Отговори
# 30
Аз ще гледам и в зависимост от мястото ще кажа, с бебето не се наемам да ходя на места с общ санитарен възел на етаж. Иначе засега сме за.

# 31
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Аз нали съм по средата на страната и на място с удобен всякакъв транспорт от всички точки до тук...се сетих за следните места
Това нещо е в Лясковец....до Г.Оряховица   http://www.manastira-bg.com/index_bg.php  освен просторно място за бягане, басейн за ползване, има манастир наблизо-"св.Петър и Павел", Арбанаси е на една ръка разстояние също и манастирите там с чудотворните икони. Утре ще проверя дали е отремонтирана тука извън Г.Оряховица - хижа Божур, че на празника на многодетните беше прекрасно. Решила съм даже там да направя на Павел рожденният ден-поляни,игри, безопасно, чист въздух, място за скара - ето снимки да добиете впечатление....http://didimam.snimka.bg/maternity/sreshta-na-mnogodetnite-rodit … g.370653.11876436
А това е точно до Търново-в с.Леденик  http://www.naplanina.com/Велико_Търново/13-0-0-71-0.html
Светкавица супер е обаче става отдалечено за тия от другият край на страната  newsm78

# 32
  • Там където е семейството ми
Утре ще проверя дали е отремонтирана тука извън Г.Оряховица - хижа Божур, че на празника на многодетните беше прекрасно. Решила съм даже там да направя на Павел рожденният ден-поляни,игри, безопасно, чист въздух, място за скара - ето снимки да добиете впечатление....http://didimam.snimka.bg/maternity/sreshta-na-mnogodetnite-rodit … g.370653.11876436
Аз обещах да поровя за хижи и подходящи места,ама...........Преслава се сдоби с висока Т и повръщане и съм на нокти от два дни.Обаче хвърлям набързо по едно оЧо. Mr. Green
Всички предложения до тук са наистина невероятни,хижата обаче тази която мамчето е дала линк ми грабна сърцето.......тази огромна равна поляна,с тези весело тичащи деца.......много наистина много ми хареса.

# 33
Дидка и двете ти предложения ми допадат.

# 34
Дидка, на мен също ми допадат.Още повече ще мога с автобус да пътувам до В.Търново, а оттам, надявам се да ми помогнете с превоза.таткото така и не мога да го привлека за идеята, но и неговите ангажименти са такива, че никога до последно не се знае

Pashokito,  моето предложение/ което за съжаление е доста отдалечено от центъра на България/ е за село Шкорпиловци.Миналата година в началото на сезона бяхме там.Съвсем обикновено е, но с всички удобства, морето е буквало на няколко метри през една полянка се стига, плажната ивица е широка, а гледката от бунгалата е към една поляна и гората.За обща среща не става, заради това, че е далече, но си мисля, за една "морска среща" в началото на сезона, например заедно с момичетата от Бургас, стига да има желаещи.

# 35
       http://www.naplanina.com/Велико_Търново/13-0-0-71-0.html   - това си го копирайте и си го сложете на адресната лента  , че не излиза целият линк активен - това е в Леденик

имат си и отделен сайт   http://www.kulata-bg.com/bg/

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 21:19 от Дидка

# 36
Това ми харесва и цените са много приемливи.

# 37
Здравейте момичета, не че съм от Горна Оряховица` оп до Горна Оряховица /аз съм селянката с колелото Mr. Green/ ама предложенията на Дидка са супер и двете , плюса в това е че и тя , и аз пък някои други от нащите мами могат да приютят и някои в домовете си аз например взимам 1,4членно семейство без проблем за две нощувки. Макар и да съм на село все пак живея върху 140 кв.м. #2gunfire   bouquetА пък не ме бърка и да спя на 10 км от дома. Мога да организирам и превоз до забележителностти в околията. За мамите с претесненията за санитарните възли ще кажа моят син съм го повлякла от 55 дни след родилното на всякъде а на 8 месеца го заселих за 7 дни на палатка на язовир Йовковци , а на 10 месеца го дигнах и го закарах за 18 дни на морето на каравана. Хей момичета много е важен мига, а не условията. Века в наште срещи не е от значение, важен е момента и връзката коята изграждаме помежду си.  bouquet Държа да спомена , че нашите деца преди да дойдат при нас са били в много по лоши условия, бъдете сигурни в това.  Не най- важно топлата вода да му измиеш дупето , много по важно е обичта която ще му дадеш. А на тия срещи всички които присъстват блекат от любов. #2gunfireлеле направо да вземете да ме гръмнете за много писане ама какво да се прави аз съм си литератор.  JoyКаквото и да решите аз съм за от три семейства с 5 деца.

# 38
  • София
Спор няма, че обичта е важна, ама аз съм глезла и си обичам и топлата вода  Wink Mr. Green

# 39
Нека първо се преброим , кои биха дошли на среща и да уточним някакви евентуални дати ....естествено , че ще има условия! Така вече ще е по-разумно да се преговаря, защоо може харесаната база да е заета за дадената дата, докато се моткаме, едни и същи си пишем, нека всяка заяви би ли дошла или не, кое време я устройва -края на май,началото на юни newsm78

# 40
  • София
Аз нямам претенции за датите - и края на май и началото на юни са добре. Ние сме 2 възрастни + 2 деца. Казах си го вече няколко пъти - притесняват ме условията, така че и аз като Кудку - ще видя, къде ще ходите и ще реша  Peace

# 41
И аз съм за - 2 възрастни + 1 дете. Датите са без значение, стига да не е около 24 май.

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 22:33 от merianna

# 42
И аз съм за- 2+1дете.Като дата 29,30 май.Началото на юни /8-9.06/заминавам на Черноморец.Но разбира се датата както е удобно на всички.Иначе и на мен ми хареса хижа Божур и комплекс Ушев.Не етолкова важно къде стига да е удобно за всички.Важна е компанията и купона.

# 43
 Embarassedмного се извинявам , ако съм засегнала някого. Аз въобще нямам притенции, но немога през май , мен ме устройва дата през юни без значение. Ние сме 4 възрастни + един двуметров тинейджър , една малка дама и близнаците сигурни. И още двама възрастни и едно дете под въпрос? но до 10на дни ще се реши и за тях.
 Цвети68 4+4 твърдо

# 44
Ние сме 1+1.Датите също са без значение. Само да сме здрави.

Общи условия

Активация на акаунт