Отговори
# 75
Е, ако някой е на Албена последните две седмици на юли, да се обади  Wink

уууууууууу, бароФка Mr. Green
ние от утре, живот и здраве сме селяни. засега планираме две седмици, но двете седмици лесно могат да станат няколко месеца Joy
на 35 километра от царево сме, нет естествено ша имам. вирлес, както вика мама hahaha
на питиета не мога да наминавам, щото съм безалкохолна и диетична. ша ставам красавицъ. на кафенце обаче може Wink

# 76
  • Там където е семейството ми
Както стана ясно вече,среща общо форумска,няма да има сега.....казвам сега,защото след като народът се прибере от почивки по морето септември месец,мъжът ми е твърдо решен,че той ще организира срещата. Mr. Green

За морето края на юли,мирето по нагоре е писала от 25 до 31 юли на Черноморец.Ще сме няколко семейства от форума там,свиркайте,който е наблизо,а ако някой не е решил къде да ходи на море,да заповяда при нас.Купонът се очертава да е на ниво.  family 1swing  grinning039

# 77
Ако някой е Ф Албена, или наоколо, по което и да е време да се обади  Mr. Green

# 78
aз таковата  Crazy до октомври с прекъсване от 14 дена съм на село. на 35 километра от царево сме. който иска да идва, но сме строителна площадка Mr. Green сагата с ремонта продължава, разгеле, почваме след покрива довършителните.

другарката мираета доди вчера да ме провери. засне и пълнометражен филм как купувам зеленчуци Joy
демек, който иска, да свирка, ще наминаваме, ако сте по южното черноморие. при нас също има къде да се спи, тоест, една съседка дава стаи с или без закуска. чистичко и готинко. има и вариант, 30 лева дневно, пълен пансион с водач за баирите Wink
няма да обяснявам какъв рай е тук, защото съм пристрастна и както знаете за това село съм готова да умиргам Heart Eyes
варненките лично ще ги посетя с цялата челяд. същото важи и за другарката от добрич.
божкейййййй, доживях да имам около себе си адекватен човек. свекърва ми е страхотен пич и с нея гледаме и контролираме децата. едно на 4, едно на 50 и едно на 77 Wink

# 79
Сори за спама, ама съм си гарга любопитна , както някои другарки прозорливо забелязаха Mr. Green
Та , Матееее, не си трай, не хвърляй пясък в очи, пък бил той и старнджански...Я кажи , оназ моминската риза на Калина използвА ли я по предназначение, че да додим да я видим на по сладка ракия Wink

# 80
мне, мисля още... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт