. Голямото лочи вече от нормално и старите му ги иzхвсрлих. Той имае 4 борйки 2 големи и 2 малки, но колкото и да ги мия и трия им се сахабяват частите и не се мият добре и като поостаряха ги хвzрлих

# 521
Татянка, аз си харесах 2х 1 л. за нас и още две - 0,4 и 0,6 л. за дребното и ми дойдоха екстра намаленията. Тъкмо мислех какъв термос да и купувам сега, че малките и шишета ги ползва вече 3 г. и им е крайно време да заминават към Вечните ловни... Mr. Green

# 522
Здравейте, мами!
Звъннах в това заведение, което си бяхме нарочили, но там за съжаление вече не работят в неделя и отпада като вариант. Поразрових се из нета за други подходящи заведения за деца и това ми се струва сравнително добра алтернатива на първото.
http://www.qype.com/place/369119-cafe-schoenhausen-Berlin
Говорих със собственичката и тя каза, че няма проблем да резервираме за 15ина възрастни и поне 10 деца, попита и какво предпочитаме - закуска или нещо друго да приготви. Как ви се вижда заведението? Първото беше по-светло, но не намирам нищо по-добро като вариант, което хем да е за деца, хем да има възможност отвън да се седне при хубаво време, хем е и на 5 минути пеш от парк. Заведението отваря в 10 часа, затова ако се спрем на него можем да го резервираме от 10 часа до... да кажем 13часа? Или до 14 часа?
Ако намирате заведението за ОК /и ако Вечерницата го намира като подходящо за снимки/, ще се обадя да резервирам.
Хайде пак да се преброим колко човека сме, за да дам точна бройка на присъстващите.
Приятелка-2възрастни+2деца
Лястовица-3 +2 /лястовичке, смятам и приятелката ти с детето/
ВениБ - 1+2
Шехи - 2+1
Естрадор78-2+2
Вечерница - 1+1
myran 2+1
Мамункова, Паца с половинките ли да ви смятам?
Ще чакам потвърждение от Сю, кажете ако съм пропуснала някого. До тука по груби сметки, ако Мамункова и Паца са с половинки и Сю дойде, сме 18 възрастни и 14 деца.
  bouquet

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 11:43 от Приятелка

# 523
Току що ми докараха Verkleidungskiste, за която питах миналата седмица(Татянка, онези в jako-o ми се видяха прекалено скъпи -  за подарък на най-добрата приятелка на ситното я взех). Значи само мога да хваля и препоръчам на майките на госпожици между 3 и 5 годинки(евентуално и 6 г., ако са по-слабички), които обичат да се преобличат и играят на принцеси, феи и т.н. . Кутията е от картон, но доста дебела и стабилна. Вътре има точно това, което се вижда на снимката - нещата са невероятно сладки и не са "шлямпих" като типичните дрешки за Фашинг. Смятам да поръчам и още една за моята гарга, че подозирам как в противен случай няма да ми позволи да я подарим Mr. Green. 24,99 и е цената - според мен си струва всеки цент. Peace

# 524
  • Немция
Ве4кеее, маzоли ще хванеш от щракане с фотото, като гледам списъка zа сбирката... Laughing

Между другото четох някъде, че ще пускат полети на Райън Еър, от Франкфурт до Пловдив...кога ще е обаче...не се знае!
За Райън Аър 4ух лоши отzиви в едно предаване как на доста от пътниците се налагало доплащане на гишето преди полет.  Crazy

Една питанка от мен > zнае ли някой как се превежда елда на немски, има ли такава въобще на немския паzар?
А как се превежда Dinkel на български, аz поне не намерих то4ен превод > май е стар сорт пшеница, това е моето предположение zасега.

Общи условия

Активация на акаунт