Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - ХXI

• 58 916
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
Bluevelvet , като стана въпрос за Бертолучи, за Ева Грийн също, ще ми е интересно да видя и мнението ти за "Мечтатели" http://www.imdb.com/title/tt0309987/ Аз лично го харесвам, но всъщност не може да не сме говорили тук за него или Thinking Това си е задължителен филм за киноманите  Wink
Аз съм писала за" Мечтатели" ...но доста по назад  в темите Heart Eyes  Разбира се, че  ми хареса ...
Провокативен ,интригуващ , сюжет ...едни доста  ненормални   и различни  отношения  между  брат  и сестра- Луи Гарел  и  Ева Грийн ,която  дебютира с  него  Heart Eyes
Завладяваща  атмосфера и музика.
"Инцеста между близнаците Тео (Луи Гарел) и Изабел (Ева Грийн) не получава своята логична обосновка да края на филма. Сцената сякаш се е случила в съня на Матю, провокирана от киноманската му фантазия. "Мечтатели" не е "Жул и Жим", но прилики между двата филма съществуват".
Бертолучи не пуска главните герои на улицата. Той ги затваря в огромен апартамент и прави плътски филм, провокиращ еротични копнежи.

# 301
"Blindness" - "Слепота"

Много добро филмче.   bouquet за този, който го препоръча Hug

# 302
 Ако някой е много нетърпелив-в Замунда са пуснали някакъв торент на "The last song", но не е с  особено добро качество и без субтитри - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=218074&hit=1

# 303
  • в сърцето на един мъж...
Няколко филма, които изгледах последните седмици, и преди са коментирани или препоръчвани, но да си кажа и аз какво мисля Embarassed
The Time Traveler's Wife - хареса ми, въпреки чувството на безнадежност и тъга. Ерик Бана както винаги е невероятен. Peace

Gam yee wai/14 Blades - интересен филм за честта и дълга и как дори любовта не може да победи това чувство за чест и как в името на тази чест, любовта води битки. Типично азиатски, въпреки това доста силен и стойностен, въпреки екшъна Simple Smile

The Hurt Locker - Доста говорихме за този филм, в интерес на истината и аз не разбрах защо му дадоха оскарите Embarassed Интересно ми беше как една жена вижда войната и отражението й върху живота. Имаше страхотно заиграване с камерата, перфектно изпипани картини, но и дребни недомислици, от чисто технически план. Интересен паралел беше направен между двете деца - детето на главния герой и малкото иракчанче и как той тръгна да отмъщава за него. Разговора, който води със сина си после и обяснението, за това, какво може да прави най-добре. В интерес на истината, го разбирам. Има такива мъже, познавам един двама и наистина не могат да тръгнат срещу себе си, затова и не се опитват, а се поддават на опиянението на войната, на адреналина, на екшъна. Този вътрешен подтик да прекрачиш всичките си лимити и граници... Не беше лош, от чисто кинематографическа гледна точка, но нищо стойностно не ми донесе. Въпреки това, не е лошо да се гледа Simple Smile

Leap Year - приятна свежа отпускарска комедия с типичен край. Въпреки отвратителното качество на торента Embarassed, филмчето беше доста добро и много разпускащо Peace Препоръчвам го за прекарване на два приятни часа, има доста свеж хумор Mr. Green

Dear John - очаквах повече, като очакванията ми бяха базирани на книгата. Това му е може би най-слабата книга, както и сравнително слаб филм, в смисъл, че ако човек се абстрахира от историята в книгата, може да хареса много филма. Отчитам си грешката, че четох книгата и тогава гледах филма. Ако бях направила обратното, вероятно щях да почувствам доста по-добре самия филм. Има доста неточности във филма, но вероятно са ги допуснали, за да направят по-интересен самия филм. Въпреки това, филма е романтичен, затрогващ и е хубаво човек да го види. Само една забележка имам - главната героиня беше ужасна Embarassed

