Незабравима(unutulmaz)-тема- 20

• 32 570
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
  • И тук,и там
Може да не припадне,а да каже на Харун истината и той да развали най-щастливия ден на Мелда!  Mr. Green  Hug

# 541
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Харун го чакат страхотни страдания. Еда и бебето сигурно няма да са добре и направо ще се съсипе... Cry Cry Cry Cry Cry
Да.Моето виждане за развитието на сериала е следното:Еда ще каже на Харун,че ще износи детето ,въпреки че има опасност за живота и.Сватба няма да има.Не е случайно,че Еда отиде да говори с Харун преди сватбата.Може би ще му каже,че няма брак с Толга и ще го помоли да се грижи за Ямур ако с нея се случи нещо.В следващите серии Еда ще се бори за живота си и този на бебето,Харун ще е съсипан.На фона на всичко това лека полека ще се разплетат и  проблемите на останалите герои.Всички ще видят голямата любов на Харун и Еда.И постепенно ще им простят.Еда и Ямур ще оживеят и ще има HAPPY END!Може би и Мелда ще се разкае.  Hug Hug

И аз си мисля, че нещо ще осуети сватбата.... Това "нещо" трябва да е по- голямо и значимо от "застрашително растящия корем на Мелда".... А това може да е само бебето на Еда или живота на Еда. Разбира се, има и други варианти - някой да се спомине от радост - примерно Тюркян....

Но за мен остава загадка защо думите на Мелда, че е бременна бяха приети на доверие и като чиста монета, дори нейните думи са повод за цяла една сватба. И нито един ехограф до момента, нито един преглед при лекар, нито един тест за бременност.
Със същия успех Харун можеше да вземе да се ожени и за Ферда.... Не е лесно да си тиква.... ooooh! ooooh! ooooh!

# 542
36 еп. много шум за нищо

# 543
  • И тук,и там
Е,тя Мелда е гордостта на семейството.Всички и вярват.Щом тя е щастлива,всички са щастливи.  #Cussing out  #Cussing out

# 544
И аз си мисля, че нещо ще осуети сватбата.... Това "нещо" трябва да е по- голямо и значимо от "застрашително растящия корем на Мелда".... А това може да е само бебето на Еда или живота на Еда. Разбира се, има и други варианти - някой да се спомине от радост - примерно Тюркян....
Но за мен остава загадка защо думите на Мелда, че е бременна бяха приети на доверие и като чиста монета, дори нейните думи са повод за цяла една сватба. И нито един ехограф до момента, нито един преглед при лекар, нито един тест за бременност.
Със същия успех Харун можеше да вземе да се ожени и за Ферда.... Не е лесно да си тиква.... ooooh! ooooh! ooooh!
Ето, това е едно от големите недоразумения на сценаристите. Тотално противоречие с действителността. Ей за това се ядосвам и аз. Защо Харун не хване Мелда са скалпа и да я завлече до лекарката , ами си усложнява живота още повече. Тоя Харун се оказа голяма блейка! Thinking

# 545
Добър ден и от мен!
Брей голямо четене падна, ама наваксах.
Специални благадарности за превода!
bganio, виждам че си се включил в моя отбор на оптимистите. Знаех си ,че жените от зодия Лъв най-много си пасваме с мъже и като събеседници,и като приятели, и като колеги, ама да попитам защо при нападението не си включил и нашите пенсионери? Те само сериали гледат може да са  полезни.
Виждам, че продължава да се обсъжда възможна смърт, нещо в което аз въобще не вярвам. Мисля, че сценаристите не са очаквали толкова голям интерес и променят събитията "в движение", затова всичко е толкова объркано, а не следва естественния ход на отлежал сценарий, огледан от всякъде за грешки.

# 546
Е,тя Мелда е гордостта на семейството.Всички и вярват.Щом тя е щастлива,всички са щастливи.  #Cussing out  #Cussing out
Пу пу на мама чудовището! #Silly Rage

# 547
Мисля, че сценаристите не са очаквали толкова голям интерес и променят събитията "в движение", затова всичко е толкова объркано, а не следва естественния ход на отлежал сценарий, огледан от всякъде за грешки.
Може би имаш право! Но определено тия кухи лейки имат нужда от потбутване иначе ще затънат (сценаристите,де).

