Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои филми са споменати в темата?
Какво е мнението на хората за филмите "Забриски пойнт", "The Boys Are Back" и други филми, режисирани от Никълъс Рей?
Какви са впечатленията от филма "Dead Man Walking"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои филми са споменати в темата?
В темата се споменават различни филми, като драми, документални филми, италиански и турски продукции, британски кинопродукции и холивудски филми. Някои от тях са "Soul Kitchen", "Shutter Island", "John Rabe", "The Good Wife", "La Strada", "The Boys Are Back", "Dead Man Walking ", „Алиса в страната на чудесата“, „Всичко за нея“, „Кръвта на зверовете“, „Намери ме“ и други.
-
Какво е мнението на хората за филмите "Забриски пойнт", "The Boys Are Back" и други филми, режисирани от Никълъс Рей?
-
Какви са впечатленията от филма "Dead Man Walking"?
Филмът "Dead Man Walking" изглежда е предизвикал различни впечатления. Някои хора бяха дълбоко развълнувани от него, оценявайки го като силно емоционално и провокиращо размисъл преживяване. Други обаче изразиха разочарование или несъгласие с някои аспекти на филма. Като цяло обаче има широко признание за силните изпълнения на актьорите, особено тези на Сюзън Сарандън и Шон Пен, както и за умелата режисура от Тим Робинс.
-
Какви са мненията за филма „Всички невидими деца“?
-
Какви са впечатленията за филма "She Found Me"?
). 

Достави ми удоволствие и ме разтовари.
Преди година и нещо го бях препоръчала, но не се намираше по никакви тракери. Аз съм го гледала по телевизията като излезе. А за актьорите си напълно права - виграват се в новите роли просто неузнаваемо.
Ще го гледам, свалила съм всички филми на Фелини, които успях да намеря.
Направо по едно време ми идваше да си отхапя ръката
За съжаление за мен филма беше един от най-изнервящите и дразнещи филми, който се разхождаше като хлебарка по нервите ми! Много мразя да гледам добре замислени филми с мноооого глупави хора в тях! Та тия хора имаха един куп шансове да се измъкнат от създалата се ситуация, а те избраха възможно най-тъпите и безсмислени работи да направят!!!