Незабравима(unutulmaz)-тема- 20

• 32 586
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
добро утро и от мен Simple Smile

след снощната депресираща серия се замислих - дали можем да преброим от колко серии не се е случвало нищо хубаво в тоя сериал? Само гадости и нищо хубаво! Тия, дето мислят сюжета имат няква извратена концепция за 'зрителски интерес', щото ние, въпреки постоянното лошо, дето се излива от повечето герои, продължаваме да гледаме, но това не е никак здравословно!

# 496

след снощната депресираща серия се замислих - дали можем да преброим от колко серии не се е случвало нищо хубаво в тоя сериал? Само гадости и нищо хубаво! Тия, дето мислят сюжета имат няква извратена концепция за 'зрителски интерес', щото ние, въпреки постоянното лошо, дето се излива от повечето герои, продължаваме да гледаме, но това не е никак здравословно!

Harda, напълно подкрепям.
Трябва да има поне малко и положително зареждане, а то мъка и сълзи толкова серии, вече десет ще станат, след онези мигове, когато те бяха заедно и светът изглеждаше толкова красив и справедлив ...

# 497
  • София
Добро утро и от мен ! Стихотворението е супер ! Grinning
Добре действа за настроението след снощната серия...

Благодаря за първия положител отзив! Като един скромен поет-мазохист очаквам и още комплименти. Но докато чакам ще споделя с вас под секрет тактиката ни за превземане на Истанбул. Ние, елитните части, съставени само от поети-садисти, нахлуваме откъм европейската част. В същото време откъм азиатската напредват озверелите орди на федерацията на анадолските пенсионери. По море към Босфора се придвижда голяма армада от най-малко 70 бойни кораба, маскирани като яхти.

Нека обаче тази меко казано гениална тактическа схема си остане в пълна тайна, за да не ни разкрие врага и предприеме действия, обезмислящи атаката на Истанбул. Нека я опазим така, както сценаристите пазят в тайна финала на сериала - най-строго пазената държавна тайна в Турция.

Приятен ден и успех в подготовката на операцията с кодово наименование "Незабравима".

# 498

Harda, напълно подкрепям.
Трябва да има поне малко и положително зареждане, а то мъка и сълзи толкова серии, вече десет ще станат, след онези мигове, когато те бяха заедно и светът изглеждаше толкова красив и справедлив ...

да, и аз някъде към 10 ги преброих, но 10 турски серии, което е почти месец по Нова. Тва направо е мазохизъм 3-4 седмици да гледаш само мъка, болка, злоба, омраза, сълзи, отчаяние, безнадеждност, интриги и всичко, дето се сещате от тоя род.
Историята като замисъл е хубава, актьорите са супер, но много 'пресолиха манджата' и взе да ми писва ...

# 499
Писма ми и на мен, но не мога да се откажа да го гледам, там е проблемът.
Затова пък ще внимавам много преди да започна да гледам друг турски сериал.

Пожелавам ви приятен ден !
Навън слънцето се усмихва.  Grinning
Сещам за една песен на Мими Иванова, в която се пееше "любовта, която ражда светлина" ...
Хайде, дано в следващите серии има от тази любов, иначе всички знаем, че любовта е и болка и страдание....

# 500
  • София
Момичета, къде са последните думи на Еда, които Бинзи е превела ?

на харун бяха думите "само една твоя дума"...нещо такова

Тя, тази прословута дума на Еда (колко пъти вече я питаше Харун), ако я беше казала и правеше дупки, Мелда и цялата останала сган щеше вече да е на решето. Но не би.

# 501
Добро утро и от мен. Да ви е добър и лек деня.

Сценаристите се подиграват с нас. Всичко върви без посока. Сякаш за тях е важно да има само страдание,сълзи,болка и мъка.

# 502
Добро утро и от мен. И на мен снощната серия ми дойде в повече. Но си мисля Толга не разпозна ли охранителите? Нали те го спираха ,когато отиде при Еда в 31 епизод? Не му ли светва червената лампичка ?

# 503
Момичета, къде са последните думи на Еда, които Бинзи е превела ?

на харун бяха думите "само една твоя дума"...нещо такова

Тя, тази прословута дума на Еда (колко пъти вече я питаше Харун), ако я беше казала и правеше дупки, Мелда и цялата останала сган щеше вече да е на решето. Но не би.

Simple Smile)))))))))))))))))  Hug Hug Hug

# 504
Добро утро и от мен. И на мен снощната серия ми дойде в повече. Но си мисля Толга не разпозна ли охранителите? Нали те го спираха ,когато отиде при Еда в 31 епизод? Не му ли светва червената лампичка ?

