Незабравима(unutulmaz)-тема- 20

• 32 572
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Оня боклук Тюркян ще се пържи в ада . Няма толкова проклето същество #2gunfire #2gunfire #2gunfire

#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

вече нямам думи за нея, дори и лоши, ако това е образа на съвременната майка в Турция, са го закъсали много зле......а турския СЕМ да не се занимава с глупости , а да сезира комисията за закрила на детето

# 511
  • София
Тая Еда е тотално изтрещела. ooooh! ooooh! После Харун бил нерешителен.. колко пъти й говори да разкрият истината тя все му отказва. На всичко отгоре тръгнала с Толга за Америка. Направо се изкефих, като й казаха,че няма да ходи. А какво се пъне като глист на буца да не ражда, при положение,че й казаха,че може и тя и бебето да умрат. ooooh! ooooh! ooooh! Харун го е закъсал. Направо ми стана жал , като се прегръщаха с Толга под носа му  Crossing Arms Мелда е страшна проклетница, какво цели. Като слуша Плюлай до далече ще стигне. Дано на Еда да й дойде акъла и да каже на Харун за бебето, а не той да ми се жени за Мелдището ooooh! Тая па Ферда как излъга Мелда,че щяла да е най-хубавата булка, как ли пък не.. изобщо не й е мястото на нея за булка на Харун... ooooh! ooooh! ooooh! Като се замисля може би е по-добре да се оженят за да види,че не може да живее с него и че работата е обречена,че да се опомни веджън завинаги,че той няма да я погледне като жена. Бракът им е обречен само , дето пръскат пари за годежи и сватби..  #Crazy Джемил как не са го подгонили пак лихварите не знам, за дето плаща на Мелда годежът и за какво да е нещастна. А Тюркян води класацията по изроди във филма хем знае за Еда и Харун, хем седнала и ми кипри Мелда #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Саадет и тя голям морал извади.. На Мелда щяло да й проличи не знам си кво,нали знае,че сина й не я обичаше и я съветваше да спре да се надява, защото ще живее като нея. Мислела доброто на сина си. Само гледат да не се посрамват и не им пука как се чувстват останалите. То по тяхната логика Харун трябва да се ожени и за двете...
Деградацията на Мелда взима връх вече #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Бату и той големи факсове, големо нещо. Точно това не вярвах,че ще го направи #Crazy #Crazy ooooh! ooooh! Много добър анализ на Куин,че в него се борят две личности.
Бясна съм на целият сериал просто..
Мелда е толкова проста,че дори не си направи труда да отиде да хване от някой.. седи си девствена..  ooooh! ooooh! Няма такава простачка. И без това се надушиха с онова долнище Бурак , да се вземат и без това на Ашъл й е писнало от него, пък и той го раздава осеменител hahaha
А пък охраната в къщата.. Е без коментар.. Харун влезна в горящата къща тея седят и гледат.. добре,че излезе та решиха да се погрижат за Толга. И тоя седи прев вратата на банята и не може да вземе решение..тцтцтц  ooooh! ooooh! ooooh!
Извинете за дългият пост.. Hug bowuu

Ти знаеш ли, че там може да е разковничето. Мелда може въобще да не е нясно с някои работи, свързани с бебетата и правенето им. Ако е гледала само турски сериали, как ще разбере? Едва ли безумно тъпата й и проста и майка се е осмелила да я посвети в толкова срамни неща, за които даже и комшиите избягват да говорят. Аз примерно до 4-ти клас си мислех, че за тази работа е достатъчно двама души само да си полегнат някъде. Е, тя Мелда това вече го направи. Повече може и да не знае.

# 512
Особено смешно ми стана като правеха приготовления за сватбата. Голямо гласене. Добре,че Тюркян не е с дрехите от годежа  hahaha hahaha hahaha hahaha За какво толкова се киприха и приготвяха, като сватба няма да има.  hahaha
Сигурно на Еда ще й стане лошо. Може ли да понесе тази мъка ще я закарат в болница и ще извадят бебето. После ще има големи борби за живота й . Бебето ще е болно , ще трябва кръвопрелитие ще търсят бащата и най-после ще се разбере. ooooh! Ако Харун не се е издал преди това. Сега е лесно с нероденото бебе, ама после  #Crazy #Crazy Само да не свърши Хару в някоя лудница , че го виждам,че почва да дава фира Thinking Thinking Thinking

# 513
  • София
Оня боклук Тюркян ще се пържи в ада . Няма толкова проклето същество #2gunfire #2gunfire #2gunfire

#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

вече нямам думи за нея, дори и лоши, ако това е образа на съвременната майка в Турция, са го закъсали много зле......а турския СЕМ да не се занимава с глупости , а да сезира комисията за закрила на детето

Налага се още сега да започне разширение и преустройство на адар най-вече 9-ия му кръг, че толкова народ само от този сериал няма да може да побере.

# 514

Цитат
Особено смешно ми стана като правеха приготовления за сватбата. Голямо гласене. Добре,че Тюркян не е с дрехите от годежа  hahaha hahaha hahaha hahaha За какво толкова се киприха и приготвяха, като сватба няма да има.  hahaha
Сигурно на Еда ще й стане лошо. Може ли да понесе тази мъка ще я закарат в болница и ще извадят бебето. После ще има големи борби за живота й . Бебето ще е болно , ще трябва кръвопрелитие ще търсят бащата и най-после ще се разбере. ooooh! Ако Харун не се е издал преди това. Сега е лесно с нероденото бебе, ама после  #Crazy #Crazy Само да не свърши Хару в някоя лудница , че го виждам,че почва да дава фира Thinking Thinking Thinking

ха, ха ,ха да но излезеш права, но моля, моля без последното

# 515
Добро утро и от мен. Да ви е добър и лек деня.

Сценаристите се подиграват с нас. Всичко върви без посока. Сякаш за тях е важно да има само страдание,сълзи,болка и мъка.

Спокойно само - нека гледаме на нещата потресло. Сценаристите могат да влияят върху всички събития, тоест да ги проточват, усукват, заплитат и т.н., колкото си искат, за да ни пилят по нервите. От тях например само зависи дали и кога ще се разбере, че Мелда не е бременна, а и всички останали лъжи да се узнаят. Но има две събития, върху които сценаристите вече не могат да влияят - нещо като капани, които сами са си заложили. Това е раждането на Еда и сватбата на Харун и Мелда. Тук вече няма накъде да се отлага и от това как ще протекат двете събития ще зависи финала. А той е близо. След раждането и сватбата, ако въобще се състои, вече нищо няма да е същото.

Аз все пак съм оптимист и съгласно моята теория за "престъплението и наказанието", смятам, че Еда и Харун вече платиха висока цена за греха си. Сега е ред на Мелда и компания да си платят за техните. Дано това да гледаме до края.

Не говоря само за развоя на филма. Говоря за нещо,което ме задържаше пред екрана,когато дават турски сирияли ( не за всичките филми разбира се).  Имам в предвид професионализма на целия екип. Детайлите са много важни, за да изпиташ пълно удоволствие. А напоследък гледаме неща сякаш за малки деца са подготвени или за малоумници. Има само лутане,тъпчене на едно място и вайкане. Това е моето мнение разбира се.

# 516
Добро утр и от мен! Изчетох Ви изгледах и серийката. Благодаря за превода на момичетата.  Hug
Ужасен епизод  smile3514
Мелда и Гуляй  #2gunfire  #2gunfire   #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out  намам думи .  #Cussing out
Харун и Еда и те изтрещяха той ще се жени за тая овца, Еда пъ нямало да ражда.  ooooh!  ooooh!  ooooh!
Направо се оляха тея сценаристи.  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

# 517
Момичета, къде са последните думи на Еда, които Бинзи е превела ?
Бинзи преведе думите на Харун.Еда накрая каза само:"Ямур"

Къде е този превод, че не го намирам...

# 518
Задавам си аз въпроса. Истинска ли е любовта между Харун и Еда? И за съжаление отговорът ми е не. Истинската любов е себеотдаване. Тя носи радост, а не мъка. Тя те кара да летиш, а не да се давиш. Тя те кара всеки миг да търсиш любимия,а не да бягаш от него. Тя те кара да я браниш, а не да я предаваш. Тя ти дава сила да се изправиш без страх срещу целия свят, а не да се страхуваш. Мога да изброявам още много неща, но ще спря до тук. За мен това е любов илюзия,любов мечтание,която по нищо не се различава от любовта на Толга и любовта на Мела,

# 519
Добро утро и от мен на всички форумци! Напук на най-гадната серия до тук, радвайте се на прекрасният слънчев ден на вън!Огромни благодарности на Форбс за превода и на всички участници за откровените мнения. love001Абсолютно съм съгласна с вас за всичко, което пишете. Сценаристите наистина се подиграват със зрителите. Не стига, че има страшно много противоречия в детайлите, но и тази каша, която забъркаха....... Малоумна история. Направо са си за  #Sniper #Sniper #Sniper

# 520
Задавам си аз въпроса. Истинска ли е любовта между Харун и Еда? И за съжаление отговорът ми е не. Истинската любов е себеотдаване. Тя носи радост, а не мъка. Тя те кара да летиш, а не да се давиш. Тя те кара всеки миг да търсиш любимия,а не да бягаш от него. Тя те кара да я браниш, а не да я предаваш. Тя ти дава сила да се изправиш без страх срещу целия свят, а не да се страхуваш. Мога да изброявам още много неща, но ще спря до тук. За мен това е любов илюзия,любов мечтание,която по нищо не се различава от любовта на Толга и любовта на Мела,

newsm10 newsm10 newsm10

# 521
  • София
Не говоря само за развоя на филма. Говоря за нещо,което ме задържаше пред екрана,когато дават турски сирияли ( не за всичките филми разбира се).  Имам в предвид професионализма на целия екип. Детайлите са много важни, за да изпиташ пълно удоволствие. А напоследък гледаме неща сякаш за малки деца са подготвени или за малоумници. Има само лутане,тъпчене на едно място и вайкане. Това е моето мнение разбира се.

[/quote]

Права си за това. Започва да прилича на някаква приказка на ужасите за незаспиване. Героите започват да изглеждат схематични и шаблонни, изкуствени някак си, точно като в приказките. Еда, а и не само тя, продължава да реагира неадекватно на поведението на сестра си и на целия развой на събитията. То хубаяво да е добър човек, но не може на лошото да отговаряш единствено и само с добро. Такова нещо имаше и в Перла - отначало Инджи ми беше симпатична, но после ми писна да виждам как по един и същи начин реагира на лошото. И спрях да го гледам. При нас същата работа. Става изтъркано и неубедително.

# 522
Бинзи преведе думите на Харун.Еда накрая каза само:"Ямур"

Къде е този превод, че не го намирам...

една твоя дума и мога да се откажа от всичко само една дума

Етова каза Харун на Еда.

# 523
Ами да, това е най-логичното продължение! smile3521 Май трябва по-бързо да се роди това дете, че да им дойде акъла в главиете.

# 524
След такъв епизод или по-точно след такива серий напоследък ще си спретним една среща нашата бойна група в психиятрията в Карлуково. Даже може да си организираме курс по литературно четене при груповите сеанси. Ако и натам сериите са така напрегнати ще си запазя южна стая с гледка към балкана.  И ще ви чакам да дойдете и вие.smile3521 smile3521 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт