Незабравима(unutulmaz)-тема- 20

• 32 624
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
момичета  скоро Еда не е припадала, дали пък не и е време? след "ЯМУУР..."
ЧУДЕСНА ИДЕЯ!!!!!! Praynig Praynig Praynig

нали? по добре да припадне ,че ако си отвори устата само " абла " се чува

newsm10

# 436
Цитат
а появи ли се новият младеж, дето уж дизайнер ще е?  

не

# 437
Аз няма да дочакам продължението на превода, но утре ще ми е първата работа...и после ще си чакам фрагмана Stuck Out Tongue
Лека нощ на всички!

# 438
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ЙОК.. нов бонбон.Знаеш ли с какво нетърпение го очаквам , да го анализирам  обстойно smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3521 smile3521 smile3521

# 439
Цитат

не

лошо, надявах се да отвлече Мелдавището ...

# 440
Аз няма да дочакам продължението на превода, но утре щеми е първата работа...и после ще си чакам фрагмана Stuck Out Tongue
Лека нощ на всички!
Лека, и спокойна нощ!

# 441
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Оф, девойки, аз ще лягам, че съм много изморена. Да ви кажа само - има малка надежда да има положително развитие. Онзи "протеин", за който говореше лекарката, може дазначи че Еда е в прееклампсия (въпреки, че никъде не спомена за кръвно налягане). Но ако се придържат към медицинската истина, състоянието на Еда е бомба, която всеки момент ще се взриви. Дори и да има сватба, тя ще бъде прекъсната внезапно. Въпросът е да бъде прекъсната, преди полагането на подписите.....
Нямам сили да мисля вече....

# 442
Хора мислите ли че сценаристите ни готвят такъв ужасен финал. Еда да умре при раждане това дори не искам да си го помислям направо ужас

# 443
ЙОК.. нов бонбон.Знаеш ли с какво нетърпение го очаквам , да го анализирам  обстойно smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3521 smile3521 smile3521

ахахахахахахахааха

няма да питам откъм кои части щи почне анализът Simple Smile))))))))))))))))))

# 444
Предлагам да отвлечем Мелда от сватбата #Crazy #Crazy #Crazy понеже тя няма да се откаже сама да и помогнем малко.....................Сценаристите нищо не правят по въпроса да се заемем ние smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

# 445
  • Под звездите
момичета  скоро Еда не е припадала, дали пък не и е време? след "ЯМУУР..."
ЧУДЕСНА ИДЕЯ!!!!!! Praynig Praynig Praynig
  ПО добре да припада по бързо , щото вещицата Мелда ще долети със своята метла да прибере по-бързо ХАРУН-ГЕЙ

# 446
Цитат
не
лошо, надявах се да отвлече Мелдавището ...
Сакън, недей да го жертваш така лекомислено момчето, голям симпатяга е, може и да свърши някоя полезна работа!

# 447
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Оф, девойки, аз ще лягам, че съм много изморена. Да ви кажа само - има малка надежда да има положително развитие. Онзи "протеин", за който говореше лекарката, може дазначи че Еда е в прееклампсия (въпреки, че никъде не спомена за кръвно налягане). Но ако се придържат към медицинската истина, състоянието на Еда е бомба, която всеки момент ще се взриви. Дори и да има сватба, тя ще бъде прекъсната внезапно. Въпросът е да бъде прекъсната, преди полагането на подписите.....
Нямам сили да мисля вече....
Запиши час на Харун за преглед, па ме викни и мене да го прегледам smile3508 smile3508 smile3508

# 448
Хора мислите ли че сценаристите ни готвят такъв ужасен финал. Еда да умре при раждане това дори не искам да си го помислям направо ужас
не, ще ни свлечат до дъното на ада /както е било днес/ и после ше ни подадат некво бонбонче

# 449
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...

ахахахахахахахааха

няма да питам откъм кои части щи почне анализът Simple Smile))))))))))))))))))
От към кои ли? Не случайно се нарича ана - лиз hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт