Незабравима(unutulmaz)-тема- 20

• 32 562
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Ще споделя с вас моите опасения за продължението на сериала, но няма да ми се сърдите.
Еда ще роди, но детето няма да може да оживее и Еда ще се побърка. Харун ще се ожени за Мелда и ще страда цял живот за Еда и бебето. Ако трябва да сме в крак с извратената логика на сценаристите, това е най-подходящия финал за един смъртен грях и прелюбодейство. Филмът ще има възпитателен ефект за подрастващите, да не крадат мъжете на сестрите си и да не ги съблазняват. Само не стреляйте по мен, но това мое черногледство е съвсем обяснимо на този етап.

# 526
След такъв епизод или по-точно след такива серий напоследък ще си спретним една среща нашата бойна група в психиятрията в Карлуково. Даже може да си организираме курс по литературно четене при груповите сеанси. Ако и натам сериите са така напрегнати ще си запазя южна стая с гледка към балкана.  И ще ви чакам да дойдете и вие.smile3521 smile3521 smile3521
Ами да, очевидно е, че натам сме се запътили. Shocked

# 527
Не говоря само за развоя на филма. Говоря за нещо,което ме задържаше пред екрана,когато дават турски сирияли ( не за всичките филми разбира се).  Имам в предвид професионализма на целия екип. Детайлите са много важни, за да изпиташ пълно удоволствие. А напоследък гледаме неща сякаш за малки деца са подготвени или за малоумници. Има само лутане,тъпчене на едно място и вайкане. Това е моето мнение разбира се.

Цитат
Права си за това. Започва да прилича на някаква приказка на ужасите за незаспиване. Героите започват да изглеждат схематични и шаблонни, изкуствени някак си, точно като в приказките. Еда, а и не само тя, продължава да реагира неадекватно на поведението на сестра си и на целия развой на събитията. То хубаяво да е добър човек, но не може на лошото да отговаряш единствено и само с добро. Такова нещо имаше и в Перла - отначало Инджи ми беше симпатична, но после ми писна да виждам как по един и същи начин реагира на лошото. И спрях да го гледам. При нас същата работа. Става изтъркано и неубедително.

Да така е. В една книга или филм, ако не бъдат последователно изградени образите и събитията,губят стойността си. Тук е същото до епизода с катастрофата на Мелда имаше градация и след това нищо.
Всички искаме щастлив край, всички се вълнуваме, ох има ли изобщо смисъл. Такава любов ли бихме избрали за нас? Щастливия край трябва да е само заради детето,но не за Харпун и Еда. Драматично изградени образи,но без възможност да им се направи положителен анализ.

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 10:03 от bghelp

# 528
Добър ден форумци, бих искала и аз да се присъединя към вас. Много благодаря на форбес, която преведе поредната серия, която май всички ни много огорчи. Не знам сценаристите до кога смятат да издевателстват над зрителите. Вече май на никого не му остават нерви, нищо хубаво не се случва. Тая Мелда не осъзнава ли колко е тъпа и че е крайно време да се откаже от просташкото си поведение. Ако тая ми беше сестра щях да я унищожа собственоръчно.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Дано най-накрая нещо се промени и да видим отново усмивките на Еда и Харун.

# 529
Ще споделя с вас моите опасения за продължението на сериала, но няма да ми се сърдите.
Еда ще роди, но детето няма да може да оживее и Еда ще се побърка. Харун ще се ожени за Мелда и ще страда цял живот за Еда и бебето. Ако трябва да сме в крак с извратената логика на сценаристите, това е най-подходящия финал за един смъртен грях и прелюбодейство. Филмът ще има възпитателен ефект за подрастващите, да не крадат мъжете на сестрите си и да не ги съблазняват. Само не стреляйте по мен, но това мое черногледство е съвсем обяснимо на този етап.
И аз благодаря на forbes   bouquet за превода.
За съжаление и аз смятам, че сериала върви към кофти финал. След цялата помия, която забъркаха, щастливия край ще стои доста нелогично. Не гледам много турски сериали- това ми е втория, но забелязвам ,че турците имат доста извратено мислене за това кое е ценно в живота, и кое не.
Детето вероятно няма да умре,но Еда да. Така тя ще остане незабравима за Харун и незабравима за Мелда, защото нейното наказание е ще е да гледа цял живот детето на сестра, като жена на Харун. Доста кофти звучи, но е най-логичния завършек.