Това и още много други слабости има епизода. Затова по горе написах,че се подиграват с нас.

# 505
Тая Еда е тотално изтрещела. ooooh! ooooh! После Харун бил нерешителен.. колко пъти й говори да разкрият истината тя все му отказва. На всичко отгоре тръгнала с Толга за Америка. Направо се изкефих, като й казаха,че няма да ходи. А какво се пъне като глист на буца да не ражда, при положение,че й казаха,че може и тя и бебето да умрат. ooooh! ooooh! ooooh! Харун го е закъсал. Направо ми стана жал , като се прегръщаха с Толга под носа му  Crossing Arms Мелда е страшна проклетница, какво цели. Като слуша Плюлай до далече ще стигне. Дано на Еда да й дойде акъла и да каже на Харун за бебето, а не той да ми се жени за Мелдището ooooh! Тая па Ферда как излъга Мелда,че щяла да е най-хубавата булка, как ли пък не.. изобщо не й е мястото на нея за булка на Харун... ooooh! ooooh! ooooh! Като се замисля може би е по-добре да се оженят за да види,че не може да живее с него и че работата е обречена,че да се опомни веджън завинаги,че той няма да я погледне като жена. Бракът им е обречен само , дето пръскат пари за годежи и сватби..  #Crazy Джемил как не са го подгонили пак лихварите не знам, за дето плаща на Мелда годежът и за какво да е нещастна. А Тюркян води класацията по изроди във филма хем знае за Еда и Харун, хем седнала и ми кипри Мелда #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Саадет и тя голям морал извади.. На Мелда щяло да й проличи не знам си кво,нали знае,че сина й не я обичаше и я съветваше да спре да се надява, защото ще живее като нея. Мислела доброто на сина си. Само гледат да не се посрамват и не им пука как се чувстват останалите. То по тяхната логика Харун трябва да се ожени и за двете...
Деградацията на Мелда взима връх вече #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Бату и той големи факсове, големо нещо. Точно това не вярвах,че ще го направи #Crazy #Crazy ooooh! ooooh! Много добър анализ на Куин,че в него се борят две личности.
Бясна съм на целият сериал просто..
Мелда е толкова проста,че дори не си направи труда да отиде да хване от някой.. седи си девствена..  ooooh! ooooh! Няма такава простачка. И без това се надушиха с онова долнище Бурак , да се вземат и без това на Ашъл й е писнало от него, пък и той го раздава осеменител hahaha
А пък охраната в къщата.. Е без коментар.. Харун влезна в горящата къща тея седят и гледат.. добре,че излезе та решиха да се погрижат за Толга. И тоя седи прев вратата на банята и не може да вземе решение..тцтцтц  ooooh! ooooh! ooooh!
Извинете за дългият пост.. Hug bowuu

# 506
Отврат! Пълно мазало!
Така и не разбрах има ли Феяз връзка с убийството на родителите на Бату.

# 507
  • София
Добро утро и от мен. Да ви е добър и лек деня.

Сценаристите се подиграват с нас. Всичко върви без посока. Сякаш за тях е важно да има само страдание,сълзи,болка и мъка.

Спокойно само - нека гледаме на нещата по-трезво. Сценаристите могат да влияят върху всички събития, тоест да ги проточват, усукват, заплитат и т.н., колкото си искат, за да ни пилят по нервите. От тях например само зависи дали и кога ще се разбере, че Мелда не е бременна, а и всички останали лъжи да се узнаят. Но има две събития, върху които сценаристите вече не могат да влияят - нещо като капани, които сами са си заложили. Това е раждането на Еда и сватбата на Харун и Мелда. Тук вече няма накъде да се отлага и от това как ще протекат двете събития ще зависи финала. А той е близо. След раждането и сватбата, ако въобще се състои, вече нищо няма да е същото.

Аз все пак съм оптимист и съгласно моята теория за "престъплението и наказанието", смятам, че Еда и Харун вече платиха висока цена за греха си. Сега е ред на Мелда и компания да си платят за техните. Дано това да гледаме до края.

# 508
Оня боклук Тюркян ще се пържи в ада . Няма толкова проклето същество #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 509
Цитат
Това е раждането на Еда и сватбата на Харун и Мелда. Тук вече няма накъде да се отлага и от това как ще протекат двете събития ще зависи финала. А той е близо. След раждането и сватбата, ако въобще се състои, вече нищо няма да е същото

newsm10 newsm10

неслучайно двете събития са по едно и също време, и взаимно си влияят,  едното надявам се ще повлияе на другото / раждането на сватбата / Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт