Незабравима(unutulmaz)-тема- 20

• 32 592
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
при всички случаи ако са решили да умира Еда няма да се разбере от фрагмента

# 451
момичета  скоро Еда не е припадала, дали пък не и е време? след "ЯМУУР..."
ЧУДЕСНА ИДЕЯ!!!!!! Praynig Praynig Praynig
  ПО добре да припада по бързо , щото вещицата Мелда ще долети със своята метла да прибере по-бързо ХАРУН-ГЕЙ

няма такава сила която да прибере Харун ако Еда припадне ....

# 452
Цитат
а появи ли се новият младеж, дето уж дизайнер ще е?  
не
лошо, надявах се да отвлече Мелдавището ...
Сакън, недей да го жертваш така лекомислено момчето, голям симпатяга е, може и да свърши някоя полезна работа!

знам, ама тва чудовище ...требе некой се жертва ...

# 453
ЙОК.. нов бонбон.Знаеш ли с какво нетърпение го очаквам , да го анализирам  обстойно smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3521 smile3521 smile3521

ахахахахахахахааха

няма да питам откъм кои части щи почне анализът Simple Smile))))))))))))))))))
От към кои ли? Не случайно се нарича ана - лиз hahaha hahaha hahaha hahaha

ахахахаах охххххх то е дъъъъъълго за обясняване ....но прилича на питон  Joy Joy Joy Joy Joy

# 454
Ох всички се побъркахме... Simple Smile Аз лично мисля, че Еда не може да умре - поне не в следващия епизод.
Най-малкото не вярвам да съкратят толкова много сериала. Поне 50 серии ще ни мъчат..няма как. Simple Smile

# 455
ЙОК.. нов бонбон.Знаеш ли с какво нетърпение го очаквам , да го анализирам  обстойно smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3521 smile3521 smile3521
Бих могла да услужа с някои специализирани средства за наблюдения и анализи, но ще ме включите ли и мен в научния експеримент, МОЛЯ! smile3503

# 456
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

ахахахаах охххххх то е дъъъъъълго за обясняване ....но прилича на питон  Joy Joy Joy Joy Joy
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
ахахахахахахахааха ЧОК ГЮЗЕЛ

# 457
Бих могла да услужа с някои специализирани средства за наблюдения и анализи, но ще ме включите ли и мен в научния експеримент, МОЛЯ! smile3503

ахахахаах Кометкееееее мила Simple Smile опашаката за тоз анализ е дълга почти колкото самия питон  Joy Joy Joy Joy Joy

# 458
Сакън, недей да го жертваш така лекомислено момчето, голям симпатяга е, може и да свърши някоя полезна работа!
Най-добре да принесем в жертва Бурак, или шефа на охраната - и без това са безполезни! Naughty

# 459

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
ахахахахахахахааха ЧОК ГЮЗЕЛ

аре ...време е да се срамим  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Joy Joy Joy Joy Joy

# 460

Цитат
Аз лично мисля, че Еда не може да умре - поне не в следващия епизод

няма да умира, не случайно сватбата и раждането на Ямур ще са по едно и също време Hug Hug

# 461
Цитат
не
лошо, надявах се да отвлече Мелдавището ...
Най-добре да принесем в жертва Бурак, или шефа на охраната - и без това са безполезни! Naughty

Бурак с най-голямо удоволствие го даваме ..ма кой ни пита пффффффффффффф

# 462
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Самоизчервих се. Бегам в ъгъла. Чшшш мацо идвай при мене на по цигара  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 463
лека и спокойна нощ ви желая smile3524

# 464
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Самоизчервих се. Бегам в ъгъла. Чшшш мацо идвай при мене на по цигара  hahaha hahaha hahaha hahaha
ахахахахаахахахахахаахахахаха
Зизу, невъзможно е да прочета твой пост и да не се хиля с глас!!!!!!! Hug Hug Hug Hug

ида момеееееееее да пафкаме от ...оная цигара /няма се изчервявам, то си е човещинка пък!/

Общи условия

Активация на акаунт