150 ДЕ: Ура!Ура! Скоро ще се боядисват в немско яйца

• 25 132
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Но другия подарък е една настолна игра за деца от 8 (!!!) годишна възраст  ooooh!  за минимум 4 играещи (а ние сме трима вкъщи  Whistling).

Татянски, извинявай, ама ти не разбираш.
Намек ти/ви е направила жената, бе, wake up! Laughing
Laughing

Според мен не е разбрала пиктограмите, особено този с 4-8 (брой играещи) - явно й се видя препоръчаната възраст  Whistling

# 616
И в къщи е същата работа - моята получи ролер от 20 кг. Гигантско нещо, което едно 7-8 годишно дете евентуално би се престрашило да кара. Crazy
И колело 20 цола, на което не само, че не може да се качи, но е и толкова тежко, че изобщо и е невъзможно да го подкара ooooh! .
Едва ли има смисъл да казвам, че в момента издирвам някое по-нормално колело, защото детето така се разстрои, че ми идеше да удуша всичкото рода наред... Tired

# 617
И ние имаме 20 цолка при положение, че уточних 16, но не се впрягам много нали на подарен кон не се гледат зъбите Mr. Green. Само ми става неприятно, като получа някое неупотребявано комплектче в отровен цвят и убийствен за окото стил.

Вечерна и Бибитке моя аватар е доказателство за съществуване на глобално затопляне, виж какво са носили жените в миналия век и сега Wink, харесах си го преди да занищим гащите и кюлотите, а може и той да е вдъхновил сърфата и лалето да подхванат темата:D

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 01:43 от Котарана

# 618
Оо, моята свеки значи е за пример, ще й пиша няколко точки бонус Wink- даде пари наскоро и за колелото и за чантата за училище и остави изборът на внучката си, т.е. на нас Wink. Тя купува само дрешки и аксесоари (и дребни играчки), за да има детето какво да разопакова по празници, но се старае много при избора, нямам оплаквания.

# 619
Какво ли става с Жабата? Не е писала от вторник.  Thinking

# 620
Има ли някой прекъсвал договор с Д. Телекома преди изтичане да договора?

# 621
Татянка, не се спотайвай, а вади уискито - да ти е жива и здрава слънчевата госпожица. Винаги така усмихната, чаровна и повод за гордост и радост да ви е. Наздраве!  bouquet

# 622
Честита рожденичка на Татяна! Да е жива и здрава Милена и все така усмихната и талантлива!  bouquet

Детенцето на тагесмутерката дето ходиха Ясмин и Ноеми също днес е рожденичка - Ясмин й оцвети сама 2 картинки, направени като картичка и вчера сама пусна писмото в пощенската кутия. Голям кеф беше  Laughing

# 623
Честит Рожден Ден на Милена! Татяна, да ви е жива и здрава, винаги усмихната и лъчезарна! / Simple Smile Другата седмица ще използвам идеята за мъфините, която даде, нали и аз си имам едно овне вкъщи./

# 624
С риск да заприличаме на очетна тема, но щом Сърфи настоява  Mr. Green

Черпя ви за здравето на порастналото ми момиче!

Хич не ми е празнично, имам блокиран прешлен, от неделя имам оплаквания но снощи беше много зле, едвам ходих, а болкоуспокояващи не помогнаха. Как съм пекала сладки за ДГ, само аз си знам  Sad  След обяд отивам на хиропрактикер, дано ми помогне. Малко ми е шубе.....но вече няма на къде.

Мъжът ми трябваше на обяд да лети от Хамбург но нещо е много облачно  Mr. Green Добре, че още снощи реагирахме, запази си място във влака, но само за сутрешния (6 часа  Whistling) имаше останали места  ooooh!  И за капак трябваше преди това да върне колата на летището, та е станал посред нощите. Но важното е да сме заедно на празника.

# 625
Татянче, забрави злото и се наслади на мига! Детето расте, тези моменти трудно се връщат назад.
Остави облака и болките, те и утре ще са там. Радвайте се на малкото ви слънчево и усмихнато щастие, да ви е жива и здрава!   bouquet

Аз съм леко притеснена от това облачно време, може да ми изиграе лоша шега за ходенето до Берлин  ooooh! Twisted Evil (нашето дребно летищенце също е затворено!)

# 626
Вечке, ти съвсем се понемчи - 8 дена имаш до 24 - ако този вулкан продължи 8 дни да бълва пушек и стърготини то Исландия ще хлътне, бря.

# 627
  • Германия
Taтяна, да ти е здрава и щастлива принцесата! Пожелавам ви незабравим рожден ден! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 628
Татяна, здраве щастие и късмет на малката девойка. Весел празник и много подаръци.  Hug
Тук също е доста мрачно. Аз ходих в училището на Вики преди малко. Имат два дена в които можем да отидем и  да видим как учат. 

# 629
Вечке, ти съвсем се понемчи - 8 дена имаш до 24 - ако този вулкан продължи 8 дни да бълва пушек и стърготини то Исландия ще хлътне, бря.
Laughing

Катя, трудно е да се насладяваш на мига, когато всяко движение боли, ръцете изтръпват и не можеш да вървиш  Rolling Eyes  Сега се поуспокоих малко, говорих с физиотерапевта ми на когото имам голямо доверие, оказа се че познава този чекръкчия и че той бил много добър. Стискайте ми палци!

Общи условия

Активация на акаунт