# 548
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
И още нещо - оная малоумница Гюляй хубу съветва Мелда да каже, че е "загубила" бебето след сватбата. Само дето то така се губят бебетата. Събужда се една сутрин и хоп - аз загубих бебето.
Няма болки, кръв, лекари, прегледи, кюретиране. А Харун къде се очаква да бъде по време на процеса, упоменат като "загубване"... Да не говорим, че като съпруг той има право на пълната информация за състоянието й. Да не говорим, че в досието й няма ни една снимчица за разкош, доказваща бременност... И изобщо в кой свят живеят тия сценаристи???
 newsm78 newsm78 newsm78

# 549
Харун го чакат страхотни страдания. Еда и бебето сигурно няма да са добре и направо ще се съсипе... Cry Cry Cry Cry Cry
Да.Моето виждане за развитието на сериала е следното:Еда ще каже на Харун,че ще износи детето ,въпреки че има опасност за живота и.Сватба няма да има.Не е случайно,че Еда отиде да говори с Харун преди сватбата.Може би ще му каже,че няма брак с Толга и ще го помоли да се грижи за Ямур ако с нея се случи нещо.В следващите серии Еда ще се бори за живота си и този на бебето,Харун ще е съсипан.На фона на всичко това лека полека ще се разплетат и  проблемите на останалите герои.Всички ще видят голямата любов на Харун и Еда.И постепенно ще им простят.Еда и Ямур ще оживеят и ще има HAPPY END!Може би и Мелда ще се разкае.  Hug Hug
  Party Party Party Party Party

# 550
Искам накрая да ги дадът след 10 години. Ямур да си има брат и сестра . Еда да е известна дизайнерка, а Харун да си управлява холдинга. А може и на някой остров да живеят Hug Hug

# 551
Здравейте и от мен ! Форбс благодаря за превода.
   Относно финала на филма и аз съм безнадежден оптимист и се присъединявам към всички ,които смятат че ще има щастлив край.Надявам се искрено да има "хепи енд" txtloves 1dating newsm76
 Относно евентуалния сценарии предполагам ,че ще има борба за живот на Еда и бебето и ще възникнат някакви проблеми и Харун най сетне ще каже ,че е бащата и сватбата на тъпата Мелда ще се провали завинаги.

# 552
  • И тук,и там
Искам накрая да ги дадът след 10 години. Ямур да си има брат и сестра . Еда да е известна дизайнерка, а Харун да си управлява холдинга. А може и на някой остров да живеят Hug Hug
newsm10  smile3521  smile3521  

# 553
Може да не припадне,а да каже на Харун истината и той да развали най-щастливия ден на Мелда!  Mr. Green  Hug
Може  Grinning Това Ямур дето го каза накрая едва ли е  случайно.
На Харун тази дума  трябва да му е достатъчна.

# 554
Ще споделя с вас моите опасения за продължението на сериала, но няма да ми се сърдите.
Еда ще роди, но детето няма да може да оживее и Еда ще се побърка. Харун ще се ожени за Мелда и ще страда цял живот за Еда и бебето. Ако трябва да сме в крак с извратената логика на сценаристите, това е най-подходящия финал за един смъртен грях и прелюбодейство. Филмът ще има възпитателен ефект за подрастващите, да не крадат мъжете на сестрите си и да не ги съблазняват. Само не стреляйте по мен, но това мое черногледство е съвсем обяснимо на този етап.
И аз благодаря на forbes   bouquet за превода.
За съжаление и аз смятам, че сериала върви към кофти финал. След цялата помия, която забъркаха, щастливия край ще стои доста нелогично. Не гледам много турски сериали- това ми е втория, но забелязвам ,че турците имат доста извратено мислене за това кое е ценно в живота, и кое не.
Детето вероятно няма да умре,но Еда да. Така тя ще остане незабравима за Харун и незабравима за Мелда, защото нейното наказание е ще е да гледа цял живот детето на сестра, като жена на Харун. Доста кофти звучи, но е най-логичния завършек.

За мен Еда също ще умре при раждането, филмът върви към финала си.
Последните й думи ще са към Харун да се погрижи за детето им, моля се само да не му каже да се ожени за Мелда. Интригантката Мелда ще постигне целта си.

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 11:28 от murmur

Общи условия

Активация на акаунт