Новите ни козметични похождения 8

• 60 017
  • 672
  •   1
Отговори
# 555
Не издърържах да си поръчам и аз въпреки,че скоро ми я подариха..Това са най-хубавите сенки,които съм имала някога Heart Eyes Heart Eyes

Не използвам сенки, но тези бих си ги купила само заради кутията. Laughing

# 556
# 557
  • в Кошера

# 558
И аз се реших да се похваля тук. Наскоро си взех няколко продукта на Гош от сайта http://www.-spam120-/index.php , а именно:

Страшно съм доволна от основата за сенки, молива и спиралата (кафявата). Лосиона и рол-он-а също са много хубави, но си давам сметка, че аромата може да не допадне на всеки - по-странен е, но на мен наистина ми харесва.
Сега гледам, че има много нови продукти и явно пак ще се впусна да поръчвам.

Желая на всички много успехи в похожденията  Hug

# 559
Здравей, може ли да дадеш отзиви за крема и да издадеш какво е това на Диор, че много ми хареса?

# 560
Не издърържах да си поръчам и аз въпреки,че скоро ми я подариха..Това са най-хубавите сенки,които съм имала някога Heart Eyes Heart Eyes
Не използвам сенки, но тези бих си ги купила само заради кутията. Laughing
Да, кутията е страхотна. И аз искам такава да ми подарят  Wink

# 561
  • София
Bluevelvet, би ли споделила впечатления от продуктите на Шисейдо - за каква възраст са, попиват ли, имат ли ефект. Аз имах околоочния - малко като вазелин го чувсвах и го подарих... А ревитълайзинг, но емулсията, много ми хареса от тестери, но като отидох да си я купя, ме разубедиха, че била за 40+...

P-r-o-l-e-t, ползвала съм серума, хубав е. Хидратира добре, много е лек, като водичка. Попива идеално. С две думи бих повторила, макар че ми е на второ място по любими серуми. Мисля, че като възраст би бил добър за
превенция (30 +). Първият ми най-любим е на Биотерм.

# 562
  • София, Лагера
Здрасти!
Да се похваря и аз! 

Това е течен лак за коса за фиксиране преди преса:

А това е защитаващ щадящ препарат:

Следва в понеделник и ретро пресата  Flutter

# 563
Bluevelvet, би ли споделила впечатления от продуктите на Шисейдо - за каква възраст са, попиват ли, имат ли ефект. Аз имах околоочния - малко като вазелин го чувсвах и го подарих... А ревитълайзинг, но емулсията, много ми хареса от тестери, но като отидох да си я купя, ме разубедиха, че била за 40+...

P-r-o-l-e-t, ползвала съм серума, хубав е. Хидратира добре, много е лек, като водичка. Попива идеално. С две думи бих повторила, макар че ми е на второ място по любими серуми. Мисля, че като възраст би бил добър за
превенция (30 +). Първият ми най-любим е на Биотерм.

Писах на  лични ,но ще отговоря и тук много  съм доволна от кремоветеи  серума,прекрасни за суха кожа  направо   са благодат...Кожата остава  мека  гладка  и  хидратирана  Hug

Кой е  серума на Биотерм ? Grinning

# 564
  • Belgium
Здравей, може ли да дадеш отзиви за крема и да издадеш какво е това на Диор, че много ми хареса?

Кремът съм го ползвала само няколко пъти от тестер и сега си го взех. Много лека приятна консистенция, овлажнява прекрасно нормалната кожа, за по-млада кожа. Ако нямаш някакви съществени проблеми с кожата е идеален.  Laughing

Колието на Диор вътре е с гланц за устни и огледалце, същинско бижу  Heart Eyes

Ето така изглежда отворено:

# 565
Здрасти!
Да се похваря и аз! 

Това е течен лак за коса за фиксиране преди преса:

А това е защитаващ щадящ препарат:

Следва в понеделник и ретро пресата  Flutter

Ноеми, от къде се снабдяваш с тия  продукти?

# 566
Bluevelvet, околоочният не е ли възраст за доста над 30? На мен сега ми свършва Bio-Performance и се чудя кой да е следващия. Отзиви за Clinique Repairwear?

# 567
Bluevelvet, околоочният не е ли възраст за доста над 30? На мен сега ми свършва Bio-Performance и се чудя кой да е следващия. Отзиви за Clinique Repairwear?

Дават ги  за  над 35 , но   аз гледам да ми  хидратира добре,да е мазничък  на мен ми харесват Peace
Околоочния специално много  ми  харесва  Hug
Пробвай тестер  Peace

# 568
Изглажда ли фините линийки?

# 569
  • София, Лагера
Лирена, взимам ги от приятелка фризьорка. Иначе доколкото знам не се продават свободно.

Общи условия

Активация на акаунт