150 ДЕ: Ура!Ура! Скоро ще се боядисват в немско яйца

• 25 121
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Хич не се смейте! Исландия няма да хлътне, точно щото изцяло е на вулканична основа. А и самите геофизици не дават гаранция, че точно тоз вулкан скоро ще спре да изригва. Предвижданията са до 6 месеца да бълва огън и жупел.
А и не се знае въздушните течения накъде ще го отвее облака с праха.

Татянче, стискам палци, знам какво ти е от личен опит!  Hug

# 631
И от мен честит рожден ден на Милена ! Пожелавам й здраве и безгрижно детство !   bouquet

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 11:16 от бяла лястовица

# 632
Вечке, съвземи се Laughing - география си учила - в осми клас си има един раздел от учебника нар. вулканология > първият облак, който изригва изнася в атмосферата над 80% от праховите частици. Именно това изригване трае не по-дълго от ден-два. Че ще продължи да изхвърля разни неща - ще продължи, но не е чак такава драма - как мислиш, че Коста Рика и съседните им държави летят при положение, че там имат 7(ако не се лъжа) действащи вулкана на една плюнка земя?!

# 633
Сърфи, ще си говорим пак на 24  Naughty. Спирам с коментарите си по темата. Crossing Arms

# 634
# 635
Да е жива и здрава Милена, много весел празник! Heart Eyes
Татяна, пожелавам ти скоро да се оправиш!
Само да вметна, ча за пореден път ме срази с познанията си по български!  Heart Eyes
Браво!

# 636
Татяна, честитка и голяма целувка за теб и Милена!   bouquet
Да сте живи и здрави и да се слушате!

Сърфи,  Mr. Green за мъжката работа вчера -  Mr. Green за малко не ме изгониха от библиотеката, аз пък намерих къде да ви чета. Отдавна не съм се смяла така.

# 637
Аз съм леко притеснена от това облачно време, може да ми изиграе лоша шега за ходенето до Берлин  ooooh! Twisted Evil (нашето дребно летищенце също е затворено!)
Хм, Вечи, аз погледнах, че по време на пътуването ти и престоя ти в Берлин Меркурий ще е ретрограден, ама си викам най-много за нещо да стане развален телефон или грешка в комуникацията. Ама астрологично погледнато, може да се отрази и на кратко пътуване под формата на забавяне, също провери си всички документи да са в ред. В тоя ред на астрологични мисли, момичета, хубаво е да изберем нещо най-късно до утре, щото от вдруги ден Меркурий е вече ретрограден. Wink

# 638
# 639
Само да вметна, ча за пореден път ме срази с познанията си по български!  Heart Eyes
Браво!

А не, в скайпа една приятелка ми я каза думата и аз я копнах  Blush

Мерси много за пожеланията!   bouquet

# 640

Ей, ако ше ме асоциираш с прани гащи, мерси, отивам си Crossing Arms

# 641
Ей, ако ше ме асоциираш с прани гащи, мерси, отивам си Crossing Arms

Защо бе, като са прани пак добре  Mr. Green

# 642
Прани, ама миналата седмица, пак са ги пипнали бабилюгите...

# 643
Ми6ке, не бягай от отговорност - остави ме цял ден в понеделник да тръпна в очакване да ме сриташ и да си прибера прането, ей на - даже го забравих от толкова много очакване, а ти си вандалствала в библиотеката през това време Mr. Green.
п.п. Кафе върху ютия и аз съм варила на къмпинг Crazy.

# 644
 ooooh! Знаех си, че пак съм ос.ала пейзажа, понеделник цял ден ме глождеше нещо. Поздрави от Алцхаймер, виноват.

Аз съм топлила спагети на кафе машина.

Сърфи, на 1 април опитах твоя номер с боята за яйца, обаче направих грешка и посветих Хана в заверата. Горкото дете така се хилеше, че веднага ни разкриха. После са ми пъхнали една мноооого ароматна пампа в служебната чанта. Два дни ми мириса на Нина Ричи, докато я открих.

Общи условия

Активация на акаунт