# 530
Тая Еда е тотално изтрещела. ooooh! ooooh! После Харун бил нерешителен.. колко пъти й говори да разкрият истината тя все му отказва. На всичко отгоре тръгнала с Толга за Америка. Направо се изкефих, като й казаха,че няма да ходи. А какво се пъне като глист на буца да не ражда, при положение,че й казаха,че може и тя и бебето да умрат. ooooh! ooooh! ooooh! Харун го е закъсал. Направо ми стана жал , като се прегръщаха с Толга под носа му  Crossing Arms Мелда е страшна проклетница, какво цели. Като слуша Плюлай до далече ще стигне. Дано на Еда да й дойде акъла и да каже на Харун за бебето, а не той да ми се жени за Мелдището ooooh! Тая па Ферда как излъга Мелда,че щяла да е най-хубавата булка, как ли пък не.. изобщо не й е мястото на нея за булка на Харун... ooooh! ooooh! ooooh! Като се замисля може би е по-добре да се оженят за да види,че не може да живее с него и че работата е обречена,че да се опомни веджън завинаги,че той няма да я погледне като жена. Бракът им е обречен само , дето пръскат пари за годежи и сватби..  #Crazy Джемил как не са го подгонили пак лихварите не знам, за дето плаща на Мелда годежът и за какво да е нещастна. А Тюркян води класацията по изроди във филма хем знае за Еда и Харун, хем седнала и ми кипри Мелда #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Саадет и тя голям морал извади.. На Мелда щяло да й проличи не знам си кво,нали знае,че сина й не я обичаше и я съветваше да спре да се надява, защото ще живее като нея. Мислела доброто на сина си. Само гледат да не се посрамват и не им пука как се чувстват останалите. То по тяхната логика Харун трябва да се ожени и за двете...
Деградацията на Мелда взима връх вече #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Бату и той големи факсове, големо нещо. Точно това не вярвах,че ще го направи #Crazy #Crazy ooooh! ooooh! Много добър анализ на Куин,че в него се борят две личности.
Бясна съм на целият сериал просто..
Мелда е толкова проста,че дори не си направи труда да отиде да хване от някой.. седи си девствена..  ooooh! ooooh! Няма такава простачка. И без това се надушиха с онова долнище Бурак , да се вземат и без това на Ашъл й е писнало от него, пък и той го раздава осеменител hahaha
А пък охраната в къщата.. Е без коментар.. Харун влезна в горящата къща тея седят и гледат.. добре,че излезе та решиха да се погрижат за Толга. И тоя седи прев вратата на банята и не може да вземе решение..тцтцтц  ooooh! ooooh! ooooh!
Извинете за дългият пост.. Hug bowuu

супер ти е постът! Съгласна съм с всяка твоя дума и много започнах да се изнервям вече на алогичните действия, особено на еда

# 531
  • Sofia, Bulgaria
Добър ден на всички!Виждам,че настроението е все по-минорно и има защо.Искам да споделя с вас,като човек,който дълги години е работил в авиацията,че пътуване със самолет в напреднала бременност е възможно,НО.... Иска се специално разрешение черно на бяло от лекар,че това няма да е опасно както за майката ,така и за плода.Такова разрешение няма как да получи Еда от лекар,знаем защо!Ако е с цел спасяване при патологии се пътува със специялно оборудван медицински самолет и ОБЕЗАТЕЛНО с екип от лекари,които придружават бременната.Не можеш да се качиш на редовен полет в такова състояние!!!Преди години една п
ътничка така роди в самолета ,е слава на Бога всичко беше О.К.,после тя кръсти бебето Балкан!

ПП Благодаря на момичетата за преводите!