# 304
Вчера се разсипах да гледам филми Rolling Eyes
"Broken Embraces" - "Счупени прегръдки" Не ми направи лошо впечатление, но не ме и заинтригува много Thinking Като цяло става за гледане Wink

"The Blind Side" - "Сляпата страна" Страхотен филм, думи нямам да го опиша. Ужасно, ужасно много ми въздейства и  2 часа изминаха като 2 минутки Heart Eyes Сандра Бълок - неотразима Wink

"Unfaithful" - "Изневяра" И този не ми направи много силно впечатление, а главната актриса как ме дразнеше.. Crossing Arms Но и той става за гледане Wink

# 305
"Unfaithful" - "Изневяра" И този не ми направи много силно впечатление, а главната актриса как ме дразнеше.. Crossing Arms Но и той става за гледане Wink
Даян Лейн е прекрасна в този филм и имаше напълно заслужена номинация за Оскар през 2003.  Grinning

# 306
  • Toronto
Dear John - очаквах повече, като очакванията ми бяха базирани на книгата. Това му е може би най-слабата книга, както и сравнително слаб филм, в смисъл, че ако човек се абстрахира от историята в книгата, може да хареса много филма. Отчитам си грешката, че четох книгата и тогава гледах филма. Ако бях направила обратното, вероятно щях да почувствам доста по-добре самия филм. Има доста неточности във филма, но вероятно са ги допуснали, за да направят по-интересен самия филм. Въпреки това, филма е романтичен, затрогващ и е хубаво човек да го види. Само една забележка имам - главната героиня беше ужасна Embarassed

Аз не съм чела книгата, обаче не ми хареса филма. Дойде ми доста захаросан. Подбора на главните актьори ми е странен, не ме грабнаха с нищо. И двамата ми бяха безлични и безиразни, да ме извиняват фенките на това момче, което се ползва явно с някаква популярност. Чак съм много изненадана, че този филм е на Ласе Халстрьом. Изобщо не мога да го сравня с "Тетрадката". Става за убиване на времето, но нищо повече. Мое мнение Peace

# 307
Даян Лейн е прекрасна в този филм и имаше напълно заслужена номинация за Оскар през 2003.  Grinning
Права си Rolling Eyes Просто самата и роля във филма ме дразнеше, а щом е успяла значи е прекрасна актриса Heart Eyes Peace

# 308
Тупарова, аз също бях доста изненадана от това, че филма е негов, но според мен Чанинг Татум се покрива доста с образа от книгата, докато Аманда Сейфрид ми беше доста далеч от първообраза. Не знам, сравнявайки останалите книги и филми, това е най-слабия Embarassed
Даян Лейн е много добра в "Изневяра" Peace

# 309
Greene , Geia, ако ви е харесал "Unfaithful" гледайте и A Walk on the Moon. Даян Лейн отново е в ролята на изневеряваща съпруга, но този път е с Виго Мортенсен, който на млади години е егати пича  Mr. Green

# 310
Савина, благодаря за предложението, за съжаление не го намирам обаче в сайтовете, до които имам достъп Confused

# 311
  • София
И аз не го намерих. Харесвам Даян Лейн.

Гледах и аз с Dear John . Нямах никакви очаквания, но определено не е филм, който бих гледала пак, дори и само да убия два часа. Толкова подобни филми има, че чак не разбирам защо продължават да снимат нови такива, които всички знаем как ще свършат.

# 312
В subs.unacs.bg има само едни субтитри - за версията A.Walk.On.The.Moon.1999.DvdRip.Xvid, потърсете я с Гугъл, излиза на доста места.

# 313
Да   и на мен ми е любим ...мисля скоро пак да си го пусна  Peace

# 314
Момичета имам една молба. Напоследък нещо се развълнувах за пътувания и красиви места и се питам можете ли да препоръчате филми с много красиви пейзажи? Аз въобще не мога да се сетя. Може и да е градски пейзаж, каквото и да е, стига да е чуждо и красиво.

Общи условия

Активация на акаунт