Отговори
# 60
извинявам се за дългото отсъствие, но нямах нет. Май ние ще артисаме от срещата, нещата ми се се закучиха нещо.

# 61
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Момичета, за голямо съжаление, ще кажа , че  ние неможем, просто по чисто финансови проблеми.Купихме къща,съдраха ни ....от такси всякакви около ипотеките.....ошушкани сме,със солиден заем, просто...няма как да стане  ooooh!

# 62
Здравейте момичета! Ние чакаме нашето съкровище. Ще бъдем в Търново в периода, който обсъждате и ще ми е приятно да се запознаем.  Надявам се да си изкарате чудесно.

# 63
Звънни ми, ако искаш да се видим като си в Търново 0889 83 50 26 !

# 64
Благодаря, Диде, за предложението. Ще се възползвам.

# 65
  • Русе
Здравейте и от мен,влязох давидя до къде сте стигнали със решенията,но от прочетеното разбрах че още нито дати нито място са уточнени.За нас да кажа че също е удобно първите почивни дни на юни,но пак трябва да знаем със сигурност до края на този месец за да може моя да си нагласи графика.Иначе ако сме здрави сме двама+ дете  Laughing.
Ивка всички предложения са хубави.На Кулата обаче не разбрах какъв е капацитета и цените.Карандилата май е много отдалечена особено за тези от Западна България.Това е мое мнение разбира се,не ангажирам никой с него.В крайна сметка където и да е пак казвам стига да сме здрави ще дойдем и то ще сме от петък там.
Искрено се надявам тази година да мога да ви видя старите познати а и новите попълнения.
Чао за сега.
Ивка ако с нещо мога да помагам обади ми се.Не ми пречи да звънна тук там.

# 66
Ще се опитам /но необещавам, че при нас ангажиментите са все в последният момент..нали имаме траурна агенция Thinking / да ида до Кулата в понеделник или утре, че е близичко до нас , за по-актуална информация, но през това време , някой който би трябвало да се ангажира все пак с организацията , може да звънне на телефоните дадени в сайта и да се разбере веднага с управителя-какво и що . До сега като съм търсила нещо все телефони съм въртяла , където е възможно на място, но предимно - с телефоните.Кой ще е организатора ? Съжалявам, че се оттеглям сега. Ако пък сте тука наблизо може и да прескочим за малко  Flutter

# 67
И ние отпадаме, мъжът ми закъса много сериозно със зъбите и всичко де що е пари не за ядене и за сметки се пренасочват към зъболекаря.

# 68
  • Русе
Явно среща няма да има.Няма активност.
Бях казала че ще звънна тук там да разпитам и да дам инфо,но се случи така че заминахме извън града и неможах.На всичкото отгоре сме болни.
Ако някой нещо  е разбрал да пише.

# 69
За среща от 25.07-31.07 на черноморец

# 70
ако сме по тоя край по това време, там сме

# 71
е, имаше една тема преди от сорта"кой къде е и кога е и защо така е". Май натам отива и тази-кой къде се вее из Българията, че да се засечем. Почвам да си водя записки.
 А другарките от миналата година, дето профучаха и не намериха време да се отбият да си вземат билЯШка #Cussing out

# 72

Като няма среща поне да ви поканя на този празник, който има път, да заповяда!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=499606.0

# 73
Момичета незнам дали се повтарям/не помня дали вече съм го писала/,но аз цяло лято съм на Черноморец/тоя до Созопол/Ако някой има път надолу към Созопол,Приморско и още на юг и има желание може да се отбие до Черноморец за кафе или питие. cheers  sport027  grinning039Там съм от 15.06 до 10-15.09.Малкия няма да е при мен през цялото време,ще ми го доведат когато пристинат към 25.07 други мами и деца от форума на почивка.Компа ще бъде с мен обаче така че може да пишете ако някой има път натам

# 74
  • София
Е, ако някой е на Албена последните две седмици на юли, да се обади  Wink

Общи условия

Активация на акаунт