# 532
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Абе Еда няма да занули ЕГН-то , нито Ямур. Всичко ще се оправи Simple Smile  Hug Hug Hug Hug Hug

# 533
Добър ден на всички!Виждам,че настроението е все по-минорно и има защо.Искам да споделя с вас,като човек,който дълги години е работил в авиацията,че пътуване със самолет в напреднала бременност е възможно,НО.... Иска се специално разрешение черно на бяло от лекар,че това няма да е опасно както за майката ,така и за плода.Такова разрешение няма как да получи Еда от лекар,знаем защо!Ако е с цел спасяване при патологии се пътува със специялно оборудван медицински самолет и ОБЕЗАТЕЛНО с екип от лекари,които придружават бременната.Не можеш да се качиш на редовен полет в такова състояние!!!Преди години една п
ътничка така роди в самолета ,е слава на Бога всичко беше О.К.,после тя кръсти бебето Балкан!
 ПП Благодаря на момичетата за преводите!
Проблемът е, че Еда няма да може да стигне и до летището. Тя не знае къде се намира!

# 534
Абе Еда няма да занули ЕГН-то , нито Ямур. Всичко ще се оправи Simple Smile  Hug Hug Hug Hug Hug
Завиждам на оптимизма ти.

# 535
Споделям мнението ти.Ще има накво напрежение там за живота им но накрая ще са ок.  Grinning
И все още мисля че няма да има сватба.

# 536
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Харун го чакат страхотни страдания. Еда и бебето сигурно няма да са добре и направо ще се съсипе... Cry Cry Cry Cry Cry

# 537
  • И тук,и там
Харун го чакат страхотни страдания. Еда и бебето сигурно няма да са добре и направо ще се съсипе... Cry Cry Cry Cry Cry
Да.Моето виждане за развитието на сериала е следното:Еда ще каже на Харун,че ще износи детето ,въпреки че има опасност за живота и.Сватба няма да има.Не е случайно,че Еда отиде да говори с Харун преди сватбата.Може би ще му каже,че няма брак с Толга и ще го помоли да се грижи за Ямур ако с нея се случи нещо.В следващите серии Еда ще се бори за живота си и този на бебето,Харун ще е съсипан.На фона на всичко това лека полека ще се разплетат и  проблемите на останалите герои.Всички ще видят голямата любов на Харун и Еда.И постепенно ще им простят.Еда и Ямур ще оживеят и ще има HAPPY END!Може би и Мелда ще се разкае.  Hug Hug

# 538
Цитат
Благодаря за първия положител отзив! Като един скромен поет-мазохист очаквам и още комплименти. Но докато чакам ще споделя с вас под секрет тактиката ни за превземане на Истанбул. Ние, елитните части, съставени само от поети-садисти, нахлуваме откъм европейската част. В същото време откъм азиатската напредват озверелите орди на федерацията на анадолските пенсионери. По море към Босфора се придвижда голяма армада от най-малко 70 бойни кораба, маскирани като яхти.

Нека обаче тази меко казано гениална тактическа схема си остане в пълна тайна, за да не ни разкрие врага и предприеме действия, обезмислящи атаката на Истанбул. Нека я опазим така, както сценаристите пазят в тайна финала на сериала - най-строго пазената държавна тайна в Турция.

Приятен ден и успех в подготовката на операцията с кодово наименование "Незабравима".

Брой и мен. С теб съм.  #2gunfire

# 539
Да.Моето виждане за развитието на сериала е следното:Еда ще каже на Харун,че ще износи детето ,въпреки че има опасност за живота и.Сватба няма да има.Не е случайно,че Еда отиде да говори с Харун преди сватбата.Може би ще му каже,че няма брак с Толга и ще го помоли да се грижи за Ямур ако с нея се случи нещо.В следващите серии Еда ще се бори за живота си и този на бебето,Харун ще е съсипан.На фона на всичко това лека полека ще се разплетат и  проблемите на останалите герои.Всички ще видят голямата любов на Харун и Еда.И постепенно ще им простят.Еда и Ямур ще оживеят и ще има HAPPY END!Може би и Мелда ще се разкае.  Hug Hug
smile3521 smile3521 smile3521 newsm10  Мислим еднакво.Точно така го виждам и аз развитието.Еда сигурно ще припадне по време на сватбата.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт