Отговори
  • Там където е семейството ми
Средата на март е,почти е време мисля аз, да започнем с предложенията за дати и място,където да се проведе нашата тазгодишна среща.

# 1
  • Русе
ИВКА 10   благодаря за напомнянето.Аз не обещавам нищо отсега.И някои знаят защо.Ще следя темата.Когато решите само да сме живи и здрави ще сме там,но няма да се каня много много като миналата година,защото накрая сметките ми излязоха криво.Знаете ,че много искам да ви видя и искрено се надявам да успеем. Hug

# 2
 Hug
Чудесна идея . Миналата година изкарахме страхотно , запознахме се и завързахме приятелства.  Ще се постараем да дойдем.
Но нещо ми се струва слаб ентусиазма .
Преди година и нещо имаше даже срещи и в София за живеещите тук да се запознаят , а сега не е се е появявало подобно съобщение.
Може би като се уточни месеца и ще има повече желаещи да обсъждат срещата.

# 3
Браво съкровище, крайно време беше да разбуниш духовете, Нали знаеш , че имаме ново попълнение близнаците Тереза и Тонислав,
на по 1.2г. и 5 годишната Мария , която е същински ангел абе много готина история така, че ние от Горна оряховица ще сме по множко тая година Hug. За сега от мен толкова, утивам да шетам щото мъжо ми е рожденники трябва да го отразим подобаващо. Поздрави на всички с които се знаем и на всички с които имаме шанс да се запознаем  а за старата група да знаете че ще ви доведа много силно попълнение. Така, че ало Пловдив и Елхово понаучете таблата и картите и започвайте луди тренировки за да не станете за резил.
.

# 4
Браво съкровище, крайно време беше да разбуниш духовете, Нали знаеш , че имаме ново попълнение близнаците Тереза и Тонислав,
на по 1.2г. и 5 годишната Мария , която е същински ангел абе много готина история така, че ние от Горна оряховица ще сме по множко тая година Hug. За сега от мен толкова, утивам да шетам щото мъжо ми е рожденники трябва да го отразим подобаващо. Поздрави на всички с които се знаем и на всички с които имаме шанс да се запознаем  а за старата група да знаете че ще ви доведа много силно попълнение. Така, че ало Пловдив и Елхово понаучете таблата и картите и започвайте луди тренировки за да не станете за резил.
.
Честит Рожден Ден на Даков.Да е жив и здрав,прав и корав. Mr. Green    bouquet  bouquet  bouquet Целувките са за него Цецке,да не си помислиш,че са за теб. Mr. Green
Попълненията са винаги добре дошли,с нас най-вероятно ще има едно семейство,ама няма да издам кое е,нека е изненада за групата от морето. Mr. Green
Тази вечер,чакам гости и няма да имам време,ама утре вечер като се прибера ще ровна малко из чичко гугъл и ще напускам оферти.
Давайте предложения за месец

П.П.А за картите.не бери грижа скъпа.Ново тесте сме купили,аз му врачувам всяка вечер,ако искаш да знаеш.Няма лъжа,няма измама в кърпа сте му вързани на мъж ми(аз щото ни карти играя,ни табла умея)

# 5
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Дааааааа време е за размисъл  newsm78 Давайте предложения къде евентуално  Hug  началото на юни ми харесва като време!
 А за новите , които не са идвали , трябва да знаят , че се търси място за поне 15-тина семейства, на сносни цени, някои ще са от петъка до неделята-две нощувки,някои само събота-една нощувка! Да има зала-столова  евентуално където да се събереме всички, кухня - където да си готвим ... място за игри на децата !
lora_77- Ива   Heart Eyes ще дойдете и още как
mr.been ще се раздвижат духовете със сигурност сега
cveti_68 подобаващо , а ...тайна да пазиш цял ден  ooooh! и да некажеш , че Нарезанчо е рожденник   bouquet
мамина аз ще проверя на Вонеща вода дали направиха ремонта, утре ще питам и ще пиша. Лошото е, че много се канят,малко идват, търсим за по-вече хора , а накрая идват по-малко хора.Нека посъбереме предложения.........ииииии браво за темата!

# 6
Засега запис! Много съм ентусиазирана, детето вече е по-голямо!

# 7
  • София
mr.been, в хайда се спряга някаква среща в София, ама каквито сме несериозни, аз не вярвам.

Тази година не се записвам от рано, че миналата година се записах, пък не дойдохме. Само да кажа, че ние 10 април и 17-18 април не можем. Решавайте без нас, ако можем ще дойдем  Peace

# 8
Нашата станция във Вонеща вода -отпада! Няма проблеми да се уреди на Черноморец в станцията и бунгалата-но е твърде далече от средата на България! Групата от морето я знае...от 25 юли ..пу пу сме там!
Търсете нещо около средата на страната, за да е максимално удобно на пътуващите от всички краища Thinking
ИВКА 10 на срещата ще видим още две сладки близначета значи  Hug

# 9
Нашата станция във Вонеща вода -отпада! Няма проблеми да се уреди на Черноморец в станцията и бунгалата-но е твърде далече от средата на България! Групата от морето я знае...от 25 юли ..пу пу сме там!
Търсете нещо около средата на страната, за да е максимално удобно на пътуващите от всички краища Thinking
ИВКА 10 на срещата ще видим още две сладки близначета значи  Hug
По темата......Цецка миналата година докато бяхме на Коман,беше споменала за една хижа.....убийте ме,ама не помня името,ще чакам да се включи.Довечера ще се поразровя,отново за оферти и ще напускам линкове тук.
Като за месец,аз също съм съгласна за началото на юни месец,но може и други предложения за месец да кажете.

Мамче.......,рекох да го пазя в тайна,ама яла съм сигурно кокоши крака и сърце юнашко не трае. Mr. GreenДа,точно те ще са,Митко и Танчето,когато им разправях за нашите срещи,бяха много ентусиазирани,така,че стига да нямат неотложни ангажименти,вярвам,че ще дойдат. Grinning

# 10
фокси - мерси , ама кажи хайда какво е? Simple Smile
а за срещата лятната - нека да е края на юни - или даже / да порасне малко бебето  newsm03 / , но това не е най-важното , ще се съобразим с мнозинството .
ивка 10 и ние почваме да баем на едни карти.
кажи на Ванката , Валентин е готов за нов турнир .

# 11
  • София
Темата Хайд парк Hug

# 12
Момичета, аз имам само една претенция към мястото на срещата. Моля да е на равен терен, защото не ми се тича по стръмното нагоре-надолу! Много ви моля Peace

Пък и ако доведете някоя баба, до гроб ще съм ви благодарна Simple Smile

# 13
Ще има каки...така че споко, ще можем да минем и без баби, но и баби да има  Hug са добре дошли  Mr. Green
Ще звъннем на хижата на Плачковци-има хижа и бунгала-но не се знаем колко ще сме  Thinking

# 14
Казвайте за какви пари да търсим и да се поровим из старозагорско, че ще сме най-удобни за всички. Вече сме и доста, да се представим достойно като домакини. За картите, от сега ги слагам под въглавницата на Венци всяка нощ, така че пазете се cveti 68, много е задобрял.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт