Отговори
# 15
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
merianna просто провери офертите, бяхме ходили на една станция преди няколко години там при вас. Цената-колкото по-малко  Mr. Green толкова по-добре! .....за края на май-началото на юни  newsm78

# 16
Момичета, вижте какъв рай намерих!

http://www.balkanskiray.com

Ако наемем вилата и сме поне 30 човека ще ни излези сгодно.

# 17
Момичета, вижте какъв рай намерих!

http://www.balkanskiray.com

Ако наемем вилата и сме поне 30 човека ще ни излези сгодно.

Прекрасно е!

Аз надниквам в темата и чакам да видя дали ще се избере място, до което можем да стигнем с обществен транспорт- автобус.Ако дойдем, ще сме само с детето, на автобус бих го качила, но ако се налага пътуване с влак няма да се справя.

# 18
  • София
Мястото наистина изглежда приказно

# 19
момичета на дрента е много хубаво ама ????????????? първо не се знае колко ще сме, после нашите деца се нуждаят от много площ за игра, нали знаете като се съберат всичките каква лудница става дано не убидя някого ама си мисля , че с толкова дребни и палави дечица не сме за такъв лукс. Аз понеже две години оставах да изчистваме и знам какъв хаус е след нашето прибиваване пък и ни се иска да е за два дни от петък след обяд до неделя. Да Плачковци е добра идея ама няма да хареса на тия дето неискат баири там са само такива и кози пътеки казва се вила"Рай". Нямам почити никакво време да се ровя но мога да видя на Ястребино има страхотна база със станция и бунгала мога да звънна там е равно , ама пък е в голяма близост до язовира, което само по себеси е ясно , че е опасно за децата.

# 20
Надявам се да се включи и Miani.Тя миналата година имаше идея за някакъв бивш пионелски лагер около Търговище.

Miani, обади се и дай инфо, плииийз!

# 21
Ако е удобен за всички като дестинация, можем да се съберем и там. В гора е, равно е, има и поляна, само за щури деца е, не е луксозно, има кухня, няма значение колко ще сме, базата е голяма, евтино е. Стара почивна станция е. С голяма зала за карти и щури деца, в случей, че времето не е хубаво. Ще потърся снимки да кача следващата седмица. Единствен недостатък е, че стаите са без санитарен възел, има общ на етажа. Може би за 1-2 вечери не фатално. В Търговище има също добре отремонтирана хижа, с нормални цени - "Соколите". Но няма голяма поляна и трябва да се направи резервация. Докато в базата на ученически лагери можем и в последния момент да решим. Като база е сравнима с хижа Коман, но по-голяма.

# 22
Ако е удобен за всички като дестинация, можем да се съберем и там. В гора е, равно е, има и поляна, само за щури деца е, не е луксозно, има кухня, няма значение колко ще сме, базата е голяма, евтино е. Стара почивна станция е. С голяма зала за карти и щури деца, в случей, че времето не е хубаво. Ще потърся снимки да кача следващата седмица. Единствен недостатък е, че стаите са без санитарен възел, има общ на етажа. Може би за 1-2 вечери не фатално. В Търговище има също добре отремонтирана хижа, с нормални цени - "Соколите". Но няма голяма поляна и трябва да се направи резервация. Докато в базата на ученически лагери можем и в последния момент да решим. Като база е сравнима с хижа Коман, но по-голяма.

На мен ми харесва! Аз съм стара туристка и не ме плашат битовите неудобства, важно е децата да има къде да играят!

# 23
Miani, а как са цените там, за да сравним с моето предложение:
http://www.visit.bg/staedte/photel.php?hotid=245
http://ushevhotel.com/bg/
Цените за нас:
15 лв- нощувка със закуска
46 - пълен пансион (нощувка, закуска, обяд, вечеря)
За деца под 12 год - намаление 50%
За деца от 12 до 16 год - намаление 20%
За деца под 2 г. - безплатно.
Алкохол - можем да си вкараме.
Има поляна извън комплекса.
Ако проявявате интерес, може да направим реални снимки и да продължим уговорките. Намира се на 10 км. от Ст.Загора. Няма да има проблем с транспорта - ще извозим всички (как прозвуча само).
Относно предложението на miani и за там съм за (това е моят роден град - с удоволствие пак ще го играем домакини)  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 17:43 от merianna

# 24
Поради технически причини базата в Търговище отпада. Днес говорих с шефа и там не може. Но имат хубави бази на Боровец, Сливенски минерални бани и Бузлужа. През седмицата ще провери условията и ще пусна линкове. А цените са подобни. 

# 25
  • София
Момичета, нека все пак  да гледаме и условията - не мога да заведа две деца на място, където няма самостоятелен санитарен възел, все пак сме в 21 век, или бъркам? А без топла вода постоянно изобщо не мога да си и помисля - малкото е с памперс и като се наака не мога да топля тепърва вода.

# 26
Мерианна, как сте с обгазяването там Mr. Green

# 27
Ами да предложа нещо изпитано- хем евтино, хем с всички удобства, пък и сезонът е подходящ:
http://morsko-oko.hit.bg/galery/galery.html

Единственият недостатък е, че не е равно отдалечено мястото от всички градове.

# 28
Предложението за Ушев е супер  newsm10.Много е готино там.Апък още повече през юни.Ще бъде страхотно! smile3521Светкавичка това къде се намира"Морско око"-не ми стана ясно

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 22:07 от pashokito

# 29
Мерианна, как сте с обгазяването там Mr. Green
Ами добре ни се отразява - хубавеем, хубавеем .... Laughing
А сега сериозно - не е толкова често, че да съвпадне с двудневния ви престой.

Общи условия

Активация на акаунт